Страница 62 от 110 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Климатици Sanyo

външното тяло бучи доста силно чува се в целия апартамент да не говорим че целия блок ни чува

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от vacata
    външното тяло бучи доста силно чува се в целия апартамент да не говорим че целия блок ни чува
    Врътни една шайба и да идват да го послушат и монтажниците, след което да вземат нужните мерки по отстраняването на проблема.

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vacata
    обмислям варианта да сменя климатика с fujitsu AWYZ14LB Nocria дали е по добър от Sanyo
    Не съм собственик/ползвател на нито един от двата климатика, но положението при теб не ми се струва много нормално.
    За 26 квадратни метра фуджитсу НОКРИЯ 14 ще ти държи дори 28 градуса при външна температура -15 градуса.Фуджитсу правят климатиците си с високооборотни компресори и в началото докато не загрее вътрешното тяло както трябва не духат.Дори при зададени 22 и достигнати и впоследствие увеличаване на темпертаурата на 26 градуса около 3 минути компресора се форсира, а вътрешното тяло нереагира и след това като се нагрее добре се получава един топъл въздушен удар от горещ въздух в отопляваното помещение което води до едно "ударно" затопляне.За сравнение дайкина подова 50-ка му задавам от 22 градуса на 26 градуса и той веднага започва да духа по-силно без да е загрял достатъчно вътрешното тяло което докато загрее води до едно.

Та моето мнение е че 14 НОКРИЯ направо ще "ти стопи лагерите" дори при -15 градуса навън в твоите 26 квадратни метра.

Но ти направо ме уби 45 саньо да не може да те стопли помещението.

5. Тук е от
    Dec 2010

да те всички умряха, а тия от фирмата искат да ме убедят че ми трябва по-голям иначе другото което ме притесни е че Японското Санио е на 200 волта ??????????????

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Това, че е на 200V не трябва да те притеснява. В Япония, големите машини работят на такъв волтаж. Надявам се, че въпреки това са ти сложили трансформатор.

7. Тук е от
    Dec 2010

И така два дена ми се мъкнат някакви техници от които нито един не погледна външното тяло,а само влизат и гледат вътрешното тяло (което си е доста добро ),при условие че на всеки обяснявам че външното тяло бучи страшно много ,а и те го чуват и никой не погледна от вън Но както и да е ,говорих със Шефа и се разбрахме,че ще сменят климатика. Въпроса ми сега е да ми сложат Fujitsu AWYZ 14 LB NOCRIA или да ми сменят с ново външното тяло на SANYO и ако го сменят не би ли трябвало да ми сменят и вътрешното тяло. ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ЧУЯ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ МНЕНИЯ Благодаря ви предварително

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

не няма трансформатор направо е в 220 v може ли това да е проблема

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Убеден съм, че тази машина не е монтирана както трябва.

11. Тук е от
    Dec 2010

това че няма поставен трансформатор ли те съмнява

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ами от това може да се предположи, че климатика не е монтиран като хората. Като мощност тази машина е преоразмерена и въпреки това недостига зададената му температура. Опиши подробно помещението, да не би да имаш големи топлозагуби?

13. Тук е от
    Dec 2010

не мисля че имам големи топло загуби 26 квадрата трябваше да завра направо затова го вземах по голям климатика да няма проблем в отоплението

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

убитата ми духалка Tesy 1.8 киловата прави 23 градуса климатика не може нещо е дефектен

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

vacata ,я погледни на дистанционното-би трябвало да имаш бутон за ампеража на машината,от 25ци нагоре ги слагат-в смисъл да не е намален.Онзи ден едно приятелче така се оплака-миналата зима по топлел климатика,а му беше намалил ампеража-дигнахме го и се подобриха доста нещата.

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Той хубаво да погледне, но дали има пълен превод на ДУ, ако няма добър превод да не вземе нещо да обърка повече.

18. Тук е от
    Feb 2010

http://www015.upp.so-net.ne.jp/aircontech/AC/99.html при някой модели на саньо,жалко че гугала го превежда малко лошо

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 110 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе