Страница 47 от 110 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1638
Like Tree67Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици Sanyo

В Япония има ограничения за консумацията на всяко домакинство и затова имат подобни екстри по уредите си.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не натискай този бутон - не си ограничавай ампеража в твоя случай! Ако си го натиснал и ти е излязла индикацията, натисни го пак да отпуснеш мощността до максимума му. Това, което са ти казали, че е 14-ка, всъщност е 10-ка.
    2800 W = 9560 BTU.
    Но би трябвало да се справи. По принцип първо питаш тук, тогава купуваш, че понякога обратното е непоправимо.

4. Тук е от
    Dec 2009

Мда..... прекалено изгодна ми се стори цената за ЯПОНСКА 14-ка....
    Пък той си бил 10-ка. Дано поне излезе качествен, че ще разчитам само на него тази зима.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Качествен е. Базов модел, но е здрав.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Aik_1000
    Извини ме, но пак неразбирам.....защо трябва да следя ампеража на електроуреда? Това не е ли задено фабрично?
    P.S. Предполагам, че владееш добре японски език и предлагаш превод на книжката с инструкциите?
    http://mmitaka.snimka.bg/advertising...53431.16396496

после д ай на зум ще се опитам да ти помогна с превода сега го правя

7. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Aik_1000
    Извини ме, но пак неразбирам.....защо трябва да следя ампеража на електроуреда? Това не е ли задено фабрично?
    P.S. Предполагам, че владееш добре японски език и предлагаш превод на книжката с инструкциите?
    Японския не го владея добре, но съм ти предоставил качествен превод на дистанционното управление. А колкото до книжката с инструкциите, досто работа ще се отвори, ако трябва да се преведе цялата.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Благодаря ви момчета. Тези дни ще си поиграя малко повече с климатика за да го разуча.

10. Тук е от
    Mar 2008

И аз има едно питане.Климатикът е DK28U(поздрави на Митака),нормално ли е във 22кв. стая панел със стара дограма при зададена температура 20 градуса да работи он/оф.И друго което ми прави впечатление,когато го остая да си мери температурата сам при зададени 22гр. прави 20гр. и си поддържа тази температура)има разлика винаги от 2-3 градуса между зададена и реална температура),а когато следи температурата чрез дистанционното си работи перфектно(между зададена и реална температура няма разлика).А иначе относно климатика с една дума мога да кажа,че е много добра машинка която работи тихо и без пукания на пластмаса.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Ами не е нормално да работи в режим он/оф.Явно климите ни са преоразмерени за атм.условия в Бургас.Аз за това в по-горния си пост писах,че оставам вратата на стаятата към коридора и кухнята отворени.Тогава климата влезе в инверторен режим и днес цял ден следя показанията на ел.мера като средната консумация е 210вт.за час,ама площта която отоплявам с дк22т става вече 26кв.Температурите тук тия дни са около 0 - 1 гр./средна/ но не знам как ще се държат климите ако застудее още.Другото което ми прави впечатление четейки постовете на колегите е,че досега не съм видял да размразява.Бих посъветвал grubi81 на първо време да увеличи с 1-2гр.зададената темп.или да увеличи като мен отопляемия обем.Мисля че за тези 22кв.спокойно щеше да ни върши работа и дк25у/т

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

нормално е приятел , пипни малко вътрешните клапи по диагонал на най-далечната точка

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

”Братята” се събраха: Panasonic и Sanyo
    15 декември 2009 / News.dir.bg
    Сделката ще бъде финализирана на 16 декември. Panasonic ще запази марката Sanyo, както и акциите ще се "листват" на Токийската борса, пише вестник "Сега".

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това е вярно, но ще се възползвам от това, че SANYO е online - би ли погледнал тази тема, ако още не си го направил.
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42819.0.html
    Интересува ме за Европа същата гавра ли ще е с моделите?

17. Тук е от
    Dec 2008

Честно казано, нямам представа, за момента все още не са анонсирали серията за 2010 година, очаквам (както обикновенно) да го направят март или април. Надявам се, че няма да са копия на Fujitsu
    Между другото, за евро пазара моделната линия обикновенно се движи с около година на зад, но човек не знае. Миналата седмица колегите бяха в техническия център на SANYO в Мюнхен, но не споменаха да са им казали нещо за новата серия.

18. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    нормално е приятел , пипни малко вътрешните клапи по диагонал на най-далечната точка
    Насочил съм ги към най-далечната точка на стаята.Явно ще трябва да отварям и коридора,а относно уелечаането на температурата еда ли ще стане,защото не мога да търпя исоки температури.Благодаря за отговорите.А относно разликата температурата която поддържа когато мери с датчика на вътрешното тяло?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 110 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе