Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 203

Мнения и препоръки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мнения и препоръки

<font color="orange">@Ivo_tm</font id="orange">

Сега ... искам едно да стане ясно.

Не ме причислявайте към никакви мнозинства, след като аз не го правя.

Не търся кусури на никого. Помолиха ме да си напиша мнението и аз го направих. Не ангажирам никого с него. Както виждаш не съм писал нищо преди някой да ми поиска мнението. Не решавам нищо.

Обърнали сте другата страна на монетата ...

Доколкото чета постовете ти, не си малолетен и би трябвало да знаеш, че в света няма само черни и бели неща.

Ама занимавал си се с класирания и точки ...

Е кой си усложни така работата, аз ли?

1 точка за този, 2 за онзи, 3 за филанкишията, 4 не знам си за кой ...

Задачата има един верен отговор и следователно този който я е представил казва: Сульо, Пульо или Станойка е дал първи верния отговор. В заглавието на задачата, добавяш едно име и толкова.

Като те влече статистиката в края на месеца казваш "Този има толкова верни отгвори, тази толкова и т.н.", въпреки, че <u>едва ли някой го интересува</u>.

Файл на задачите ...

Това предложение съм го пропуснал, но наистина с него нищо няма да стане, освен някой да си направи труда да направи сборник.

Никой, ама никой няма да чете какво е поствано преди него гарантирам ти.

И айде пак, модератора да се намесва, два дена обяснения.

Има въпроси в този форум, които се задават по десет пъти. Никой не използва search. Fori имаше идея за FAQ, но поради тази причина не се създаде такъв раздел или тема. Няма как да го знаеш, тъй като те нямаше във форума тогава.

Ама защо задачите се пускали в 03.00 сутринта, някои потребители спяли сладко.

Ами да спят, следващата задача пък ще е в 11.00 сутринта, нея ще я пропусне "нощната птица".

И айде сега правило, в 10 часа ще постваме новите задачи. Ще чакаме на полусъединител. Брейнсторминга е хубаво нещо, но не се прави така.

И ако на задачата се отговори до десетата минута какво правим?

Пляскаме с ръце и чакаме до другата сутрин. Защо?

Че на някои даже връзката им беше виновна. Участник от форума се изказа, че аз съм дал верният отговор, поради това че съм имал по добра връзка [1 секунда беше разликата между отговорите]. Е тогава се отказах да чета и пиша в този раздел, още тогава го намекнах.

<font color="orange">@Lupus</font id="orange">

И Вълчо, продължаваш да си заравяш главата в пясъка.

Някоя кака ти била виновна.

Ми тя каката е от 1 седмица във форума и задава въпрос за мнението на участниците, засягащи определен раздел.

Явно нещо и прави впечатление, отговори си сам кое. Или пък я попитай.

Както виждаш инициативата за тая полемика не е моя, в случая аз съм си избрал дали "той да е вътре или душата да е в рая". Не съм досаждал на никого с мнението си, докато не ми го поискаха.

В по-предния си пост задаваш риторичния въпрос, че вече няма правила, а в темата не се пише, а в предния използваш този ултрамегаколоритен израз за "него и душата".

Та на въпроса ти, на учудването ти, как "няма правила, а никой не пише" ще отговоря в същия тон.

"Като умре хОя, пОтки много."

Така че правилата можеха да бъдат много прости:

1. Поставилия задачата определя участника дал верен отговор.

2. Следващата задача се поставя от далия верен отговор.

3. Спазват се общите правила на форума.

И това "Забавлявайте се, отивам на бира" на какво прилича. На мен на сърдене.

Егоистично, сам ще пие бира ...

Покани ни, ще приемем ...

[:D]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Мнения и препоръки

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

И това "Забавлявайте се, отивам на бира" на какво прилича. На мен на сърдене.

Егоистично, сам ще пие бира ...

Покани ни, ще приемем ...

