Страница 28 от 35 ПърваПърва ... 182627282930 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 516
Like Tree1Одобрявам

Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dnk
    dnk е офлайн

Тук е от
    Jan 2007

Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Здравей СТРАХ,

Явно разбираш от плеъри. Искам да те питам - ще си купувам плеър. Колебая се между elite с MTK и това lg 9700(9900).
    5.1 не ме притеснява, както и близо двойната разлика в цената. Та въпроса ми е каква е разликата между 2-те марки. И това lg може ли да се усилва и намалява звука от него, защото ще ползвам обикновен усилвател и не ми се търчи до телевизора за всяко усилване и намаляване.
    Струва ли си и двойната разлика в цената и какви точно преимущества предлага?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

LG 9900 си струва всеки лев отгоре,за подробности прочети тази тема и ще се убедиш.

4. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dnk
    Здравей СТРАХ,

Явно разбираш от плеъри. Искам да те питам - ще си купувам плеър. Колебая се между elite с MTK и това lg 9700(9900).
    5.1 не ме притеснява, както и близо двойната разлика в цената. Та въпроса ми е каква е разликата между 2-те марки. И това lg може ли да се усилва и намалява звука от него, защото ще ползвам обикновен усилвател и не ми се търчи до телевизора за всяко усилване и намаляване.
    Струва ли си и двойната разлика в цената и какви точно преимущества предлага?
    Няма намаляване и усилване на звука от плейъра. За преимущества и недостатъци е писано достатъчно в темата, няма смисъл да се повтаряме.

5. dnk
    dnk е офлайн

Тук е от
    Jan 2007

Аз не успях да ги намеря, темата е станала много дълга. Пък и исках свежо мнение. Не от 2005г.

С последните ъпдейти на елит и lg кой са основните преимущества и недостатъци на 2-та.

Много важна е и избираемата големина на субтитрите на lg. Все пак и баба ми ще го гледа. Без да ходя да го видя май няма да стане, но едва ли ще мога в магазина да разбера преимуществата му.

п.п. Брат ми и мои приятели имат елит. Знам го отвсякъде този плеър и ми се струва че предлага почти всичко и то за БЕЗ ПАРИ.

6. Тук е от
    Oct 2006

от елит-ите бие ток. Някой казват че само в (50%) от случаите - зависи как си мушнал щепсела... Ако и телевизора ти е да речем НЕО, работата си е направо убийствена.

7. dnk
    dnk е офлайн

Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от john58
    от елит-ите бие ток. Някой казват че само в (50%) от случаите - зависи как си мушнал щепсела... Ако и телевизора ти е да речем НЕО, работата си е направо убийствена.
    Незначителен проблем, който се оправя с поглед.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2005

За Коледа си взех 9900 и съм много доволен, респективно след като му смених фирмуера.
    Намерих го в един по малък магазин тук, в Хасково. Цената му беше 125лв - по-височка от нормалната и затова си стоеше.
    Единственото, което ме дразни е, че като има някаква индиакция на екрана от самия плеър - не показва субтитри на ДивХ... Но - това да е проблема

10. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте. Ползвам Xypro 5.1 и съм много доволна. Моля обяснете ми обаче дали е възможна версия, в която да има и хърватски, и кирилски субтитри и менюта. става въпрос за 4 знака, но е много дразнещо като не ги разчита. Пробвах в менюто на "други" да сложа хърватски според кодировката от упътването за употреба, но няма никакъв ефект. Имате ли някакви други идеи или езикови кодове...Надявам се някой да помогне, защото ползвам само български и хърватски суб, а ги няма в никоя версия заедно...

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от dnk
    Незначителен проблем, който се оправя с поглед.
    Интересно кое за теб е значителен проблем. Щеше да е хубаво, ако беше описал и как точно се оправя (с поглед).

