Страница 35 от 101 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1507
Like Tree330Одобрявам

Toshiba Carrier

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Toshiba Carrier

Сменят се филтрите, които са в модела SAVR, SAV и другите..При SAVP /това е ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ / има плазмена касета, която е вечна и само се почиства и мие на определено време.Таймера мисля, че беше на 500 часа работа на касетата.Иначе много добре действа филтъра, въздуха в стаята е винаги свеж, когато работи.Аз го пускам вечер на малкия, когато спи и сутрин го изключвам, а ако е настинал и има хрема, работи постоянно.Определено детето се чуства по-добре в такъв случай.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Говорим за този модел нали?
    http://v-clima.com/prod.php?id=klima..._hiperinvertor

Информацията за филтъра там я видях.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Разбрах те.Тези филтри са опция за SAVP-E, не са в комплекта, пък и с плазмената касета не ти трябват.Има място за тях в тялото, но са ненужни.Не се колебай, ако купуваш климатик и ти пасва на бюджета, машината е перфектна.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ок, благодаря за информацията. За сега не мога да купувам. Оглеждам се за парички.

6. Тук е от
    Feb 2010

От днес съм собственник на четири броя TOSHIBA RAS10-SAVP-E и съм много доволен от фирмата - продала ми ги и съответно монтирала ги. Монтажите станаха идеално като на два от климатиците зад външните тела оставиха намотки тръби но ми казаха че този модел имал изискване за минимален тръбен път от два метра.Дойдоха четири момчета и в 15.30 часа бяха готови с монтажите.Климатиците работят вече два часа и засега ме кефят максимално.Утре ще пиша за още впечатления.
    Благадаря много на edi1.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Освен да ти кажем честито! Радвам се, че направи правилният избор. lavsho ли ти ги монтира?

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

Благодаря!Да.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Добре дошъл в клуба на Тошко
    Със здраве да ти духа

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

Здравейте, колеги! Имам 3-ма Тошковци Дайсейкайчета в къщи, работят перфектно вече трета зима, уникални машини. Пускам ги началото на октомври и ги спирам края на април. Поддържат температура около 24-25 градуса. В къщи нямам нужда от термометър , колкото показва на дисплея на дистанционното, толкова е и в стаята. В големите студове се справят без никакви забележки, не съм ги усещал да работят на макс никога досега. Лятото почти не работят, просто няма нужда от охлаждане. Супер комфортни, супер икономични, че и красиви.
    Имам само един малък проблем: в края на миналата зима /значи около март 2009/ на най-големия брат - Тошко 16 - започна леко да му бръмчи вътрешното тяло. Усеща се най-вече на мин степен на вентилатора, когато поддържа зададената температура. Звукът не е силен, по-скоро леко дразнещ. Оприличавам го на дросел на луминисцентна лампа, на траф или на звук на работещ компресор на хладилник примерно, но доста по-слабо. Чудя се дали не е лагер на турбината, макар че е по-скоро като електронен брум. Дали да викам сервиза, че сме още в гаранция, но от друга страна работи нормално...

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от cecam
    От днес съм собственник на четири броя TOSHIBA RAS10-SAVP-E и съм много доволен от фирмата - продала ми ги и съответно монтирала ги. Монтажите станаха идеално като на два от климатиците зад външните тела оставиха намотки тръби но ми казаха че този модел имал изискване за минимален тръбен път от два метра.Дойдоха четири момчета и в 15.30 часа бяха готови с монтажите.Климатиците работят вече два часа и засега ме кефят максимално.Утре ще пиша за още впечатления.
    Благадаря много на edi1.
    Хайде честито, добре дошъл при любителите на ТОШКО, да ти топлят без проблеми.Евалла на монтажниците.Рядко някой се сеща, че в сервизното има даден минимален тръбен път, който за този модел наистина е 2 метра.Явно хората са чели сервизното, защото минималната дължина е дадена в текстовата част,а не в таблиците.
    dendim, може да го видях хората, да няма нещо разхлабено от вибрации във вътрешното, може да е само за затягане на някой болт.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Момчетата бяха много точни и мисля че всичко стана като по "книга" ,големи веселяци и според мен добри професионалисти- имам познати на които също са слагали климатици и са доволни.
    За климатиците - засега се държат много добре при зададени 23 градуса поддържат 22-24 в помещенията ,само да видим какъв ще е разхода за един месец,според фирмата ще е около 120-130 лв.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

dendim, сетих се, че може да е и от друго.По инструкция е посочено, че плазмената касета може да издава съскащ или шиптящ звук.Провери дали не е от нея.Измий я хубаво и я изсуши и пробвай пак.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

edi1 Не е от плазмената касета, чистя филтри през седмица, и нея също достатъчни често. Понякога слабо съска от нея, но не става дума за това. Според мен не е и от нещо хлабаво, разглобявал съм му капаците изцяло и гледах да затегна всичко на достъпните места, само турбината не съм махал. Затова мисля, че е от нея за съжаление.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Я кажи накъде ти излизат тръбите - наляво,надясно или направо назад .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 101 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E или Carrier 42UQV050M ?????
    От valen79 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 29
    Последно: 02-01-15, 14:41
  2. CARRIER 38NYV035H2 / 42NQV035G
    От Legend във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 08-08-14, 17:43
  3. fujitsu ili carrier ???
    От shener84 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 09:03
  4. CARRIER 42NQV045H/38NYV045H ???
    От d_imige във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 14
    Последно: 30-10-11, 21:06
  5. Преносим климатик CARRIER 51AKP240М
    От barkly във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 17-06-10, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе