Добре, хареса ми последната ти мисъл. Сега се замисли защо става така?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1303942200[/time]_________________________________________________
Между другото не си мисли, че се заяждам, ама света е много сложен и никой инженер в света не мисли че има някаква вероятност, дори и малка да прекъсне електрическия ток. Да ама наскоро някакви хора решили да правят малък бизнес и присвоили незаконно възлови кабели, което доведе до срив в част от електрическата мрежа в един голям град. След това дори едни от най-добрите климатици бяха поставени пред сериозно изпитание и в крайна сметка останаха без електронно управление.
Ще ми трябва повече време за да обясня защо се случва така, тъй-като за това са необходими дълбоки познания по електротехника и преходни процеси и не че не разполагам с такива, но ме мързи на този етап да пиша за това. Така и така съм в темата, но някой климатици PANASONIC разполагат с такава защита, която не позволява да се случват такива неща, т.е. при отпадане и възтановяване на електрозахранването те не тръгват веднага. Важното в случая е че, дори и хубавите климатици си имат защита, ама тя не е маана небесна и тя не може да реши всички проблеми, защото те са много повече и дори не включват схемното решения на даден климатик