В Япония има ограничения за консумацията на всяко домакинство и затова имат подобни екстри по уредите си.
В Япония има ограничения за консумацията на всяко домакинство и затова имат подобни екстри по уредите си.
Не натискай този бутон - не си ограничавай ампеража в твоя случай! Ако си го натиснал и ти е излязла индикацията, натисни го пак да отпуснеш мощността до максимума му. Това, което са ти казали, че е 14-ка, всъщност е 10-ка.
2800 W = 9560 BTU.
Но би трябвало да се справи. По принцип първо питаш тук, тогава купуваш, че понякога обратното е непоправимо.
Мда..... прекалено изгодна ми се стори цената за ЯПОНСКА 14-ка....
Пък той си бил 10-ка. Дано поне излезе качествен, че ще разчитам само на него тази зима.
http://mmitaka.snimka.bg/advertising...53431.16396496Първоначално публикувано от Aik_1000
после д ай на зум ще се опитам да ти помогна с превода сега го правя
Японския не го владея добре, но съм ти предоставил качествен превод на дистанционното управление. А колкото до книжката с инструкциите, досто работа ще се отвори, ако трябва да се преведе цялата.Първоначално публикувано от Aik_1000
Благодаря ви момчета. Тези дни ще си поиграя малко повече с климатика за да го разуча.
И аз има едно питане.Климатикът е DK28U(поздрави на Митака),нормално ли е във 22кв. стая панел със стара дограма при зададена температура 20 градуса да работи он/оф.И друго което ми прави впечатление,когато го остая да си мери температурата сам при зададени 22гр. прави 20гр. и си поддържа тази температура)има разлика винаги от 2-3 градуса между зададена и реална температура),а когато следи температурата чрез дистанционното си работи перфектно(между зададена и реална температура няма разлика).А иначе относно климатика с една дума мога да кажа,че е много добра машинка която работи тихо и без пукания на пластмаса.
Ами не е нормално да работи в режим он/оф.Явно климите ни са преоразмерени за атм.условия в Бургас.Аз за това в по-горния си пост писах,че оставам вратата на стаятата към коридора и кухнята отворени.Тогава климата влезе в инверторен режим и днес цял ден следя показанията на ел.мера като средната консумация е 210вт.за час,ама площта която отоплявам с дк22т става вече 26кв.Температурите тук тия дни са около 0 - 1 гр./средна/ но не знам как ще се държат климите ако застудее още.Другото което ми прави впечатление четейки постовете на колегите е,че досега не съм видял да размразява.Бих посъветвал grubi81 на първо време да увеличи с 1-2гр.зададената темп.или да увеличи като мен отопляемия обем.Мисля че за тези 22кв.спокойно щеше да ни върши работа и дк25у/т
нормално е приятел , пипни малко вътрешните клапи по диагонал на най-далечната точка
”Братята” се събраха: Panasonic и Sanyo
15 декември 2009 / News.dir.bg
Сделката ще бъде финализирана на 16 декември. Panasonic ще запази марката Sanyo, както и акциите ще се "листват" на Токийската борса, пише вестник "Сега".
Това е вярно, но ще се възползвам от това, че SANYO е online - би ли погледнал тази тема, ако още не си го направил.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42819.0.html
Интересува ме за Европа същата гавра ли ще е с моделите?
Честно казано, нямам представа, за момента все още не са анонсирали серията за 2010 година, очаквам (както обикновенно) да го направят март или април. Надявам се, че няма да са копия на Fujitsu
Между другото, за евро пазара моделната линия обикновенно се движи с около година на зад, но човек не знае. Миналата седмица колегите бяха в техническия център на SANYO в Мюнхен, но не споменаха да са им казали нещо за новата серия.
Насочил съм ги към най-далечната точка на стаята.Явно ще трябва да отварям и коридора,а относно уелечаането на температурата еда ли ще стане,защото не мога да търпя исоки температури.Благодаря за отговорите.А относно разликата температурата която поддържа когато мери с датчика на вътрешното тяло?Първоначално публикувано от Mmitaka