Страница 7 от 20 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 288
Like Tree42Одобрявам

Проблеми с климатици Samsung

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Проблеми с климатици Samsung

незнам дали е тук мястото ,но да попитам-значи вчера и двата климатика се обскрежават ,и двата спират за кратко ,изтичат им водите и пак тръгват,но понякога единия преди да спре духа студено,това проблем ли е?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не би трябвало да е проблем,просто някой от дтчиците е малко по-неточен в измерванията си.Но при Самсунг щом засега си доволен като цяло,по-добре се радвай и не пипай нищо....

4. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice

Това кодче набираме нали 094877-17524E

Ами ако дава грешчица fan-error как кво прайм - пробваме с друг fan,после с друга платка и т.н., докато мине гаранцията :-)

Да, кода е верен, обаче нищо не се променя!! Пък и ако чакам гаранцията да изтече, то ще ми побелее косата!

5. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, модел Samsung AQV 12 UJA - свети само зелената лампа и не работи?? Какво може да е? Търсих модела в К&К, за кодове, грешки и т.н. но го нямаше......

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Кво става с тия Самсунзи днес гледам масово ги хванала бялата смътр.

7. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте и от мен.Проблемите с тези климатици ще продължат ако не си потърсим всички правата като потребители.Аз също си патя от климатик Самсунг и сагата ми продължава вече 2 години.Обърнах се към защита на потребителите и за моя радост с тяхна помощ ми смениха изцяло климатика,за жалост със същия модел.И сагата започна отново.Изписване на милион и една грешки придружени с вибрации и шум.Мисля отново да се обърна към защита на потребителите пък да става каквото ще.Аз съм смалко дете и ми писна сутрин заради тъпия климатик да го намирам премръзнал

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Вземи и го подмени с друга марка здравето е по важно особенно за дете още повече. Вече знаеш от какво да бягаш най вече от хипермаркетите.

10. Тук е от
    Dec 2009

така и ще направя,но първо ще си потърся правата до дупка.писна ми да ни лъжат и да няма последсвия за това

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

@dm.petkov

Обясни ако обичаш, кой и какво те е излъгал, във връзка с климатика ти Samsung

12. Тук е от
    Dec 2009

NEBELSERVICE: на твоя въпрос ще отговоря така;

ако си прочел по горните постове ще добиеш една добра представа за какво става въпрос.ако до
    йде клиент при тебе ще му набиеш ли най големия си боклук като го хвалиш до небесата.при първата ми рекламация не в прав текст ми казаха че съм се преебал.как да реагирам според теб?!?!?

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

...с щангата...Или с бухалка,което ти е под ръка.

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

И удряш в капачките или в пищялите...докато не обещаят повече да не лъжат и продават боклуци...

16. Тук е от
    Feb 2007

С бухалка??? Не е коректно да се отговоря така на човек, който си е направил избора и сега се обръща за съдействие или помощ. И мен ме подигравахте за Самсунг до степен да крия колко добре и безпроблемно работеше години, преди да бъде ремонтиран. После взех Дженерал Илектрик, пак последваха подигравки, но се обзаведох с инструмент, пуснах си го сам и не говоря за работата му по същата причина, както и за Самсунга и повече специалист няма да пусна да се докосне до него, щом заслужава щанга или бухалка.

17. Тук е от
    Dec 2009

gurom избора си го направих сам истина е,но при теб е работил.при мен се почнаха проблемите месец след като го купих.за сведение фирмата която го подържа гаранционно-аз съм много доволен.влизат ти в положение и никога не са ми отказали на повикване,а то беше през два дена-БУКВАЛНО.можеш да си направиш изводите за новите самсунзи

18. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от dm.petkov
    gurom избора си го направих сам истина е,но при теб е работил.при мен се почнаха проблемите месец след като го купих.за сведение фирмата която го подържа гаранционно-аз съм много доволен.влизат ти в положение и никога не са ми отказали на повикване,а то беше през два дена-БУКВАЛНО.можеш да си направиш изводите за новите самсунзи
    Всичко е възможно, но човек е така устроен, че най-много вярва на собствените си очи и опит. Може да съм рядък късметлия, но въпреки това не мога да приема човек, чиято работа е да поправя, да прокламира унищожаване. Унищожаването като решение и баба го знае, а който наистина разбира, дори унищоженото ще поправи и ще го направи работещо. Не един път ми се е случвало това и въпреки, че не съм всезнайко като някои други, много пъти ми се е случвало да се изумявам на "майсторството" на унищожителите... Унищожението е лесно, поправянето е значително по-трудно, но не всеки го може...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 20 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Надежност, Поддръжка, Дълголетие, Проблеми с Климатици Mitsubishi-Electric? Мнения?
    От kokovox във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 23-01-15, 21:44
  2. Проблеми с хладилници Samsung SR-429 и GE Profile
    От jokolin във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 16-09-09, 17:27
  3. Проблеми със SAMSUNG CD-R/RW-SW224B
    От Vandal във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-04, 15:05
  4. Samsung R210S проблеми с индикацията на батерията
    От DoRa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-03, 12:31
  5. Проблеми с Samsung CD RW
    От koleto във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 21-11-02, 14:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе