Нека изкара една зима и тогава да казва дали става или не ... рано е да се каже според мен.
п.п. Онзи ден видях как бачка един Уърпол приятно изненадан останах, НО ............
Нека изкара една зима и тогава да казва дали става или не ... рано е да се каже според мен.
п.п. Онзи ден видях как бачка един Уърпол приятно изненадан останах, НО ............
такаа все пак да споделя първоначални впечатления от машината но първо искам да похваля монтажниците -дойдоха точно в уречения ден и час като се обадиха сутринта да напомнят че ще идват, превъзходен монтаж без бързане чистичко и качествено ,качествени инструменти ,завариха тръбите с оксижен ,вакумираха - фирмата е варненска монтира в цяла БГ ако някой проявява интерес ще му я кажа на ЛС предлагат само климатици на 100 волта нови и 2ра ръка а монтажа е само 180 лв.
За климатиха - прекрасна сглобка на телата ,вътрешното е 11 кг ,качествена пласмаса, изглежда луксозен .Доволно тих ,има 4 степени на вентилатора .Филтрите не са пиклива пласмасова мрежичка с неравни отворчета а много фина и ситна мрежа ,изглежда като метална . Дистанционното показва градусите в стаята ,както и настроените градуси .Добре организиран таймер .Охлади стаичката от 26 на 20 градуса за около 20 минути .Външното тяло е 30 кг ,с двуредов топлообменник .Външния вентилатор има 2 степени .
Аз нямам притеснения за работата му през зимата ,от сега знам че ще се справя отлично .Имам неясноти по дистанционното дадоха ми превод само на най ползваните неща ,очаквам някой да помогне с него в другата тема.Има и 2 бутона на вътрешното тяло ,те за какво са? Данни за машината малко :
номинално охлаждане 2.5 кв ,отопление 2.5 кв ,КОП на отопление 5.62 ,КОП среден 5.3
дБ минимално 22 ( слухово както казах е доволно тих ,щото тия децибели е много важно в каква честотна област са може и да дразни въпреки че е тих ). Това е в общи линии ,по нататък повече
Честито, да я ползваш машината със здраве и дълго и да върши добра работа.
Дай снимка да помогнем с дистанционното.Външниявентилатор не би трябвало да има само 2степени
с дистанционното съм се оправил ,и Митака помогна а и аз си бях превел 90% сам .. външния вентилатор обикновено има 1 степен аз с повече от 2 не съм виждал .. дане се бъркаш с вътрешния
здравейте! И аз се снабдих с DS22T и сега съм ужас като гледам дистанционното със ужасните значета. Имам превод на дистанционното, само че като включвам екстрите не мога да разбера точно какво съм включила- генератора на кислород, озонатора, аспиратора или притока на свеж въздух.Интересува ме климатика може ли сам да определя количеството на кислород в помещението и да включва или изключва сам тази си функция, защото ако стои постоянно включена, до колкото знам кислорода си е хубаво нещо, но ние не сме пригодени да го дишаме в големи количества и постоянно. Освен това не мога да разбера има ли автоматичен режим, като всеки най-обикновен климатик/май няма!!!!!!/
Mmitaka беше споменал някъде че Sanyo DS22T може да се пуска и по телефона! Може ли да ми обясниш повече за екстрите на този климатик Ще ти ти бъда безкрайно благодарна защото го гледам като голям камък в момента
спокойно няма да получиш кислородно натравяне генератор за кислород аспиратор и приток на свеж въздух са едно и също нещо ,тука спорния момент е кой въздух е по свеж тоя в стаята или по Цариградско ... един климатик се излъгах да купя с тази "екстра" и по мое скромно мнение е напълно излишна .. друго си е качественото проветряване
Ами питането ми беше има ли автоматичен режим? А това за МТел е идея, само че едва ли някой ще ни обърне внимание!
няма автоматичен режим ,имаш 3 степени на аспирация по твой избор
машината е добра няма да те разочарова стига да е правилно оразмерена ,виж йероглифите ако не ги научиш ще е кофти .. на мен ми отне 1 ден да ги науча наизуст