LG DVX 9700 имат в Техномаркета на Цариградско шосе, но са му загубили дистанционното и не го продават
Пробвах да го купя, но не разрешиха.
LG DVX 9700 имат в Техномаркета на Цариградско шосе, но са му загубили дистанционното и не го продават
Пробвах да го купя, но не разрешиха.
Здравей claudius
е аз мога да го взема оттам, но за какво ми е без дистанционно, хмм, явно ще преровя веригата като съм на работа тия дни
Здравейте
купих си ЛГ Х162 ,но не мога да разбера това у-во поддържа ли 5.1 звук ? Единстеното което прочетох е ,че 5.1 система може да се свърже само през цифровия изход . Има ли на пазара двд което да поддържа 5.1 през чинчове или стандартни стеро жакове ??
10х
Здравейте,
Имам LG DVX 9700 от което съм много доволен,особено след опарването ми с НЕО.
Срещнах обаче проблем с плейването само на видеото/черен екран със звук/ на два филма,за които ГСпота ми дава:
OpenDML (AVI v2.0)
DivX Style "packed bitstream" AVI
Interleave: 1 vid frame (42 ms), preload=512
Audio frames: Split across interleaves
File Length Correct
[ISFT] Nandub v1.0rc2
[JUNK] Nandub build 1852
[USER] DivX999b000p
[USER] XviD0034
Минах ги през мпег4модифиера,но без ефект.
Даже единият се опитах,но не успях да го прекодирам.
Ако някой се е сблъсквал с този проблем.
Поздрави
И последно кой от двата Фърмуер а по добър Xypro-5.1 или 1.R7-Fallen Angel или по точно кой е най добрият за ползване
За мен по-добрият е този на Fallen Angel - 1.R7,модифициран от СТРАХ.Известно време бях с този на Xypro,но (поне при мен) показа някои бъгове,което ме накара да си върна 1.R7.И досега съм с него и съм доволен.Първоначално публикувано от tropic
Това е лично мнение,което не ангажира никого с нищо!!!!!!
Здравейте
Zygot плейъра ти поддържа 5.1 звук но през дигиталния, в твоя случай коаксиален изход, иначе през чинчовете имаш само стерео звук.
За да се наслаждаваш на филмите със 5.1 звук, независимо dolby digital или DTS ти трябва или ресивър(усилвател с декодери за звука, радио и тн ) или компютърни колонки с декодери за Dolby Digital и DTS, те имат оптичен и коаксиален вход, така че с тях няма проблеми, оттам оставям на теб да си намериш такива , по принцип съм гледал такива на Creative, Luxeon и тн !
И не се лъжи по надписите на повечето комп.колонки където пише Dolby Digital/AC3 ready, това се отнася за аналоговите им входове, те НЯМАТ цифрови такива.
ПП, колонки с декодер започват от поне 100 долара нагоре
miro_vampiro благодаря за инфото !
Тъй като имам 5.1 система luxeon w5.1 която не искам да сменям може ли да ми кажете плeър който поддържа 5.1 на тази 5.1 система ? Или е по добре да сменя колоните ??
Общо взето съм силно притиснен какво повече предлага този плеър спрямо елит за 69лв ?? Май нищо .
Panasonic S52 има такива изходи и е един перфектен плеър. Вярно, малко скъпичък е, но ти си преценяваш. През стандартен стерео жак не можеш да получиш истински 5.1 звук.Първоначално публикувано от Zygot
Да знаеш просто Toshiba SD 340 - чете всичко отвякъде - едно и мултисесйини, CD, DVD+-, R и RW във всички възможни комбинацииПървоначално публикувано от roise_r
Тошибата не става за 16/9 телевизори и се резили с packed bitstream, а панасоника е мега зле, и аз бях залетял към него в началото, но въобще не поиска да ми прочете тестовия диск. Може би има нови фърмуери вече за него и да се е оправил, не знам. За съжаление в момента наистина няма алтернатива на 9700/9900. Новите модели на ЛГ са със Зоран чип и според мен са доста по-зле, превъртането им е зле (не е плавно на 2х), нямат ауто пал/нтсц, субтитрите са с тъмна подложка, почти никаква надежда за по-нови фърмуери, орязват на имената на филмите, не показват пълната дължина на филма/оставащото време... Въобще положението е плачевно, не знам какво ще правя като се скапе оптиката на моето 9700.
Здравей CTPAX
и аз искам неискам взех новите модели на LG, но след доста тестове на новите модели на панасоник, Samsung , и тн, ами избрах LG то, определено въпреки новия процесор и малките бъгове, пак е в пъти по добре от другите модели, пък дано излезне и ъпдейт за него, няма да е зле !
Ами не е лошо. Субтитрите са добри и софтуера му е нов. Поне на пръв поглед изглежда качествено. Двама мои познати го ползват вече и са доволни. Единствените забележки са че няма 5.1 изходи и субтитрите на по малък телевизор ако се гледат от далече не са много добри. Но като цяло си заслужава парите.
Ами не е лошо. Субтитрите са добри и софтуера му е нов. Поне на пръв поглед изглежда качествено. Двама мои познати го ползват вече и са доволни. Единствените забележки са че няма 5.1 изходи и субтитрите на по малък телевизор ако се гледат от далече не са много добри. Но като цяло си заслужава парите. Става въпрос за dvx 172