Машината ще те топли без никакви проблеми, не се притеснявай. По късно ще ти предоставя превод и като гледам тази година като мина през Бургас, доста хора има да ме черпят....![]()
Машината ще те топли без никакви проблеми, не се притеснявай. По късно ще ти предоставя превод и като гледам тази година като мина през Бургас, доста хора има да ме черпят....![]()
Като тръгнеш за Бургас и стигнеш Айтос драсни един мейл, че да се подготвим подобаващо.
Сашо,интересно,но още в първия си пост oo_wc_oo иска превод на ръководството за употреба а не на дистанционното-той ли се бърка или...?![]()
Браво, със здраве да си го ползваш. Аз търся за гаража и може би затова ми се струват много паричките!
Кога ще има нов контейнер за HTT? Там изпадали читави бройки на добри цени.
Аз проблем с употребата и управлението на тези машини нямам. Предлагам пълен превод на дистанционното управление, а не на цялата книжка...За превод на цялата книжка се плаща на определени фирми занимаващи се професионално с превод на документи.Първоначално публикувано от diksanal
днес отделих време да направя профилактика (истинска ,а не като тази която му правеха от Варнаклима) на Саньото .. отворих вътрешното тяло ,всичко е много изпипано и помислено вътре .. почистих го добре от прах ,гресирах втулката на турбината и го затворих
Снимчици не направи ли? Идеята е някой тукашен като си отваря машината, по снимките и други да могат да се справят![]()
елементарно е .. има 4 болтчета отпред + 3 щифтчета в горния край които се натискат надолу ,и капака излиза напред .. мислех за снимки ,но после забравих ...
Елементарно, елементарно... колко да е елементарно...? Аз не успях да им сваля турбините на моите хайванковци.![]()
турбината не съм я свалял ,не беше особено прашна ,само и гресирах втулката .. свалянето и няма да е лесно ,обикновено се надига топлообменника в единия край след като махнеш нещата около него
Така, така... Отказах се, когато установих, че ще сдобия поне два климатика, ако продължа с разглобяването и сглобяването.Първоначално публикувано от Alexi
![]()
Касапе, те нашите имат още джиджавки по тях, дето доусложняват процеса.
аз си имам опитно зайче ,панасоникатой кара 6та зима ,корава машина излезе но лагерите на мотора на турбината вече 2 пъти съм ги сменял ,като там пада тотално разглобяване за да го извадиш
oo_wc_oo, Заповядай превода на дистанционното управление. Превел съм го доста подробно, и мисля, че няма да срещнеш затруднения с управлението на машината.
Надявам се да съм ти бил полезен и ти пожелавам да се наслаждаваш на комфорта на климатизатора.![]()
Хиляди благодарности на Alexanders, страхотен превод. Когато решиш да идваш в бургас драсни един мейл да се уговорим и да пием по едно.