<font color="orange">@Ivo_tm</font id="orange">
Сега ... искам едно да стане ясно.
Не ме причислявайте към никакви мнозинства, след като аз не го правя.
Не търся кусури на никого. Помолиха ме да си напиша мнението и аз го направих. Не ангажирам никого с него. Както виждаш не съм писал нищо преди някой да ми поиска мнението. Не решавам нищо.
Обърнали сте другата страна на монетата ...
Доколкото чета постовете ти, не си малолетен и би трябвало да знаеш, че в света няма само черни и бели неща.
Ама занимавал си се с класирания и точки ...
Е кой си усложни така работата, аз ли?
1 точка за този, 2 за онзи, 3 за филанкишията, 4 не знам си за кой ...
Задачата има един верен отговор и следователно този който я е представил казва: Сульо, Пульо или Станойка е дал първи верния отговор. В заглавието на задачата, добавяш едно име и толкова.
Като те влече статистиката в края на месеца казваш "Този има толкова верни отгвори, тази толкова и т.н.", въпреки, че <u>едва ли някой го интересува</u>.
Файл на задачите ...
Това предложение съм го пропуснал, но наистина с него нищо няма да стане, освен някой да си направи труда да направи сборник.
Никой, ама никой няма да чете какво е поствано преди него гарантирам ти.
И айде пак, модератора да се намесва, два дена обяснения.
Има въпроси в този форум, които се задават по десет пъти. Никой не използва search. Fori имаше идея за FAQ, но поради тази причина не се създаде такъв раздел или тема. Няма как да го знаеш, тъй като те нямаше във форума тогава.
Ама защо задачите се пускали в 03.00 сутринта, някои потребители спяли сладко.
Ами да спят, следващата задача пък ще е в 11.00 сутринта, нея ще я пропусне "нощната птица".
И айде сега правило, в 10 часа ще постваме новите задачи. Ще чакаме на полусъединител. Брейнсторминга е хубаво нещо, но не се прави така.
И ако на задачата се отговори до десетата минута какво правим?
Пляскаме с ръце и чакаме до другата сутрин. Защо?
Че на някои даже връзката им беше виновна. Участник от форума се изказа, че аз съм дал верният отговор, поради това че съм имал по добра връзка [1 секунда беше разликата между отговорите]. Е тогава се отказах да чета и пиша в този раздел, още тогава го намекнах.
<font color="orange">@Lupus</font id="orange">
И Вълчо, продължаваш да си заравяш главата в пясъка.
Някоя кака ти била виновна.
Ми тя каката е от 1 седмица във форума и задава въпрос за мнението на участниците, засягащи определен раздел.
Явно нещо и прави впечатление, отговори си сам кое. Или пък я попитай.
Както виждаш инициативата за тая полемика не е моя, в случая аз съм си избрал дали "той да е вътре или душата да е в рая". Не съм досаждал на никого с мнението си, докато не ми го поискаха.
В по-предния си пост задаваш риторичния въпрос, че вече няма правила, а в темата не се пише, а в предния използваш този ултрамегаколоритен израз за "него и душата".
Та на въпроса ти, на учудването ти, как "няма правила, а никой не пише" ще отговоря в същия тон.
"Като умре хОя, пОтки много."
Така че правилата можеха да бъдат много прости:
1. Поставилия задачата определя участника дал верен отговор.
2. Следващата задача се поставя от далия верен отговор.
3. Спазват се общите правила на форума.
<font color="orange">@Ivo_tm</font id="orange">
И това "Забавлявайте се, отивам на бира" на какво прилича. На мен на сърдене.
Егоистично, сам ще пие бира ...
Покани ни, ще приемем ...
[:D]