Ако ти е на щепсел климатика може сам да си го провериш. HAMA 47770
Ако ти е на щепсел климатика може сам да си го провериш. HAMA 47770
Машини с такива параметри вече почти не се срещат, така че не се чуди.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Гледам, че е презимувал две зими, а не намирам във форума инфо как се справя.
За тези пари ефективността му е чудесна, но не искам и проблеми.
Идея към кой читав да се обърна за монтаж във Варна?
Здравейте, Имам въпрос към някой който има същият. Тия дни ми монтираха в спалнята D09AK.NSB/S09AK.UL2, но определено не съм очарован. Не говоря за топлото което прави то времето си е топло но вътрешното тяло за разлика от външното е шумно, в смисъл не се чува въздушната струя а едно леко виене от към турбината което се променя при промяна силата на духане, все едно на съседния етаж са пуснали прахосмукачка, много дразнещо особено нощем, а в моментите в които започне за топли започва едно пукане, цъкане, щракане направо ме разочарова. Ако някой има такъв нека сподели има ли такива проблеми.
Имам същият, но не се чува виене, само въздушната струя, която е леко шумна.
Моят вие, иначе струята се чува съвсем слабо. Като отворя прозореца под който е външното, него не го чувам, чува се виенето от вътрешното. А пука ли вътрешното като затопля.
Да пука, след като премине в офф- режим, но не винаги. Те повечето климатици са така.
Здравейте,
Набелязал съм си една машинка, ама нищичко не се намира за нея като отзиви: LG Deluxe DM09RP
Ето с какво ме грабна: COP 4.5 / SCOP 4.6; йонизатор; wifi; 10 години гаранция на компресора; 19 dB шум на вътрешното тяло.
п.п. алтернативата ми е general/fujitsu 09LMC
DM09RP не е ли наследника на D09CM сириус?
ivan74, на кои модели платките дефектират?