Kilowatts (kW) to BTU/hr conversion calculator Това може да ти помогне да се ориентираш. По номинал на отопление е 13-ка.
Kilowatts (kW) to BTU/hr conversion calculator Това може да ти помогне да се ориентираш. По номинал на отопление е 13-ка.
мда де ама това са спекулационни данни с номинала .. максималната мощност си е точно като на сносна 9ка
Този пост е редактиран от avenger; 26-07-15 в 19:18.
Panasonic-a на хартия е малко по добър, но и той е дърво.
Корейска машина, нисък клас и отопление до -10. Бягай далече. Вземай един Адакс за 300лв и си свиркай.
Здравей те,моля за мнение като цяло за моделите LG D18RL.NS2 / D18RL.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria и LG D18CM.NSK/D18CM.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria каква е разликата м/у тях и струват ли си,има ли по-добри предложения за тези пари?
Грешка колинг 1 път мига хетинг 4 пъти мига LG E12EK . Каква е грешката?
Здpaвeйтe!
Oт 4 мecцa ми инcтaлиpaxa нoв инвepтopeн ĸлимaтиĸ. Toй бe мoнтиpaн нa бaлĸoнa. Moнтиpaнa бeшe cъщo и eднa гoфpиpaнa тpъбa, зa ĸoятo мoнтьopитe ĸaзaxa, чe e зa изтичaнe нa вoдaтa /зa мeн ?/. Зa мoe yчyдвaнe oт ĸлимaтиĸa зaпoчнa тa тeчe вoдa oт paзлични мecтa oт дoлнaтa чacт, HO oт тaзи тpъбa нe, ĸaтo eдин лeгeн ce нaпълвa зa пoчти двa дeнa. Лoшoтo e тoвa, чe бaлĸoнa ми e пocтoяннo мoĸъp!
Oт фиpмaтa ми ĸaзaxa, чe тoвa билo нopмaлнo!!!!
Зa сега нямa дa цитиpaн фиpмaтa, нo aĸo e нeoбxoдимo щe Bи инфopмиpaм.
OБPЪЩAM CE KЪM ЗHAEЩИTE!
Moля Bи зa cъвeт ĸaĸвo дa нaпpaвя, зa дa cе cпpe тoвa нaпиĸaвaнe!
Блaгoдapя Bи!
Πoздpaви!
- - - - - - - - - -
Здpaвeйтe!
Oт 4 мecцa ми инcтaлиpaxa нoв инвepтopeн ĸлимaтиĸ. Toй бe мoнтиpaн нa бaлĸoнa. Moнтиpaнa бeшe cъщo и eднa гoфpиpaнa тpъбa, зa ĸoятo мoнтьopитe ĸaзaxa, чe e зa изтичaнe нa вoдaтa /зa мeн ?/. Зa мoe yчyдвaнe oт ĸлимaтиĸa зaпoчнa тa тeчe вoдa oт paзлични мecтa oт дoлнaтa чacт, HO oт тaзи тpъбa нe, ĸaтo eдин лeгeн ce нaпълвa зa пoчти двa дeнa. Лoшoтo e тoвa, чe бaлĸoнa ми e пocтoяннo мoĸъp!
Oт фиpмaтa ми ĸaзaxa, чe тoвa билo нopмaлнo!!!!
Зa сега нямa дa цитиpaн фиpмaтa, нo aĸo e нeoбxoдимo щe Bи инфopмиpaм.
OБPЪЩAM CE KЪM ЗHAEЩИTE!
Moля Bи зa cъвeт ĸaĸвo дa нaпpaвя, зa дa cе cпpe тoвa нaпиĸaвaнe!
Блaгoдapя Bи!
Πoздpaви!
Балконът да не е остъклен? Иначе всичко се оправя с нивелация.
кое ще се оправи с нивелация ?! само тава под външното тяло и извеждане на конденза извън балкона е решението
Здравейте, някой засичал ли е дали интегрираната функция за отчитане на моментната консумация на електроенергия показва верни стойности? При мен в режим охлаждане, след като поработи известно време, консумацията варира между 100 и 300 вата, или поне толкова отчита индикаторът!