Момчета,имам един проблем.Дръпнал сам ето тези филми http://hdtracker.ru/details.php?id=5...id=16042&hit=1
и по никакав начин не мога да накарам субтитрите да тръгнат.Правя следното,свалям субтитрите,слагам ги в папка STREAM преименувам субтитрите като този на филма,става вапрос за най големия файл в папка STREAM и като писна филма наяма субтитри.Това се случва само на не рипнати филми,с МКВ тата няма проблеми.
Ако може дами помогнете.Благодаря,предварително.
Не мога да видя за кой филм става дума, но би трябвало да става.
С коя версия на фърмуера си?
Я виж с медия инфо тоя m2ts файл какво има в него?
Извинявам се малко съм пообъркаллинковете кам филмите,с послдната версия на фърмуера съм.
http://img64.imageshack.us/img64/7261/79571459.jpg
file:///C:/Users/Denonka/Desktop/jki.html
???Първоначално публикувано от denonka
На първата снимка не се вижда информацията докрай.
Подозирам, че в m2ts файла има вградени субтитри и те те бъркат.
Защо сваляш пълни блу-рей за А-110? Не виждам смисъл да се хабиш. Сваляй хубави mkv-та и не се мъчи.
Субтитрите SRT ли са или SUB? Ако са SUB може и за това да не тръгват. Пак провери името- ако файлът е 00000 субтитрите също трябва да са само 00000 и нищо друго.
lazarus18, за mkv си абсолютно прав, обаче на Avatar разликаta между BD и EuReKa е доста голяма в полза на BD, особено в цветовете.
В цветовете няма как да има разлика. Особено ако си с последния софтуер.
Специално Аватар е доста особен филм. Прекалено много детайли и има нужда много висок битрейт. Затова за него си заслужава един ремукс на пълното видео и само HD звука.
субтитрите са SRT ,не трябва ли да изглеждат така примерно 00000.srt или без srt
Когато ги преименуваш пишеш само 00000!
Да, но разширението трябва да си остане .srt
Нищо не казваш за самите субтитри - какъв вид и формат са (графични или текстови; .srt, .sub или .sup), като имаш предвид, че самото разширение (например .srt) не означава непременно, че вътре във файла са точно такива субтитрите (примерно текстови със синхронизация по време). С външни субтитри в графичен вид (.sup) ще имаш ядове. Както и с вградените такива.Първоначално публикувано от denonka
P.S. Чак сега видях, че си написал какво е разширението, sorry.