[:D]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*15/11/2004*:* 16:12:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А едно чеверме не щеш ли да ви врътна? [][:P][:P][:P]

По темата, мисля че съм се изказал достатъчно вече. Засега ще спра с "мненията си". Malone, в случая монетата наистина има 2 страни - бяло или черно - и те не се определят от правилата (които са n+1 на брой), а от хората тук - участващи и неучастващи - защо "да" и защо "не". А последствията са нюансите на "сивото".

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мнения и препоръки

Чевермето е добра идея, но не искам да те затрудняваме.

Останалото не искам да коментирам, сигурен съм че ме разбра.

[]

5. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

Моля Lupus или IvO_tm да решат все пак как от "topic"

да не се получава "тупик"!

Аз предложих /като автор на 77-ма, а не като много велик/ - Lupus връща "правилата" и задава следващата задача.

Това бе изход!

"Когато Господ е създал Времето - създал го е достатъчно"!

Ще имаме време /или имате или имат/ да се променят правилата!

Нека "отлепим"!

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Мнения и препоръки

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Чевермето е добра идея, но не искам да те затрудняваме.

Останалото не искам да коментирам, сигурен съм че ме разбра.

[]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*15/11/2004*:* 17:19:24</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[]

Malone, за бира и тем подобни пенливи алкохоли, знаеш че нямаш проблем. Можем и да се надпиваме, ама аз си знам, че съм предварително загубил с поне <font color="red">n-10 бири</font id="red">..., което значи, че едва ли ще изпия и една чаша, понеже бира (по принцип) не пия (за ужас на Доко... или за радост, зависи от количеството и компанията). [:P]

Ама виж, за чеверменце и винце може да помислим... Пускай един перпендикуляр към Стара Планина, а аз ще се водя по ерекцията си на север и нейде в Сливенският балкан (между Твърдица и Шивачево - сиреч "Твърдо нашиване" []) може да кръстосаме шпаги... []

P.S. Да, разбрах те.

[]

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мнения и препоръки

И аз съм така на бирите, ще рече хич ме няма, но понеже ти отвори приказка за това питие...

Но ще ти правя компания с ракии пък каквото сабя покаже.

А Докера е ясен, всичко е документирано ...

Даже и под вода пи бира. [Аматьор] []

И сега малко да разведрим положението.

<font color="orange">@Wise</font id="orange"> извинявай, но нищо не разбрах от написаното по долу.

Питам ... само по принцип, употребявате ли т. нар. саски?

Имам наблюдения и те са, че тетрахидроканабинола [THC] има подобен ефект.

Забравяш началото на изречението, когато си вече на края.

Много трудно се разбира от останалите.

[8)]

Цитат: "Нека отлепим" [Oops!]

"Защо да пием и да караме, след като можем да пушим и да летим?"

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля Lupus или IvO_tm да решат все пак как от "topic"

да не се получава "тупик"!

Аз предложих /като автор на 77-ма, а не като много велик/ - Lupus връща "правилата" и задава следващата задача.

Това бе изход!

"Когато Господ е създал Времето - създал го е достатъчно"!

Ще имаме време /или имате или имат/ да се променят правилата!

Нека "отлепим"!

<div align="right">Originally posted by Wise - 16/11/2004 : 06:23:27</div id="right">

8.  

9. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

@Malone

Посмях се наистина!

Допълвам : "Нека си отлепим залепналите задници от стола на раздора".

Времето е пред нас /или пред вас, или пред тях....../

И дай ми шанс поне за бира.........

Това "саски" нещо като "секси" ли е? -от години не употребявам.

Едит://

Защото вън започна да вали и вече няма пеперуди.........

Последен едит://

Извинявам се на всички участници - това беше излишно!

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

И за "лека нощ" може би съм единственият, който прочете файла!

На моето РС не се отваряше, но прочетох всички задачи и мисля, че това си заслужава!!

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мнения и препоръки

Радвам се, че съм успял да те развеселя. Това беше целта.

[]

На въпроса ти.

"Саски" е разговорното наименование [в БГ], жаргон, с който се наричат цигарите от марихуана [Cannabis sativa].

