Френд на - 5 деянат всички ментета ,ако са оразмерени с акъл...Потърпи да стане - 17...-18 и ще говориме вече истински неща.Не казвам нищо лошо - дано те слуша машинката и в студаПървоначално публикувано от PavelPetkov
Френд на - 5 деянат всички ментета ,ако са оразмерени с акъл...Потърпи да стане - 17...-18 и ще говориме вече истински неща.Не казвам нищо лошо - дано те слуша машинката и в студаПървоначално публикувано от PavelPetkov
Първоначално публикувано от rkk
Браво на саньото, но:
И аз съм на мнението на РКК, нос ДОПЪЛНЕНИЕТО, че дори 1-2 дни -10 -15 градуса не са толкова страшни.Истината идва със страшна сила след 5-6 дни постоянни температури под нулата от порядъка на -4 -8 и надолу когато всичко истине и особено бетона.
Моля те пиши другата седмица четвъртък -петък.
Здравейте искам да помоля за малко помощ.
Става въпрос за климатик SANYO модел SAP-E22H превод на дистанционното .
Благодаря предварително .
[img width=770 height=600]http://lh4.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TPOo_4MFA0I/AAAAAAAAAto/cknT9k5d1Tw/s800/RCS-EH1.jpg[/img]
Благодаря много Aleksandars почерпката от мене
А като цяло хубав ли е този модел защото нищо не намирам за него?
Да, хубав е...
Параметри на климатика при 7°С външна температура:
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.1 ~ 3.2)
Консумирана електроенергия: 380 W (50 ~ 700)
COP: 5.79 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Отоплителна мощност: 3.2 kW (0.1 ~ 5.8)
Консумирана електроенергия: 550 W (50 ~ 1300)
COP: 5.82 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатика при 2°С външна температура:
Отоплителна мощност: 4.2 kW
Консумирана електроенергия: 1150 W
COP (средна стойност): 5.81
Здравеите отново откаде мога да си закупиа такова дистанционно което ми е показал Aleksandars тъй като моето ваобще не е същото като на снимката ?
вчера писах за първи път в този сайт мисля че писах на друго място но сега ще пиша тук.Преди 3 дни си купих климатик Sanyo SAP-DS45T2 три дни работи на зададени 26 градуса и едва сега вдигна на 24 при положение че стаята ми е 26 квадрата какво мислите по въпроса
обмислям варианта да сменя климатика с fujitsu AWYZ14LB Nocria дали е по добър от Sanyo
В магазина ме уверяваха че това Sanyo ще ми върши отлична работа при тези 26 квадрата,че климатика ще работи без проблем на ниските си стойности а той вече трети ден не може да вдигне 26 градуса които не бе трябвало да са проблем за него
valen1: Не пускай последователни постове!
Ми според данните fujitsu AWYZ14LB Nocria е по добър.Първоначално публикувано от vacata
Sanyo-то си е супер, или има проблем в монтажа, или не го ползваш правилно. Знаеш ли, че моделът има сензор в дистанционното, който изпраща информация към климатика - каква температура ти показва то и къде е сложено?Първоначално публикувано от vacata
дистанционното е сложено в средата на стаята знам за сензора
и на дистанционното и на термометъра показва едно и също 22 градуса
В такъв случай някой трябва да го погледне. Кадърни ли бяха монтажниците? Да не са изтървали фреона при свързването на тръбите...