Пробвай на режим вентилатор колко показва ватметъра,на първа степен на турбината.
Пробвай на режим вентилатор колко показва ватметъра,на първа степен на турбината.
Не бях се сетил, току-що пробвах - около 5 вата.
Много интересно, че след като включих плазмата, вместо да повиши консумацията, падна на 3 вата.
Този пост е редактиран от VBo; 17-05-20 в 16:59.
Излиза, че външната електроника държи 10W за някаква готовност.
И при отопление и при охлаждане ли са тези 15W.
При охлаждане - около 10 вата, като най-вероятно останалите 5 вата отиват за четирипътния клапан при превключване на отопление.
По схема се вижда как външната електроника се захранва от реле във вътрешното тяло, което отчетливо се чува при първоначално включване на климатика и съответно вдига консумацията от два три вата до 15 при офф на отопление, съответно 10 на охлаждане. / при мене захранването е подадено от вътрешното тяло, но гледам, че климатика може да бъде захранен и от външното, като не знам дали би имало разлика /
Този пост е редактиран от VBo; 17-05-20 в 17:24.
Това не са проблеми....това е "изкукуригване"...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Явно само тук пишещите са в тази секта....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
А какво е наложило чисто нов климатик да се разглобява.
Писал е, след ремонт на платката.
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Заслужава ли си да сменя Shorai Edge 10-кa за Daiseikai (последно поколение) 10-ка?
*Колегите от темата за Edge знаят защо...![]()
Не, не си заслужава. Вземи си Дайкин Префера подов, и не се занимавай с глупости.(Това е мое мнение, разбира се, не ангажирам никого...)
като цяло най тихо е в подфорумите на дайкин и грий .. не съм чул да се обади моторче ,или квото и да е .. може да се загледа Сойала