Понеже не съм бил на този урок със седемте точки на измерване на температурата ще се радвам да споделиш своя опит с нас ако имаш желание разбира се :rolleyes:Първоначално публикувано от dkolov
Понеже не съм бил на този урок със седемте точки на измерване на температурата ще се радвам да споделиш своя опит с нас ако имаш желание разбира се :rolleyes:Първоначално публикувано от dkolov
Има интернет пичове и други такива -четете. Четенето винаги води до познание. ако ви го сипя наготово мислите ли че ще стигнете донякъде. Ще станете същите като ония дето продават климатици втора употреба с трансформатор при положение че той не е необходим.
Първоначално публикувано от dkolov
Да ти кажа тогава да прочетеш и какво мислят производителите по въпроса кое как се прави. Важи с голяма сила за машините с новите фреони!
Още някакъв който се изказа неподготвен. Надявам се да не го обидя, но обичам да чета информация от първа ръка, т.е. документация от производители.
Новите фреони някой ден ще се заключават до въглероден двуокис нали знаете? Това е малко по-далеч от носа!
Гледах четях малчах ама шесе вкюча и аз Защо говорите за формули и тем подобни като сигорен сам даже доста не знаят какво значат тия формули включително и аз Но това не значи че тука хептен няма хора които не разбират от ремонти В случая сега незнам. за кви формули говориш но по принцип има 2 варянта за дозареждане на инвертор Първия е источване и наново зареждане (при ословие че системата си е изправна )и Втория при малък пропуск и исправна система е вазможно дозареждане но задалжтелно с везна става дозирането и климатика се пуска на минимален градус на охлаждане и внимателно се следи количеството фреон по везната и показанията на монометара Втория начин е изпробван и всичко си е наред но се ползва рядко при малък пропуск Ако няко знае некви други начини освен тия то шее е хубаво при желание даги сподели тука
ако смятате дами коментирате правописа ше ви остя и само ше ви чета бисерите
Условията за да работи един климатик като нов са доста НЕЕ само до фреона особено инвертор Незнам. за вас но както ви казах сам дозареждал инвертори малко са случяите но сам го правил и досега несаме потърсили
turboie ако си чужденец, ще ти кажа браво за добрият български правопис, обаче ако си българин с е е...о майката
Втория начин е изключително ефективен при положение, че има кой да го плати. Отиваш при климатика вадиш стария фреон част от който вече не е фреон и след това слагаш нов фреон според това което пише на табелата. Това действие не изисква никакви изчисления и гарантира максимални резултати при използването на електронна везна. Май някъде назад споменах че дори и 10 грама фреон изместват целия режим. Манометри в случая не са необходими, те са необходими когато имаш да смяташ, но когато не можеш да смяташ е добре да махнеш фреона и да го напълниш наново.
Надявам се да не обидя някой с това че не може да смята в по-усложнени изчисления. Липсата на информация и образование не се смята за недостатък или някакъв недъг според съвременните разбирания. Не само това, но и това не е пречка за ремонт или обслужване на климатици, защото горната последователност ще направи всеки климатик да работи, както би трябвало да работи когато е бил нов.
Първоначално публикувано от dkolov
И кой по-точно производител дава в сервизните замерване на седем точки, след това малко сметки и от там да знаем колко фреон има в сиситемата? Защото с тези дето аз работя пише изрично. Източваш по везна и пак пълниш по везна!
А източниците на Дколов са секретни!Той ако вземе да ги дава наляво надясно тя каква ще стане
Не са секретни ама много фирми за климатици видях и след това те станаха много велики. Не че направиха нещо за това - просто станаха велики. Сега като ви светна в нещо има голяма вероятност за кратко време да станете велики - но за кратко и това е лоша услуга.
Дколов не целя да те обидя ,искам само да ти кажа ако наистина те влечат климатиците и този вид техника наблягай на практиката и ще останеш доволен
Има си хора за всичко на този свят.
Знаеш ли когато бях първи курс в университета професора по математика в първия си час разказа един виц и след това излезе.
Вица беше следния:
Попитах едно време един техник какво е разписанието на влаковете тръгващи от централна гара София и той изрецитира цялото разписания.
Отговора на един инженер е : разписанието на влаковете стои в главния салон, ще ида да го видя и ще ви го кажа, защото то може да се е променило вече.
Глупости на търкалета, ама така съм научен да мисля.
Пак влизам в тема в която мога да засегна някой и отново искам да кажа, че това не е направено умишлено, а само си спомних на какво съм научен.
Да се намеся ли като припомня заглавието на темата, или сами ще се осъзнаете? Особено ти, dkolov. Твоето ми прилича на детска закачка - знам една голяма тайна, но няма да ви кажа... не прилича на мнение на зрял човек във форум за техническа взаимопомощ.