Страница 72 от 110 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:Климатици Sanyo

От дист. му върнах заводските н-ки.Пуснах го преди 25мин.да работи-засега е добре.Гугъла го превежда така:Sensor отворена верига или късо съединение и контакти недостатъчност в конектора или отворена верига на терминал за пресоване място (късо съединение откриване само за влажност сензор).-нещо не мога да разбера.Моля за малко пояснение.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310480171[/time]_________________________________________________

Минаха 2 часа и започна пак да мига-зелената лампичка.рестартирах го и пак се оправи!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Вътрешния датчик ти е извън строя като се пояснява че е възможно дае окъсял датчика за влажност

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз имах същия проблем зимата мигаща лампа (Operation), само дето мигаше в червено и след спиране и отново запускане климатика отново заработваше. Сега лятото този проблем изчезна.

5. Тук е от
    Sep 2008

Мога ли да направя нещо сам?

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

можеш сам да извикаш техниците

7. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Привет на всички. Искрени адмирации към всички открехнати пичове, помагащи на клетници като мен да се справят със техните, както казва дядо ми, -" модерни хладилници ". И веднага искам да отправя също така искрена мнооого голяма майна към варненската т***о клима, за невероятната некомпетентност окомплектована с безочливи лъжи и разбира се лошото инсталиране на употребяван ZK28X в къщи преди няколко месеца - абсолютно отрицание на вакуумирането и тампоните, перката беше крива и стържеше в решетката и трябваше да дойдат на ново. Понеже го взех тази пролет не го бях пускал за по дълго от 5 мин. докато не започнаха сегашните жеги и изненада - абсолютно същия проблем като на to4nia. Защо ли си мисля че са ми го продали прецакан?? Уви to4nia не е постнал някаква развръзка. А как не искам да ходя пак до т-клима, макар и да е в гаранция...

8.  

9. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Точно този климатик ме навиваше градския Алекси да си го курдисам в гаража. Май беше за 800 без монтаж. Но откакто ядох дървото с Пловдив, повече не исках да чуя за втора употреба. 100-волтовите клими са много добри, но тези, които са окачени по стените - чисто новите. Като разправям, че втората употреба не става, все ме обвиняват, че съм бил против 100-волтовите. Не, против съм на боклуците. Ако нямаш познат в тези фирми - 100% си прецакан.

Важното е, че КОП-а ти е висок и имаш нисък минимум. Другото не е толкова важно. Ще го оправят, не бери грижа!

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Трол, няма ли да спреш да с...ш по темите? Разбрахме те, че се кефиш на нови дръвца и плюеш всичко що е на 100 волта и втора ръка. Не се ли усещаш, че обиждаш избора на много хора които са доволни от това което са си купили. Струва ми се, че тук не е най-доброто място да си избиваш комплексите.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Както ти реагираш на Мидеите на Велев, така и аз реагирам на втората употреба. Първо виж себе си.

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Както ти реагираш на Мидеите на Велев, така и аз реагирам на втората употреба. Първо виж себе си.
    Нека в темата да се дискутират въпроси и неща свързани със климатизатори Sanyo, а не кой какво го "кефи"?!В противен случай, ще бъдат предприети мерки, мнения извън темата да бъдат изтривани.

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

То хубаво да се вземат мерки превантивно да се спре троленето от две-три другарчета,и то в зародиш,които периодично всяват дразги с ползването на втора употреба климатици,без да са такива самите те,и да изказват негативно мнение просто ей така из темите,като тровят добрата атмосвера на форума!

Иначе наздраве на всички от черноморието.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от fotogaf
    Здравейте и от мен,преди година си купих тошибата от потписами а прди седмица си закупих и sanyo-то.Mного яки машинки за саниото още немога да кажа впе4атления но за то6ибата сам с отлични такива от няколкомесеца сам изчел почети всичко в форома,и мисе иска да попитам следмонтажа на санчо(sanyo) ,катого пуснахме океф направо змръзнаг от студ. Но няколко часа по касно придостигане на зададената температура цялото външно тяло испадна в резонас, и зао4на да се тресе сойката питите капаци наложисе да захващам испарителя кам тялото зада не го рзбие.Рещих да отжоря тялото и давия какво става.Първо небеше изчистено като хората следтова збелязах, че на компресора единят болт лисва а после погледнах и тошко и там така, таво нормалноли е при ма6ини втора рака, и как да рабера да ли UVлампата раоти и йонизацията на санчо.При тошко проблема мие с мухала и плесените от самото начали си понамирисва леко но кажото и дапрвиш пактака то небяха обезмаслители, японски,итлиански,слаби разтворина фонгоциди и ни6то ден два и пак и незнам просто кода правя. Из жинетеме за право писни греши но писането не ми е силната страна

16. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

И аз май взех да си променям мнението, че е невероятна далавера, човек да си вземе 100 V II–а употреба на половин цена. Аз не смея да човъркам карантиите на адаша, Санчо, в къщи, да не отворя кутията на Пандора, но горе - долу е същата работа от страни - пускам на студ и първите 5-10 мин лъхва аромат на вкиснало, след това по някое време "приятно" забоботва на ниски обороти, добре, че е временно..., отделно и дефектчето с което ми го продадоха... Втора ръка, ама хиляда и 50 кинта са си хиляда и 50 кинта.

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

kalcheff1, за съжаление, си попаднал на кофти фирма и кофти обслужване. За което, единствено трябва да си търсиш правото от фирмата която ти е продала и монтирала машината. При всички употребявани японски климатизатори, внесени от Япония, много важно нещо е как ще бъдат обслужени, преди да бъдат предоставени за продаване. В твоя случаи, машината на 99.9% не е била обслужена и проверена както трябва, защото подобни нередности се хващат в процеса на тестване и обслужване в сервиза още. Разбира се, ако фирмата е читава и нещата се изпълняват както трябва.

18. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

определено няма да оставя нещата така, ама чакам яйчицето хууубаво да опре - сиреч зимата, щото сега не го ползвам.
    Явно са му ударили една баня, щото питките лъщят, филтрите приличат на нови, ама си намирисва на зелева чорбица още от първото пускане. Абе свиква се , не съм претенциозен За самоизключването на външното тяло по никое време, коментара им беше " Ми за един ден тестване не можем да открием проблема ", звучи правдоподобно. Сигурно и стържещата перка, също не я бяха усетили за цял ден тестване...

Много ми е дерт да сравня Осака -та и Саниото откъм консумация, защото ZK-то е без екстри и особена фаца ( като изключим парфюма ) и ми остава да бъда изненадан единствено от икономията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 110 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе