GE 35, 20 кв. метра, южен хол, среден апартамент. И НЕ няма мъгла........
GE 35, 20 кв. метра, южен хол, среден апартамент. И НЕ няма мъгла........
MisterT при +7 , какво значение имат квадратите и мъглата
ttanev@, ако ще го хвърляш, обади се...ще почерпя
А он оф ли работи преди да влезне в дефрост при те и градуси?
Въпроса бе поставен, за да се изясни проблема. Това че, машината на даден потребител прави дефрост на +7 поради неблагоприятни условия, преоразмереност или някакъв проблем с конкретния климатик, не трябва да става база за работата на модела като цяло. Аз ползвам този модел 25-ца вече 3 години и съм доста доволен от работата машината въпреки, че е по-нисък клас от другите машини вкъщи. Върши си работата, топлеше безотказно и в зимата когато падаше до -20 и не прави излишни дефрости.
Mitsubishi GE 25VA - моя пък прави дефрост днес, защото беше доста мъгливо в Пловдив, иначе съм много доволен от машината... без грешка е
Не бъркайте дефроста с изключване на компресора поради достигане на задедените градуси. Щом си му задал 23 а той е направил 24 по-вероятно да е изключил.
Нищичко не бъркам. Климатика го имам от 3 години и много добре знам кога включва/изквлюва и кога прави дефрост. Още повече че външното е на терасата и го виждам какво прави........аааа имам и ватметърче бучнато в контакта......така че!!!!
Според мен това е профилактичен дефрост и колкото и невероятно да ти звучи ако му вдигнеш градусите да не спира толкова често ще разреди дефростите.
какъв е тоя профилактичен дефрост при +7 .. посмъртно не може да заскрежи освен ако не страда от липса на фреон .. и FH дефростваше така и то по много нелеп начин вдигнеш ли му градусите - дефрост навън може и +8+9 да е това просто ме вбесяваше
И аз затова говоря точно.......така работят тия ME та. Alexi само ти ме разбра за какво говоря, а не се опита от 7 кладенеца вода да ми донесеш [emoji41]
МЕ имат сериозна група от поддръжници тука дето са много доволни така че недей да спориш аз съм имал МЕ знам как работи много добре го изучих .. това е тотално сбъркана машина откъм софтуер .. инак като хардуер е добра поне топ моделите им