Е,щом не може,не може.А дистанционното трябва да е оригиналното,климатика е 22-ка с минимум мисля беше 0,1kw h
Ако смяташ, че е от него си, машината ти е EX-22U:
Капацитет в режим на отопление 2.8kW (0.1 ~ 5.7kW), консумация: 460W (50 ~ 1310W)
Капацитет в режим на охлаждане 2.2kW (0.1 ~ 3.2kW), консумация: 360 вата (50 ~ 695W)
уха ЕХ-че .. как съжалявам че не взех като ги имаше нови преди години .. сега и да искаш няма ..
Благодаря Kasap ,така ме увериха за дистанционното,и ако това е машината изглежда добре за 11-12кв м спалня
Жена ми се оплака пък сега ,че свети червената лампа за мръсен филтър.На този климатик ръчно ли става почистването или има опция от дистанционното за автоматично пoчистване.
Ръкопашно се почистват - по класическата методика. Ако е само за ламбата - има бутон на ДУто, който я гаси.
А стига бе ,бързо и компетентно.Браво и мерси Касап,aма кое е копчето.
При спрян клим, отваряш капачето и на най-долния ред по средата търсиш нещо което може да се прочете като J1N..
здравейте колеги.от известно време забелязах,че санчо от подписа ми загуби топлия дефрост.миналата година си размразяваше,но продължаваше да духа топло.сега при -2градуса дефроства като всеки друг инвертор.някаква повреда ли има или просто трябва да се натисне нещо по дистанционното.благодаря.
здр-те,колегите,,,,
Може ли данни за този климатик,Sanyo SAP-BA22J ,,коя възраст е ,12-ка ли е 20-ка ли......ще го вземам рециклиран,,,,и не съм запознат извъобще.......
,,,,,,,разликата до ново Fujitsu 9-ка е 400лв ,който вариант ми е висок...........ако не изчакам до Нова година........
Възрастен е, 2002 година модел.Ето му данните - http://ctlg.panasonic.co.jp/sanyo/pr.../SAP-BA22J.pdf