2та модела са абсолютно еднакви ( така както 25 и 35 ) единствената разлика е дистанционното ,което е различно .. прахосмукачката е най безсмислената екстра ,изключил съм я
2та модела са абсолютно еднакви ( така както 25 и 35 ) единствената разлика е дистанционното ,което е различно .. прахосмукачката е най безсмислената екстра ,изключил съм я
Снощи сънувах как г-н Alexi е описал подробно как се оправя дефроста на Hitachi-то в темата за PSA.
Предполагам, било е кошмар, 'щото пише, че вече не дефроствал?
Как така изчезна поста, че такива неща не се пишели на публични места и който го бил питал на лично оставал доволен?
това вероятно е дело на неизживяния доцент по Български език .. аз съм го игнорирал отдавна
Всяко следващо мнение, което не е свързано със заглавието на темата, ще бъде изтривано!
Toshiba 285pdr -цена 1130лв с монтажа.Отоплявам стая 25.5кв.м с две външни стени без изолация .На едната стена имам вратопрозорец ана другата стена 2 прозореца.За м. ноемри разхода ми е приблизително 40 лв.+ - 2-3 лв .Живея в гр.Омуртаг.Пиша това просто да се похваля и за някоѝ който иска малко реални цифри.постоянна температура в стаята 23 градуса.
Характеристики COP 5.32 Препоръчителна квадратура кв.м. 30-40 Охладителна мощност kW 0.5-3.9(2.8) Отоплителна мощност kW 0.5--8.1(4.0) Консумация (охлаждане) W 85-920 Номинална консумация (охлаждане) W 495 Консумация (отопление) W 70-1995 Номинална консумация (отопление) W 680 Екстри + йон + плазма
Toshiba
Здравейте, климатика, който ми монтираха вчера Toshiba RAS-285JDR, топли на 24*С заедно с Carrier 42nqv050m около 80/м2 панелен апартамент с 10 см. външна изолация и пвц дограма в София. За сега се справя да видим когато дойде зимъска, и настане студ с минуси пред цифрите как ще се държи.
Този пост е редактиран от hehof; 16-12-17 в 06:41.
Вали мокър сняг и Сузуми подкара дефростите на 40-50 минути .. заскрежава ,размразява .. другите ми климатици нямат проблеми .. положени са специални усилия при тоя модел да заскрежава лесно ,може би мощността идва висока за размера на топлообменниците ..
Много нерви вкарваш в тези клими. Те се купуват,здраве не.Гледай си кефа.Каквито и грешки да си извършил, не можеш да върнеш времето на зад Просто трябва да се стремим да не ги повтаряме.
https://m.facebook.com/story.php?sto...80830118835525 А ето и Toashiba Made in China