Не е хис а STK поне напиши модела STK
Здравейте има ли някой представа колко би струвал нов компресор за sanyo sap-S28J на110v
Точно такъв компресор Sanyo трудно ще намериш. Но твоя модел може да се замести с друг (друг производител), който е в порядъка 350~450 лв.
Я малко да побутнем тази тема, че скоро никой не е писал. Някой може ли да помогне -трябва ми номерът на оригиналното дистанционно на климатик Sanyo SAP-SX28R.
Благодаря предварително!
Благодаря много, Сашо! Исках да се уверя, че климатика е с оригиналното ДУ. Отзад има тиксова лепенка с този номер, която е леко отлепена и не бях сигурен в номера. Дистанционното прави някакви номера и може да се наложи да се търси друго. Жив и здрав!
Здравейте, можете ли да ми кажете дали е четав този модел климатик шарп
Sharp AY-X9PSR/AE-X9PSR 9000 ?
sanyo HSU-12HG-02 господа някой може ли да даде някакви отзиви за този модел да ли мога да го ползвам за стая 15кв северна в Габрово
Привет!
Моля за малко помощ:
Машината е Sanyo SAP-EX22R
На дисплея на дистанционното има една икона която си стои постоянно и не мога да я изключа. Тази по средата която с бели букви на черен фон.
Освен това на вътрешното тяло свети постоянно индикацията в зелено. Би трябвало да е накакъв режим но защо не се изключва?
Прилагам снимки.
Тези йероглифи означават йонизатор. Зеленият индикатор е за йонизатор
Значи би следвало да може да се изключва, а при мен не става! Някой има ли информация за номера на оригиналното дистанционно за модела ?
Здравейте
Някой може ли да помогне, трябва ми номера на оригиналното дистанционно за sanyo sap-dk28t.
Благодаря предварително.
...за sap-dk22t e: RCS-ST1(на външен вид е като показаното по-горе в пост 1550), предполагам същото е и за 28цата...