Тетрахидроканабинола [THC] е психоактивното вещество в растението Cannabis sativa.

Синоними: Cannabis indica, Cannabaceae, Hemp, Marijuana.

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Радвам се, че съм успял да те развеселя. Това беше целта.

[]

На въпроса ти.

"Саски" е разговорното наименование [в БГ], жаргон, с който се наричат цигарите от марихуана [Cannabis sativa].

Тетрахидроканабинола [THC] е психоактивното вещество в растението Cannabis sativa.

Синоними: Cannabis indica, Cannabaceae, Hemp, Marijuana.

Благодаря ти, но няма да го запомня -в тази малка главица как да събера толкова тъпотия............[]

И все пак дай нещо конструктивно

освен 1,2,3 - да, това е повече от нищо!

Съгласи се, че тези дни всеки го боли!

<div align="right">Originally posted by Malone*-*15/11/2004*:* 21:31:43</div id="right">

Хайде - има проблем /не сме Щрауси/ участвайте, моля ви!

Нека се стигне до решение - каквото и да е!

Затривате ВАШИЯ форум!

Нека има и "каки" - не вреди...........

Но ако няма основните участници - това си е глас в пустиня!

13. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

Ако Шекспир беше жив щеше да каже:

"Нямам какво да кажа........."

14.  

15. SAGE
    Guest

Мнения и препоръки

**Когато за първи път пуснах задача във форума допуснах грешка, а именно наруших единственото тогава и неписано правило, че право да задава следващата задача има този който е решил последната. И понеже съм много съвестен и съзнателен[8D], то аз си изтрих задачата(доброволно и без бой[:D]).

**След това започнаха да се задават въпроси от вида: "Какво е логическа задача?", "Кога да се задава следващата задача?", "Какво ще стане, ако този, който трябва да задава задача не я зададе?" и т.н. Тези въпроси доведоха да измислянето на така наречените "правила"(много досадни и страшни за някои[8D]). Сега може пак да се започне с единственото и неписано правило цитирано по-горе, а IvO_tm да запази някъде старите правила и когато пак се стигне до тяхното "измисляне", то няма да ни бъде много трудно, защото вече сме ги измислили.[8D]

**Очакваме следващата задача от:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нека "лудите" се налудуват докато "умните" се наумуват!

Утре , между 9 и 10 ще се опитам да пусна "занимателна" задачка.

Тъй, като правила няма - аз налагам правилата за тази задачка!

Ще ги кажа преди задачката. Нямат нищо общо с досегашните!

Ако не ви харесват - изчакайте следващите!

"Кому-как, а мне -хорошо"

<div align="right">Originally posted by Wise - 15/11/2004 : 23:27:39</div id="right">

16. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

@sage

опитах се да шавна, но май се заклещвам...[xx(]

"старото" е "старо" не защото е "старо", а защото е мъдро!

Все пак - дай ръка!

17. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Мнения и препоръки

Благодарение на -CTPAX- вече в раздела е активна функцията Subscribe to Topic. Може да махнете клечката заклещила F5 [:D]

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Мнения и препоръки

Виждам, че този раздел си спечели популярност, даже и сред хора, несвързани с ИТ тематиката. Въпроса ми е към всички участници в този раздел:

<font size="3">Искате ли да се върнат правилата и класирането?</font id="size3">

<font color="red">Молбата ми е да дават мнения само тези, които участват! </font id="red">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проектори!Мнения и препоръки!
    От veszxr във форум Проектори и екрани
    Отговори: 32
    Последно: 18-11-20, 22:07
  2. 42LA620S мнения и препоръки
    От yorrick във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 18-02-14, 00:28
  3. Мнения и препоръки
    От zorbata във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 11
    Последно: 31-05-11, 16:30
  4. LG S09 AW - мнения и препоръки
    От pesho21 във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 19
    Последно: 27-12-08, 22:55
  5. PC конфигурация - мнения, препоръки.
    От roumen68 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 02-12-06, 07:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе