Преди 2 седмици говорих с доставчиците на LG за Бг, относно update-и за ДВД системите. Отоговорът беше, че не могат да ми помогнат понеже нямат в наличност никакви такива, всикчо си идвало направено. В сервизите също нямат update-и. Звъннах им понеже преи месец и кусур получих една системка на LG Т-250, като мострата която отворих беше с много добри субтитри на 3 реда и с черен кант. Когато КАЙСО дойде да му продам ТВ + ДВД система му предложих тази, защото тя дефакто беше първата такава система с големи субтитри. Но когато отворихме новата, се оказа, че работите стоят по друго ядче, т.е. новата система е с малките субтитри. За това нали е аверче му опаковах мострата с хубавите субтитри. Та за тоя повод им звъннах, но ЯДЕЦ.
Въпроса ми е някой виждал ли е или чувал ли е за update-и na ДВД системите на LG в нета. Особенно ме интересува за модела 6345. Инак темата много ми харесва, и е много поелзна, но просто няма как да кажа на клиента, че ДВДто е хубава като е с малки субтитри и че ако има малко смелост, ще може да гледа много големи субтитри, а не да си вади очите с тея малките оригиналните.