5-та серия няма дисплей, ако искаш дисплей взимаш японката. Има и чисто нови. Питай Aleksandars.
5-та серия няма дисплей, ако искаш дисплей взимаш японката. Има и чисто нови. Питай Aleksandars.
Ами сега да запитам нещо и за този прекрасен климатик заинтригува ме нещо от сервизното меню ,а именно минималния отстъп от таван на стаята до колкото си мисля е 10 см ,но според долната снимка е 5.5см(препоръчително 7см) така ли е или се бъркам за друг размер и възможно ли е да са толкова ниски мин. и да не му пречи за правилната работа.
2013-04-21_192929.jpg
Препоръчително е над 770мм. Да не опре капака в тавана.
Споко няма да опре, капака се изнася наравно с горния ръб на климатика.
6106891z.jpg
Здравейте!
Искам да Ви се похваля, че от събота сме горди собственици на ТOSHIBA DAISEIKAI V. Купихме климатика с кредит енергийна ефективност и ако някой се интересува за процедурата бих отговорил на въпросите му.
Климатизатора беше закупен от фирма "ЕР ЕС Логистик" - Александър и Станимир Щереви. Искам специално да им благодаря за безупречния монтаж, добрите съвети и насоки и чистата работа. Абсолютни професионалисти!
Препоръчвам на всеки, който му предстои покупка и монтаж на климатик за Пловдив и вероятно областта да се свърже с тях!
Времето се стопли и не мога да изпитам възможностите на новата ни придобивка, но и това ще стане. Дано сме направили правилния избор...
Поздрави!
да ти е честит,ма тез двамата не са НИКВИ специалисти............................100гр. ракия не МОАТ да изпият на обяд.
Чстито,и от мен.Дълго и безаварийно да го ползваш.Отличен избор на климатик,и екип за монтаж и насока.
Добре дошъл в отбора! Както казва татИ, доволен ша останеш
Искам да попитам този датчик в комплекта ли си е или се заплаща допълнително?
P1040541.jpg
Тази зима в Пловдив топлех 40 кв.м. само с една 16-ка и цяла зима ходих по къс ръкав и едни летни панталони. Стаята представлява горе-долу провоъгълник, изложение юг-запад, като и двете външните стени са почти на 100% в прозорци с PVC дограма. В подобни стай почти винаги работи телевизор или нещо друго, което заглушава климатика, така че не е толкова страшно, че климатика наистина е малко по-шумен. Усещането за топлина е много, много приятно и съм изключително доволен от избора на климатик, който избор направих, не без помощта и на този форум.
Аз искам да попитам каква е разликата между тези два модела
Toshiba RAS B10 SKVP-E Super Daiseikai3 ХИПЕРИНВЕРТОРНИ
Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 , ХИПЕРИНВЕРТОРНИ
Интересно ми е какво повече има в 5 та версия , че е толкова по скъп ?
Ще ми вършат ли една и съща работа в стая 16 квадрата ?
и заслужава ли си да взимам по-скъпия
5-ицата е наследник на 3-ката.Разликата е в компресора и по-луксозното вътрешно тяло.И двете машни са перфектни за помещението ти.