Немога да намеря таблицата с минимумите на Дайсейкай 5.Зная че някой ги беше публикувал ,но къде точно незнам.Благодаря предварително
Немога да намеря таблицата с минимумите на Дайсейкай 5.Зная че някой ги беше публикувал ,но къде точно незнам.Благодаря предварително
Здравей, Миланов! Понеже гледам, че питаш как се държат машините след офф, днес засякох моята Тошиба, че по едно време е изключила и реших да я позяпам. Постановката е следната: Прибрах се следобед и понеже се бях понамръзнал увеличих зададената температура от 23.5 на 24.5 гр. Машината развъртя плавно от 110 до 280 W и работи така 1.5-2ч. Достигна 25 гр и изключи. Паузата продължи около 10 мин. След това машината плавно развъртя от 45 до 280 W /около 10 мин./, без форсиране и без напъване и остана да работи там. Дано това ти е полезно. Поздрави!![]()
Ето още един бюджетен модел на Carrier-38QHC009ES. За разлика от DS модела-този е EEV. Приликата с Midea e очевадна
Този пост е редактиран от stainway; 22-06-18 в 02:45.
Нормално ,от едно котило излизат и ТОШИБА и МЕДИЯ И КЕРИЪР.![]()
Честито дълги години да ти служи.
П.П
Купърите повече ми допадат лично на мен пред кариера
Не можах да намеря нищо друго с широчина на вътрешното до 730 мм .За съжаление 7-цата на C&H я няма вече и тук. Ще го видим следващата седмица през уикенда ще се занимавам да го инсталирам.
Разбира се има и Midea Mission със същите размери на вътрешното, но след консултация и размисъл реших да бъде Carrier .При Midea липсва каквато и да е техническа информация. Ако им разгледате годишния отчет-станали са като инвестиционна банка-купуват каквото им трябва като технология, търговска марка и правят пари.
Явно печелят добре и от " вътрешното интегриране с Тошиба"
http://www.midea.com/global/about_mi...0_210426.shtml
- - - - - - - - - -
Не знам от кое котило е, но в Америка има и този модел, който странно прилича на един климатик, който имам от друго котило ( и е от Грее-същия компресор и т.н.):
https://www.carrierenterprise.com/ca...-1427300971934
Този пост е редактиран от stainway; 22-06-18 в 02:29.
От китайското котило имам предвид.То не знам дали останаха марки в машино и приборостроенето, които да не са китайски, освен няколко изключения.
Няма да има много разлика просто подменям този с въпросния Carrier:
Разбира се с нов тръбен път и т.н.
Но няма да изглежда много по-различно. VeritasCH-S07FTXQ отива в спалнята за гости, но там ще трябва първо да мажа и ще го монтирам втората седмица на юли
Вчера се занимавах и подмених климатика в спалнята с въпросния Carrier .:
Около 21 часа бях приключил и се надявах на приятно охладена спалня-уви климатика не охлажда .На отопление ми даде грешка P4 , което според сервизното е Inverter compressor drive error .
Сутринта се обадих и обясних проблема-преди малко ми звъннаха, че ми пращат ново външно тяло утреи старото ще си го вземат, когато имат време.
Стискам палци да не е цялата серия правена в петък![]()
Брей-й, евала.Много добре свършена работа, да ти е кеф да го гледаш. С класи над българските монтажи.
Само че тоя кериър много прилича на мидеите. Може би трябваше пак да заложиш на Купър и Хънтър. Не се ли вместват на стената?
Значи търговците в Хага са коректни. Тук някой се вайкаше, че нямало да има гаранция, ако сам си го монтираш...
Търговеца е в гр.Ехт (Echt), което е на другия край на Холандия, но въпроса се уреди бързо и безпроблемно. В крайна сметка е дефектна платка мисля...Но не ми е работата -има си гаранция и причината не е изпуснат фреон.
Няма вече от малките 7000 BTU на C&H за съжаление и 9-ките са с по-големи тела.
Тъй като плочките са доста неравни ,този път намерих тези "крачета ".Много удобно за нивелиране ,когато повърхността е неравна
П.П. В момента е просто стенен вентилатор с Wi-Fi. Надявам се от утре да прави и малко студено/топло
Утре пак същото упражнение:
Поне няма да се кетеря повече (надявам се)
![]()
Този пост е редактиран от stainway; 02-07-18 в 18:41.
Това с платките мислех че важи само за новите Мидеи и то в Бг. , но явно важи и за Кариера в Холандия .