Страница 46 от 56 ПърваПърва ... 364445464748 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 832
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Mitsubishi MSZ-GE25VA

Цитат Първоначално публикувано от vasko_123 Виж публикацията
    здравейте утре ще идват у нас за годишна профилактика на моето Mitsubishi MSZ-GE25VA ,

климатика вече го имам една година , интересуваме какво точно трябва да направят какво да гледам да се направи от тяхна страна , че много много доверие нямам на фирмата която ми го монтира имаше калпав монтаж но както и да е ...
    ако можи някой да ми отговори да знам за утре какво да гледам.... Благодаря предварително

Ами аз сам си правих профилактиката.В ръководството е описано как се разглабя поне частично.ТО ти е достатъчно да измиеш топлообменика и турбината.Не вярвам друго да ти правят.Външното се мие от самосебе си,чрез дефростите.
    Ако не си сигуре,че можеш да го направиш ги извикай да не счупиш нещо(макар,че на този климатик е показано как се махат основните неща за почистване).

2.  

3. Тук е от
    Nov 2011

Благодаря за отговора аз съм е видял инструкцията ама , те си си вързали нещата за да ти тече гаранцията трябва да плащаш 4 години , годишна сума като е почти една месечна сметка за ток , аз затова иначе сам ще си го почистя , мисля че трябва да замерят някои показатели след една година работа , но точно това не знам ,каква е последователността и какво точно трябва да направят , напомням че при монтажа не бяха коректни

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

А някой може ли да ми каже това Mitsubishi при премигване на тока дали няма да му изгори нещо? Живея на село и тока често мига!

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ако нещо може да скапе климатика то е точно това. Сложи си защита или UPS.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от vasko_123 Виж публикацията
    Благодаря за отговора аз съм е видял инструкцията ама , те си си вързали нещата за да ти тече гаранцията трябва да плащаш 4 години , годишна сума като е почти една месечна сметка за ток , аз затова иначе сам ще си го почистя , мисля че трябва да замерят някои показатели след една година работа , но точно това не знам ,каква е последователността и какво точно трябва да направят , напомням че при монтажа не бяха коректни

Не вярвам да са ти сложили защитни лепенки на капака отпред и клапите.те се махат много лесно.Това на практика ти е достатъчно,за да почистиш турбина ,дори и зад нея.Също така и топлообменика.След това си ги слагаш на мястото.Те даже няма и да забележат.А относно замерването това само те могат да си го направят.Там се иска апаратура.Прочети си подробно гаранционните условия и виж как може да лавираш без да се усъмнят.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Климатика ако е в гаранционен срок едва ли е вече за чистене на турбина. Освен ако не е в по-ектремни условия. По-добре не пипайте там, турбината лесно се наранява и дебалансира. След това идват други болежки, които са скъпи.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Относно турбината имах предвид,че няма да я сваля :просто с няколко клечки за уши и млако спирт или препарат и за стъкло си ги почиства съвсем нормално.Само един преден капак маха,за д аможе по-лесно да пръска питата.

10. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте, искам да попитам този модел с едноредов външен топлообменник ли е. Благодаря!

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Да 25-цата е с едноредов, 35-цата с двуредов.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    Да 25-цата е с едноредов, 35-цата с двуредов.
    за непросветените Това лошо ли е?

13. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от krasimirradev Виж публикацията
    за непросветените Това лошо ли е?
    Не бих казал. 25-цата се справя достойно в студа. Бавно вдига нялягане 10-15 мин., но след това стабилно работи. Стига да е оразмерена правилно.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    Не бих казал. 25-цата се справя достойно в студа. Бавно вдига нялягане 10-15 мин., но след това стабилно работи. Стига да е оразмерена правилно.
    за 12м2 ? от клиаком ми казха че ще ги предлагат до към март

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте! Имаме такъв климатик-25-ца и досега работата му е просто мечта, топли стабилно, като се има предвид, че майка ми го държи все около 19-20 градуса. Днеска обаче гледам, че питата му е обледена абсолютно цялата. Това нормално ли е? Не се превърнал в "ледена топка" де, но просто по всички ламелчета на кондензатора има тънък сух лед.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ти 19 градуса за мечтана температура ли я смяташ?:rolleyes: Толкова ли е в стаята? Задай му по-високи градуси, да направи дефрост и да изчисти питата.

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Dimitar Kostov , за скреж ли говориш или за лед? Ако е скреж машината си знае какво да прави. Ако те притеснява, pilot е прав, задай по-високи градуси и ще го вкараш в дерфост.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 56 ПърваПърва ... 364445464748 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе