Страница 74 от 110 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Климатици Sanyo

Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост . Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Да, така е. А условията за доставка на вносителите са меко казано странни. Или казано иначе, плати си машината и чакай три месеца. Да се чудиш какви вносители са? По тази схема всеки може да внесе с чужди пари?

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост . Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.
    Шики-Мики-Сай-Кан-Фани-Маза-Ушите е 1:1 с твоето Санчо, но със занищени параметри. Подозирам, поради различен компресор.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

То при тези цени... ако имаха по-различна политика, сигурно щеше да има повече европейски Sanyo в БГ. Сега на практика Sanyo е почти само на 100V заради безумната цена на 220-волтовите. А са прекрасни машини.

Касапски, моето се води аналог на минито за европа, щото си е с простия дефрост. Виж, твоят EX не знам към кои минава .

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Дори при тази цена, клиенти питат за по няколко бройки. Но когато им кажат имаме само една бройка от еди си кой модел, вашите ги платете и чакайте три месеца се сещате, че клиента им тегли една. Да се чудиш какви бизнесмени има в България. Какъв е този официален вносител, щом няма пари да сложи по 5 машини от модел на склад се чудя аз?

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Дори при тази цена, клиенти питат за по няколко бройки. Но когато им кажат имаме само една бройка от еди си кой модел, вашите ги платете и чакайте три месеца се сещате, че клиента им тегли една. Да се чудиш какви бизнесмени има в България. Какъв е този официален вносител, щом няма пари да сложи по 5 машини от модел на склад се чудя аз?
    Мега те цяли бизнес сгради направиха така-купуват хубав терен и разпродават офиси на проект(зелено) и така с твои пари бизнес въртят.
    Тази бира с продажбите на зелено приключи.Ще си дам парите и ще чакам я три месеца я до гроб доставка на климатици саньо...

Каквито и да са вносителите с тази политика няма да бъдат дълго вносители.

Ето линк към Панасоник с дефрост цикъл без да спира режима на отопление . -направено е сравнение между два модела със и без прекъсване на режима отопление по време на дефрост цикъл.

Както са написали най-долу на страницата всичките им климатици с тази екстра са за "domestic", "overseas" няма нито един модел...освен Бг гастарбайтерите(за които панасоник не знае)

Ето тук можеш да разгледаш актуални модели на панасоник -преведено с Гугъл транслейт кликваш най-горе вдясно на "карта на сайта", след това на "Битова техника"(вляво на екрана), след това на снимката с климатика с надпис "Eco navi" -Оранжевата и черната(с оранжево и черно правоъгълниче отгоре с йероглифи вътре) серии са с нон-стоп отопление по време на дефрост.Другите серии не са с нон-стоп отопление, а крайната серия вляво пише , че спецификациите ще бъдат публикуване ноември месец при пускането на серията на потребителския пазар.
    За първи път виждам 25-ца с максимална мощност в отопление с номинал 0.6кв минимално, номинал 2.8кв и маскимално топлоотдаване от 8.3кв (повече от подовия ми дайкин).И аз си мислех че имам климатици...

Ето и каталог на саньо в страницата на Панасоник

Лека нощ.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Гледам на Shiki-Sai-Kan дистанционното е като на DX модела май от 06г.?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте искам да попитам някой може ли да мидаде инфо за Sanyo SAP - S28R, тъй като мисля да купувам някаква машинарийка за помещение 20 кв но не съм много в час с тази техника. Благодаря предварително!

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Модел от 2005г. На отопление отдава 3.6kW(0.3~5.1kW) при СОР~5. Оборудван е с UV-лампа, за пречистване на въздуха от патогени. Идеално ще пасне в 20м2, стига да е нормално изолирано помещение.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от joromob
    Здравейте искам да попитам някой може ли да мидаде инфо за Sanyo SAP - S28R, тъй като мисля да купувам някаква машинарийка за помещение 20 кв но не съм много в час с тази техника. Благодаря предварително!
    Ама това втора употреба ли е???
    ... и колко градуса ще гониш с него???

да не е 1000лева???

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Модел от 2005г. На отопление отдава 3.6kW(0.3~5.1kW) при СОР~5. Оборудван е с UV-лампа, за пречистване на въздуха от патогени. Идеално ще пасне в 20м2, стига да е нормално изолирано помещение.
    гледам скоро ще Санираш още някое помещение

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    гледам скоро ще Санираш още някое помещение
    Помещение... колко да е помещение - 8м2 таванско стайче.

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от joromob
    Ето ти и визуално машинката joromob -за квадратурата ще стане,ако нямаш много загуби както ти казаха,като има и йонизатор освен UV лампата.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Тук е от
    Oct 2011

благодаря за инфото diksanal машинката е втора употреба около 1000 лв какво ще ме посъветваш ?

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Машинката е среден клас joromob ,и ако е запазена и цената включва монтажа е добра оферта.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 110 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 22:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 15:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 17:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 13:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 16:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе