Здравей,Първоначално публикувано от plamen_mr
Май не можеш да получиш това при пуканката. Утешението е, че може би има други features, които ще добавят + за нея.
Поздрави
Сам.
П.с. защо замени Дивата с попкорн? Предполагам няма пълно щастие.
Здравей,Първоначално публикувано от plamen_mr
Май не можеш да получиш това при пуканката. Утешението е, че може би има други features, които ще добавят + за нея.
Поздрави
Сам.
П.с. защо замени Дивата с попкорн? Предполагам няма пълно щастие.
@Samisam -> сменил е "Western Digital WD TV HD" с PCH A-110, а не Дива. Има разлика ...
![]()
Стандартно няма такава опция. Тя се постига с инсталирането на допълнителна програма, която дава много повече от това, което си имал с предния плеър.Първоначално публикувано от plamen_mr
Ето как изглежда един от скиновете:
https://www.youtube.com/watch?v=HNo1FdOu1-I
Hell,Първоначално публикувано от Hell
Извинвам се, май не съм разбрал.
Хел, имаш ли идея за моя проблем? Лазарус ми даде предложение, за което съм му много благодарен, но не стана.
Извадих диска и май ще го нося в Жар копютърс.
Разбирам аз че и другите медия плеъри не са по-добри.
Благодаря. Сега остава да резбера как се инсталират скинове и всичко ще е ок. Започнах да чета темата от начало,но все не ми остава много време.Първоначално публикувано от lazarus18
![]()
То това не е само скин, а цял софтуер. За него отделно има скинове.
Чети тука:
http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=34427
Samisam, съжалявам за проблема ти, но ако твърдият ти диск реши да сдаде багажа, и извънземен плейър да беше - спасение няма. Много даже си е добър A-110, не е крив космоса.
Здравей Кире,Първоначално публикувано от kirretto
Няма проблем. Никога нямаш гаранция, твърд диск е туй.
Диска го дадох за ремот, в гаранция е. Ще видим какво ще стане.
Имах снимки на него, добре е остана копие и на компа. Иначе като гледах другите медиа плеъри, то А110 си има както характеристики, така и оутлук. не че е красавец, ама на фона на другите си е направо красавец, Не съжалявам за пуканката.
Ще пиша пак какво се е случило. Благодаря на всички, които дадоха идея как да оправя проблема. Благодаря ви от сърце.
Сам
Когато не използвам устройството по дълго време, например 24 часа,как е по добре,да е включен или изключен от копчето отзад?Защото диска май не спира да върти а и CPUто нагрява малко?Благодаря предварително за съветите.
Здравейте,
при изгубени партишъни най-добри резултати ми даде програмката Paragon Partition Manager 9.0, не се изгуби нищо от информацията на диска, всичко си беше ОК.![]()
Той вижда ли ext3 дяловете?Първоначално публикувано от mihof33
Аз използвах някаква Recover-Data-Linux.exe и стана.
martinnb, ако си с последният фърмуеър би трябвало диска да спира да се върти, освен ако плейъра не сипва нещо върху него - торенти, копиране на данни и т.н. Иначе е нормално ако ползваш мрежовите възможности (а и не само това) на A-110, от време на време да си развърта диска - вероятно някакви проверки си прави. Също има значение и кои приложения си оставил стартирани. Чипа също е нормално да нагрява малко при изключено състояние (когато свети червеният светодиод) и това не е малфункция, защото червеният бутон на дистанционното гаси само видеочастта му. Общо взето няма никакъв проблем да си остава захранен плейъра и за по-дълъг период от 24 часа, но все пак папка някой и друг ват, тъй че, ако си максималист - по - добре го изключвай от "копчето".
Не знам аз ли се бъркам но ми се струва ,че в началото като взех пуканката и пуснех филм в DivX формат аудиото се чуваше и на телевизора. Всички настройки бяха направени на "Digital". Интересно ми е още че на филм с AC3 аудио в инфото ми изписва че е Dolbi Digital. Аз ли съм направил нещо по настройките или си е така, защото в момента филм с двуканално аудио се чува само през ресивъра а не на телевизора.