Страница 20 от 110 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re: Климатици SANYO

Тая функция по принцип е свързана с една допълнителна памет,която не струва нищо.При китайците,когато е опция искат 1 $ допълнително,така че не вярвам японците да не са я сложили

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Да е*а м***а им ЕОНска!
    Току що за 1 минута токът спря 2 пъти! Компютърът дори не успя да се изключи, само примигна веднъж, тръгна и после втори път. Климатикът спря компресора, вдигна жалузите нагоре и така стоя 3-4 минути. Сега пак си задуха топло, Слава Богу!

4. Тук е от
    Sep 2008

Днес за първи път ми светна диотчето което ми напомня да почистя филтрите(SANYO DK 28U),след сваляне, измиване и подсушаване ги поставих и чрез бутончето на дистан.деактивирах диотчето! Направи ми впечатление,че аз клим. го пуснах на 09.11 и от тогава не съм го спирал а чак сега светна за почистване на филтрите-знам,че светва на 250часа работа да ти напомня за профилактиката а от 09.11 са минали над 400часа! Незнам как ги брой тези часове!

5. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте! Купихме си климатик Sanyo , модел SAP - F28B втора употреба,но няма оригинално дистанционно.От къде мога да си купя? Бихте ли ми казали нещо за климатика-взели сме го за малко помещение? Благодаря предварително!

Писането на кирилица е задължително!

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Модела е от 1998 година с охлаждаща мощност от 2,8 kW при консумация от 660 W и СОР 4,24 При отопление отдава 4,2 kW и консумира 950 W - COP 4.42 Пре 2 градуса се развърта към 5 kW. За какво помещение си го взел - добра машинка е....?!

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това май е минус при нашите условия... Вчера сутринта пак ми спря тока. Иначе в Япония сигурно просто няма нужда от такава функция, не че е голяма философия да се добави.
    Alexi, като ти спре тока на Саньото после като дойде как реагира? Поне затваря ли си жалузите или чака сигнал от дистанционното?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

А, добре, аз се опасявах да не са ги оставили без защита след като нямат и авторестарт. Те там проблеми с тока сигурно си нямат, но тук нещо този сезон на Е.ОН. при мен не им започна добре. За 3 дни 2 пъти...

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

то УПС- и има и по 30-40 kVA ,но качествен УПС с мощност да захрани климатик ( примерно 2200VA APC Smart )си е цифра

13. Тук е от
    Nov 2008

от каде можем да си купим оригинално дистанционно за Sanyo , модел SAP - F28B?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,
    Скоро си купих климатик Sanyo SAP - KRV126EH - инверторен е - доколкото знам е производство за Европа.До сега не съм използвала климатик за отопление и изобщо не съм доволна. Като го сложа от 25 до 27 градуса духа студено, за по ниски градуси пък съвсем студено.На 28 е малко по - добре, а навън тези дни беше около 0 ?! На 30 ли да го държа ?Той се влияе от дистанционното /ако е отдалечено изобщо не изключва/ и затова го държа близо до него, ама пак при зададена T 26, на дистонционното показва 32 и тогава изключва.На висока мощност изключва по-често, а на ниска почти не.Така ли работят климатиците или този е нещо не в ред или аз нещо не разбира и не правя като хората?Все още не ми е дошла сметката, но ако е висока си пускам парното.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Оплакваш се, че духа студено, а казваш, че при зададени 26 изключва при 32 в стаята?
    А защо искаш да изключва? Той е инвертор, по принцип работата им е да не изключват. Или поне рядко.
    Да не би да си включила AUTO режим, а не HEAT?
    Този модел отчита стайната температура и я изобразява на дистанционното ли? Ако е така, не дръж дистанционното близо до струята, защото не мери реално.

17. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

sara7, Преди една седмица прегледах пълната документация на Sanyo SAP-KRV126EHDS. Разликите в управлението с твоят модел са малки.

Дистанционното управление на твоят климатик изпраща на всеки 5 минути сигнал за отчетената от него температура към вътрешното тяло. За климатика това е реалната температура в помещението. Ако изпращаният сигнал прекъсне за 15 минути поради някаква причина, програмата ще превключи към температурният сензор вграден във вътрешното тяло. По времето, когато няма връзка с дистанционното управление е възможно да се получат температурни разлики между зададена и действителна температура.

Мога да ти кажа от опит с модели климатици Hisense, имащи я и те тази функция, че такива проблеми се наблюдават при модели приемащи информация от дистанционното си управление. Желателно е да прехвърлиш управлението върху температурата изцяло на вътрешното тяло.
    Как става това:

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Или просто да сложи дистанционното там, където ще отчита правилна температура. Но наистина можеш да изключиш тази функция.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 110 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе