Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост. Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.
Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост. Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.
Да, така е. А условията за доставка на вносителите са меко казано странни. Или казано иначе, плати си машината и чакай три месеца. Да се чудиш какви вносители са? По тази схема всеки може да внесе с чужди пари?
Шики-Мики-Сай-Кан-Фани-Маза-Ушите е 1:1 с твоето Санчо, но със занищени параметри. Подозирам, поради различен компресор.Първоначално публикувано от deian
То при тези цени... ако имаха по-различна политика, сигурно щеше да има повече европейски Sanyo в БГ. Сега на практика Sanyo е почти само на 100V заради безумната цена на 220-волтовите. А са прекрасни машини.
Касапски, моето се води аналог на минито за европа, щото си е с простия дефрост. Виж, твоят EX не знам към кои минава.
... Дори при тази цена, клиенти питат за по няколко бройки. Но когато им кажат имаме само една бройка от еди си кой модел, вашите ги платете и чакайте три месеца се сещате, че клиента им тегли една. Да се чудиш какви бизнесмени има в България. Какъв е този официален вносител, щом няма пари да сложи по 5 машини от модел на склад се чудя аз?
Мега те цяли бизнес сгради направиха така-купуват хубав терен и разпродават офиси на проект(зелено) и така с твои пари бизнес въртят.Първоначално публикувано от Mega
Тази бира с продажбите на зелено приключи.Ще си дам парите и ще чакам я три месеца я до гроб доставка на климатици саньо...
Каквито и да са вносителите с тази политика няма да бъдат дълго вносители.
Ето линк към Панасоник с дефрост цикъл без да спира режима на отопление . -направено е сравнение между два модела със и без прекъсване на режима отопление по време на дефрост цикъл.
Както са написали най-долу на страницата всичките им климатици с тази екстра са за "domestic", "overseas" няма нито един модел...освен Бг гастарбайтерите(за които панасоник не знае)
Ето тук можеш да разгледаш актуални модели на панасоник -преведено с Гугъл транслейт кликваш най-горе вдясно на "карта на сайта", след това на "Битова техника"(вляво на екрана), след това на снимката с климатика с надпис "Eco navi" -Оранжевата и черната(с оранжево и черно правоъгълниче отгоре с йероглифи вътре) серии са с нон-стоп отопление по време на дефрост.Другите серии не са с нон-стоп отопление, а крайната серия вляво пише , че спецификациите ще бъдат публикуване ноември месец при пускането на серията на потребителския пазар.
За първи път виждам 25-ца с максимална мощност в отопление с номинал 0.6кв минимално, номинал 2.8кв и маскимално топлоотдаване от 8.3кв(повече от подовия ми дайкин).И аз си мислех че имам климатици...
Ето и каталог на саньо в страницата на Панасоник
Лека нощ.
Гледам на Shiki-Sai-Kan дистанционното е като на DX модела май от 06г.?
Здравейте искам да попитам някой може ли да мидаде инфо за Sanyo SAP - S28R, тъй като мисля да купувам някаква машинарийка за помещение 20 кв но не съм много в час с тази техника. Благодаря предварително!
Модел от 2005г. На отопление отдава 3.6kW(0.3~5.1kW) при СОР~5. Оборудван е с UV-лампа, за пречистване на въздуха от патогени. Идеално ще пасне в 20м2, стига да е нормално изолирано помещение.
Ама това втора употреба ли е???Първоначално публикувано от joromob
... и колко градуса ще гониш с него???
да не е 1000лева???
гледам скоро ще Санираш още някое помещениеПървоначално публикувано от Kasap
![]()
Първоначално публикувано от Alexi
Помещение... колко да е помещение - 8м2 таванско стайче.
Ето ти и визуално машинката joromob -за квадратурата ще стане,ако нямаш много загуби както ти казаха,като има и йонизатор освен UV лампата.Първоначално публикувано от joromob
благодаря за инфото diksanal машинката е втора употреба около 1000 лв какво ще ме посъветваш ?
Машинката е среден клас joromob ,и ако е запазена и цената включва монтажа е добра оферта.