Не, няма.
Разглеждам сервизното и забелязвам, че има две капилярки по 8 сантиметра и някакъв вентил, командван със стъпков мотор (вероятно ТРВ), но защо и двете?
Здравейте на всички ! След много четене реших да попитам и аз за експертно мнение. По принцип клоня най-вече към марката ТОШИБА, та при мене нещата стоят така две стаи едната 20 квадрата хол с кухненски бокс и 12 квадрата спалня. Жилището е ново строителство изолация по система. Двете стаи имат само по 1 външна стена с прозорец. За спалнята мисля 10ка 6та серия,а за хола 13ка 5та серия, какво ще споделите ?
Проблема е никакъв, машината е разкошна. Просто си мисля, че една легендарана машина ще отиде в историята. Който взел, взел.
Е, да вземат малко да намалят цената за изпроводяк...докога ще я внасят?
... Който има пари, той знае какво да купи и от къде.
Здравейте.нов съм във форума и искам да попитам за някой неща свързани с покупката на климатик TOSHIBA DAISEIKAI V-десятка.стаята е 12.5 кв.,със вътрешна изолация 2см.стириопор,на тавана също има,и външна 5см.пак стириопор.Дограмата е около 4кв.пвц вратопрозорец с обикновен стъклопакет.предпоследен етаж.От варна съм.ще се ползва за всекидневна,температура 21-23 гр.въпроса ми е не е ли много голям за тия квадрати,или няма проблем.И ако е много голям за тази стая има ли алтернатива,друг климатик сас същото качество,но да покрива тези квадрати.Благодаря предварително,ако някой реши да ми отговори
Ако е голям за топлозагубите на това помещение, не е проблем да отваряте вратата към коридора и да отоплява и коридора...