Страница 115 от 148 ПърваПърва ... 65105113114115116117125 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr
    Здравейте.От няколко дни съм собственик на А-110.До сега имах Western Digital WD TV HD. От менюто му имаше възможност да се промени така,че примерно в папките на всички филми си бях сложил обложката на филма и като го пусна не ми се налагаше да се ровя за да намеря даден филм а направо се виждаха папките със снимка.Това всичко си е в меню ВИДЕО,а не СНИМКИ. Има ли такава възможност и Пуканката да не са подредени в списък а като браузър и ако да от къде да си я настроя,тъй като се рових из менюто и неможах да открия нищо такова. Благодаря предварително.
    Здравей,
    Май не можеш да получиш това при пуканката. Утешението е, че може би има други features, които ще добавят + за нея.
    Поздрави
    Сам.
    П.с. защо замени Дивата с попкорн? Предполагам няма пълно щастие.

2.  

3. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@Samisam -> сменил е "Western Digital WD TV HD" с PCH A-110, а не Дива. Има разлика ...

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr
    Здравейте.От няколко дни съм собственик на А-110.До сега имах Western Digital WD TV HD. От менюто му имаше възможност да се промени така,че примерно в папките на всички филми си бях сложил обложката на филма и като го пусна не ми се налагаше да се ровя за да намеря даден филм а направо се виждаха папките със снимка.Това всичко си е в меню ВИДЕО,а не СНИМКИ. Има ли такава възможност и Пуканката да не са подредени в списък а като браузър и ако да от къде да си я настроя,тъй като се рових из менюто и неможах да открия нищо такова. Благодаря предварително.
    Стандартно няма такава опция. Тя се постига с инсталирането на допълнителна програма, която дава много повече от това, което си имал с предния плеър.
    Ето как изглежда един от скиновете:
    https://www.youtube.com/watch?v=HNo1FdOu1-I

5. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    @Samisam -> сменил е "Western Digital WD TV HD" с PCH A-110, а не Дива. Има разлика ...

Hell,
    Извинвам се, май не съм разбрал.
    Хел, имаш ли идея за моя проблем? Лазарус ми даде предложение, за което съм му много благодарен, но не стана.
    Извадих диска и май ще го нося в Жар копютърс.
    Разбирам аз че и другите медия плеъри не са по-добри.

6. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Стандартно няма такава опция. Тя се постига с инсталирането на допълнителна програма, която дава много повече от това, което си имал с предния плеър.
    Ето как изглежда един от скиновете:
    https://www.youtube.com/watch?v=HNo1FdOu1-I
    Благодаря. Сега остава да резбера как се инсталират скинове и всичко ще е ок. Започнах да чета темата от начало,но все не ми остава много време.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

То това не е само скин, а цял софтуер. За него отделно има скинове.
    Чети тука:
    http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=34427

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Samisam, съжалявам за проблема ти, но ако твърдият ти диск реши да сдаде багажа, и извънземен плейър да беше - спасение няма. Много даже си е добър A-110, не е крив космоса.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Samisam, съжалявам за проблема ти, но ако твърдият ти диск реши да сдаде багажа, и извънземен плейър да беше - спасение няма. Много даже си е добър A-110, не е крив космоса.
    Здравей Кире,
    Няма проблем. Никога нямаш гаранция, твърд диск е туй.
    Диска го дадох за ремот, в гаранция е. Ще видим какво ще стане.
    Имах снимки на него, добре е остана копие и на компа. Иначе като гледах другите медиа плеъри, то А110 си има както характеристики, така и оутлук. не че е красавец, ама на фона на другите си е направо красавец, Не съжалявам за пуканката.
    Ще пиша пак какво се е случило. Благодаря на всички, които дадоха идея как да оправя проблема. Благодаря ви от сърце.
    Сам

11. Тук е от
    Jan 2009

Когато не използвам устройството по дълго време, например 24 часа,как е по добре,да е включен или изключен от копчето отзад?Защото диска май не спира да върти а и CPUто нагрява малко?Благодаря предварително за съветите.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Здравейте,
    при изгубени партишъни най-добри резултати ми даде програмката Paragon Partition Manager 9.0, не се изгуби нищо от информацията на диска, всичко си беше ОК.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mihof33
    Здравейте,
    при изгубени партишъни най-добри резултати ми даде програмката Paragon Partition Manager 9.0, не се изгуби нищо от информацията на диска, всичко си беше ОК.
    Той вижда ли ext3 дяловете?
    Аз използвах някаква Recover-Data-Linux.exe и стана.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

martinnb, ако си с последният фърмуеър би трябвало диска да спира да се върти, освен ако плейъра не сипва нещо върху него - торенти, копиране на данни и т.н. Иначе е нормално ако ползваш мрежовите възможности (а и не само това) на A-110, от време на време да си развърта диска - вероятно някакви проверки си прави. Също има значение и кои приложения си оставил стартирани. Чипа също е нормално да нагрява малко при изключено състояние (когато свети червеният светодиод) и това не е малфункция, защото червеният бутон на дистанционното гаси само видеочастта му. Общо взето няма никакъв проблем да си остава захранен плейъра и за по-дълъг период от 24 часа, но все пак папка някой и друг ват, тъй че, ако си максималист - по - добре го изключвай от "копчето".

17. Тук е от
    Jan 2009

kirretto

18. Member
    Тук е от
    May 2006

Не знам аз ли се бъркам но ми се струва ,че в началото като взех пуканката и пуснех филм в DivX формат аудиото се чуваше и на телевизора. Всички настройки бяха направени на "Digital". Интересно ми е още че на филм с AC3 аудио в инфото ми изписва че е Dolbi Digital. Аз ли съм направил нещо по настройките или си е така, защото в момента филм с двуканално аудио се чува само през ресивъра а не на телевизора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе