Проверих го това, тъй като реших да взема на майка ми таква карта, а аз съм на мтел. И ми казаха, че разговори от мтел към bob ще се таксуват като разговори в мрежата на мтел.Първоначално публикувано от XAH
Проверих го това, тъй като реших да взема на майка ми таква карта, а аз съм на мтел. И ми казаха, че разговори от мтел към bob ще се таксуват като разговори в мрежата на мтел.Първоначално публикувано от XAH
Е това поне добре.Първоначално публикувано от sporticus
днес ми дадоха нова оферта за фирмата - ми ако преподпиша за боб ще плащам същите пари за същите пари само че без договор.
това вкючва впн минутите в групата и мтел-мтел бизнес. 1:1 идват.
според мен грешка беше че ми дадоха разбивка на минутите - кой с кого за колко говори...
май ще минава фирмата на нов оператор - само да навия шефа...
утре отивам да им кажа че минавам пак към тях - само че на бобец - да видя дали ще ми дадат по-добра оферта![]()
Само не ми е ясно, защо трябва да продават услугата си в различни от представителствата на Мтел обекти. Сещам се за една причина (взаимни чувства) , но дали е само тя?
днеска ходих - казаха ми че не са мтел - пак ги попитах че към кого сте - и ми викат ами... то... тоакова ...тоо... малко уж ...
та инструктирани са да отричат.
интересен подход.
юридически клиенти не търсят. много овъртаха когато попитах за прехвърляне на тел.номерсмешници.
май ще стана зелен глобалист.
много странно, защото един приятел бачка в БОБ и ми каза, че прехвърлянето става много лесно, подаваш молба, плащаш си всичко на старите и след 3-4 дни вече си бобец без проблем.То и аз се чудя, дали да не мина към тях, без такса и 12ст. на мин. бива....Първоначално публикувано от estqwerty
Всичко, което си написал в първия си пост в този форум вече е било обсъждано тук. Ще се радвам, ако сътворяваш малко по-смислени мнения за в бъдеще...
Крис
Има ли някой тук,който вече да е закупил пакет бобец, за да направим едни тестове?![]()
След като няма да има договор за определен период от време, след като ще се плаща само това което сме ползвали за месеца, защо да не е предплатена услугата да речем. Така си събират парите за услугата предварително, и няма разходи за събирането им впоследствие. Ей тук ми се губи нишката в логиката на създателите на БОБ-а. А и дали ще ми работи телефона, ако примерно пет години нямам изходящи разговори, а само входящи. Не можах да си отговоря на този въпрос, независимо, че се смятам за средноинтелигентен, и се опитах да го разбера от общите условия.
fbr,услугата не е предплатена понеже ще пуснат на по късен етап поне още два тарифни плана.На вторият ти въпрос предполагам,че картата ще се блокира ако няма 6 месеца изходящи.
Къде го пише това. В общите условия го няма. В индивидуалния договор може и да го има, понеже някъде в общите условия видях че, приоритетно се прилагат условията вписани в индивидуалния договор, а там какво има, без да отида до офиса им, няма как да разбера. Най-добре ще е, ако някой е станал техен клиент да сканира договора и даде линк, и ще се разбере кое-какво.Първоначално публикувано от granity
Всяко обаждане, независимо дали входящо или изходящо ти удължава срока на валидност на картата с 6 месеца, това го знам със сигурност от човек, който работи в БОБ-еца.
Това пише в индивидуален договор:"Оператора има право да прекрати едностраннно договора и/или да спре достъпа на Абоната до Мрежата при наличие на 6 (шест) поредни месечни сметки на Абоната в размер на 0.00 лв. В този случай Абонатът губи окончателно правото да ползва номера по този Договор."
Иначе договора е много кратък и семпъл, като прави впечатление липсата на витиевати клаузи.
Основното предимство на Боб е, че цената на разговорите е много по-ниска от предплатените карти, освен това се ползва без договор и месечна такса, като се заплаща след ползване на услугата. За хора, които не говорят много и не ползнват интернет на телефона си - това е супер изгодно предложение!
Дотук има 4 страници с обсъждания и мнения кои са предимствата и недостатъците на Мтелския Боб.
Ти... се регистрира за да кажеш нещо, което е повторено няколко пъти досега или защото работата ти е да се регистрираш тук, там и да хвалиш новата услуга на Мобилтел?
Ако е така - сподели поне интересна за всички информация - колко плащат на рекламиращи в интернет.