След година и половина помайване в понеделник се обадих на фирмата, доставила и монтирала Тошковците ми. Проблемът - шум /свистене/ от лагерите на моторчетата на турбините на вътрешните тела. Честно казано, бях свикнал с шумовете, и затова се подмотвах толкова време. Дойдоха във вторник следобяд, смениха двигателчето на единия, но при смяната на второто двигателче /на втория Тошко/ възникна проблем с новото - не въртеше. Днес сутринта дойдоха отново и отстраниха проблема - монтираха друго ново двигателче и платка, и подмениха моторчето и на третия Тошко. Старите бяха на Panasonic, първите партиди Дайсейкай III били с такива и явно са със слаби и неиздържливи лагери. Сложиха двигателчета за Дайсейкай V, според техниците много по-добри. Всичко това се случва около 3 седмици преди изтичане на тригодишната гаранция, мисля си, че при друга фирма никой нямаше да ми обърне никакво внимание... В момента тримата Тошковци работят толкова безшумно и ненатрапчиво, че все едно ги няма в апартамента!!! Искрено поздравявам и благодаря на шефа на фирмата Александър Стоянов за неговата коректност и точност, неприсъщи за нашата мила родина, както и на всички професионалисти и специалисти, работещи в неговата фирма! Пожелавам им много професионални и лични успехи и да бъдат все така коректни и педантични в бизнеса си!
Весела коледа!