12. Тук е от
    Jan 2007

LG dvx-162 ако субтитрите са по -дълги не знам точно от колко символа се бъгва и картината и забива на този кадър.Помага само щепсела Това чудо ще излезе много бъгава история След редакция на субтитрите от този кадър преминава успешно напред

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от Yavor Yankov
    За Коледа си взех 9900 и съм много доволен, респективно след като му смених фирмуера.
    Намерих го в един по малък магазин тук, в Хасково. .....
    Здравейте, след дълго ровене в и-нет, звънене по магазини, все без успех, се натъкнах на тези два плеера в Технополис и в Техномаркет съответно със следните имена LG DVX-9900 и LG DVX-9900 DIVX, та въпроса ми е за един и същи плеер ли става дума?
    Утре ще звъня, но не съм сигурен, че ще ги има налични. Не ми се купува ако не са със МТ1389 чипсет.

Разгледах с MTKReMaker софтуерите на Елит_400_УСБ и Филипс 5690, ами че те иконките напълно еднакви е с малки добавки на Филипса... т.е. софтуерно еднакви, единствено качеството на изработка да е малко по-добро при него... но съответно и по-скъп... LG-то го взимам веднага ако го има ...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от jonia
    Здравейте, след дълго ровене в и-нет, звънене по магазини, все без успех, се натъкнах на тези два плеера в Технополис и в Техномаркет съответно със следните имена LG DVX-9900 и LG DVX-9900 DIVX, та въпроса ми е за един и същи плеер ли става дума?
    Утре ще звъня, но не съм сигурен, че ще ги има налични. Не ми се купува ако не са със МТ1389 чипсет.
    Да за един и същ модел става въпрос.LG DVX-9900 има една бройка в Техномаркет (Младост) но него продават.

16. dnk
    dnk е офлайн

Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Интересно кое за теб е значителен проблем. Щеше да е хубаво, ако беше описал и как точно се оправя (с поглед).
    Този ток са отечки някакви. Дори и да е чиста фаза, проблема се решава с включване на щепсела на обратно.
    Ако някой ми каже че има случай с фаза на елита и нула на тв-то и БУМ... Ще ми е интересно да го чуя, ама едва ли има или ще има.

Има вариант ако токовете толкова много ви пречат да ползвате сплитер. Ама корпуса е метален (обща нула) и ще трябва да си поиграете с поялника и дизайна. И важно е целия сплитер да си остане екраниран.

17. Тук е от
    Feb 2007

Здр много яка тема. Не успях да я прочета цялата. Искам да питам СТРАХ: Моя плейър е DVX9700 ама на ДивХ филмите субтитрите ми тръгват като някакви йероглифи. Пробвах с кода за Бг субтитри дето го пише в книжката и пак не става. Можеш ли да ми помогнеш да си оправя субтитрите да ми се кирилизират моля те... Щото от 2005 се мъча и ся се поразрових в нета, та се добрах до тая тема. Моля та помогни ми... отчаях се

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от K0lega
    Здр много яка тема.
    Точно така!

Пробвах с кода за Бг субтитри дето го пише в книжката и пак не става.
    Този код е за пускане на субс на ДВД филми.

Моля та помогни ми... отчаях се
    Споко ! Няма място за отчаяние, опитай да настроиш езика на менюто на руски, субс също на руски, след пускане на филма натискаш бутон субс няколко пъти - би трябвало да се появят. Ако не става опитай да прочетеш цялата статия.
    " ... Щото от 2005 се мъча...." , по всяка вероятност си с оригинален софт, та ако ако не стане по този начин , остава да префлашнеш плеера с мякой моднат софт - как? - виж по-нагоре (началото).
    Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 35 ПърваПърва ... 182627282930 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HD Players
    От sssaaa във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 16-11-11, 18:36
  2. LG DVX9900 vs DVX-9900H vs DF-9900
    От gringo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 01-02-07, 03:57
  3. DVD LG 9900 свързан с 5.1 Luxeon чрез Audigy 2 NX ???
    От cip във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 19-01-07, 22:32
  4. FIRMWARE за LG7900/9900 и NEO HT335 divx MT1389FE/DE
    От dindo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 09-11-06, 10:52
  5. MAX CS players
    От PSYLON във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 02-04-01, 14:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе