ще се намери клиент ,модела гледам има доста почитателидефростите ли идват повечко ..
ще се намери клиент ,модела гледам има доста почитателидефростите ли идват повечко ..
Това майтап ли е?
Ако не е пусни в темата “продава”.
Май си е сериозно. Така както гледам май е новият профил на Плам![]()
Що да е непродаваем?
К2у-та по на 10 години има за тези пари.
Е то и в К2у си има печалба от самото съоръжение, тука вече е усвоена. Монтажа си е отделно.
Демек за да важи гаранцията 1200лв+ (Демонтаж и монтаж на климатична система – 300 ~ 450 лв. + транспортни разходи (без използване на допълнителни материали)) и получаваш втора употреба ползван.
От друга страна ако точно на него някой се е спрял може да си го вземе чисто нов за 1438 + 220 монтаж.
Нали трябва да имаш далавера, ако купуваш втора ръка.
Верно бе
Прощавай. Ама пак не знаеш дали е работил на отопление.
бързаш да го махаш ,можеше да го модифицираме леко и да спре да дефроства ,щом останалите неща в него ти допадат ( щото той има и други недостатъци освен дефростите но по скоро не си стигнал до тях щом вече е демонтиран )
Ако не се продаде машината,ще го монтирам в новия апартамент( само не в спалнята ).
Демонтиран,ама ако изключим монтажа(щото е и в двата случая) 1438лв. са с доставката
https://www.pazaruvaj.com/klimatici-...ea-p682318203/,
т.е. ''авантата'' е по-малко от 200 лв.
е за тия пари няма да се продаде то е ясно но се пробва човека .. по скоро 800-900 лв го виждам аз ,все пак е втора употреба
И аз така го виждам.Няма лошо да се пробва,а цената зависи от търсенето и предлагането.
Не знам дали не му отпада и гаранцията при това положение.