Става през ftp, но не ме бива по обясненията. Аз го прaвех през Firefox чрез FireFTP. Отдавна не съм се занимавал, но мисля, че трябваше да се пусне ftp сървъра на пуканката, и след това се влиза с ftp user и 1234 или нещо такова.
Става през ftp, но не ме бива по обясненията. Аз го прaвех през Firefox чрез FireFTP. Отдавна не съм се занимавал, но мисля, че трябваше да се пусне ftp сървъра на пуканката, и след това се влиза с ftp user и 1234 или нещо такова.
Благодаря на Esper за неговия отговор № 958 и по - точно следното: "Ако си със старата версия на торент клиента я "клатиш" на:
http://<IP_Address>:8883/torrent/bt.cgi". Именно от това имах нужда и само това ми проработи (въпреки, че имах интерес към Transmission Remote GUI). Но, интересно, излиза, че в новия фирм все пак има стар торент клиент.
Защо не ъпдейтнеш до 1.92?
Пък и GUI-то трябва да работи с 1.75. Сега питах мой познат и той го ползвал и работило.
Аз лично вече година съм с BTPD и работи безупречно 24/7.
lazarus18, инсталирал съм последният фърмуеър с последните приложения и искам да ползвам вградения торент клиент. Според Syabas това е Transmission 1.75 и аз не го оспорвам, но след като попрочетох оттук: http://www.networkedmediatank.com/wi...php/BitTorrent подразбрах, че май са запазили облика на BPTD и се управлява през web както съм цитирал по-горе. За мен това не е проблем, клиента си работи добре, но действително не мога да го намеря през Transmission Remote GUI, а бих искал, все пак вида е по-богат. Повтарям, нищо не съм пипал след инсталацията - нито ъпдейт съм правил на нещо, нито съм инсталирал нови приложения. Ако взема да инсталирам все пак по-нов Transmission, то той се появява като нова позиция в списъка с приложения и с наименование Transmission(вграденият клиент си остава и е с наименование Torrent и има различна иконка) и без проблем го управлявам дистанционно. Някакви предложения за remote GUI за вградения клиент?
Ще видя у моя човек как е настроено. Той е абсолютен лаик и не вярвам да е правил някакви специални врътки.
Каза ми че в remote GUI му изписвало 1.75.
Да не би да са сменили порта на тоя новия?
lazarus18, пишеш, че ползваш BTPD. Как си го инсталирал, коя версия ползваш, вграденият в плейъра спрян ли ти е или някак си ъпдейтвал и най - важното - как управляваш BTPD - то? Мерси предварително. А пък порта на новия вграден клиент е 51413, но това не е проблема - пак не мога да се свържа с него - GUI - то изписва нещо на маймуница и дотам.
Чрез CSI се слага.
Това е порта, на който се свързваш с тракера и лийчърите с тебе. Порта за достъп до управлението му трябва да е нещо 8883/8088 или нещо такова.
На BTPD порта е 9999 например. Торент сървиса си стои пуснат и мисля, че и стария торент си стои активен.
Ето как изглежда интерфейса.
Сърдечно благодаря за снимката, точно от нея имах нужда. Само че, продължавам да не намирам дори и с посочените от теб портове, вграденият клиент. Бих искал да се ползувам наготово още малко от опита ти - постни, ако е удобно една снимка от настройките на BTPD. А някакво GUI има ли за него или само командни редове (освен web връзката, разбира се)?
Стария торент /вградения/ е на 8883. Сега го пробвах и при мен се отваря на адрес:
http://192.168.1.101:8883/torrent/bt.cgi
Ето прозореца с настройките на BTPD.
Командва се от WEB интерфейса.
Отново благодаря за снимката и отзивчивостта. Вграденият клиент през web е ясен, през remote gui не става, явно е старичък, въпреки това което пишат. Както и да е, BTPD поне за мен сякаш е по-добър от Transmission (поне новите версии). Само ми липсва в сравнение с remote gui това, че не мога да избирам от съдържанието на даден торент файл кое да се сваля и няма визуализация на статус за проверките на недоизтеглените файлове. Поздрави.
Установих неприятен проблем с BTPD - не приема торент файлова за цели блу рей, вероятно заради множеството файлове в структурата. Опитвам да ги заредя през web. Някакви предложения?
Дай да видим за кой релийз става дума.
Аз съм пускал цели трилогии по 100GB.
Constantine.2005.BluRay.MultiSubs. VC-1.DD5.1; Cruel Intentions Blu-ray 1080p h264 PCM5.1-CtrlHD - първият е от замунда, вторият - от арена. Сега ще пробвам и с други. Като заредя торент файла и дам upload - мисли, мисли и изплюва бял екран с надпис: The page cannot be displayed и експлоръра репортува: HTTP 500 Internal server error. Пак казвам, че проблема не зависи от големината, а от многото файлове или някой конкретен файл от блу рей структурата и също не е от значение колко торента има заредени в момента. Но все пак някои цели блу реи се зареждат, и аз се обърках вече. Но първите два все пак са упорити. Иначе безпроблемно се зареждат във вграденият клиент. Дай някой безпроблемен при теб торент да го пробвам.
Някой знае ли как се извършва достъпът до cTorrent, на кой адрес и кой порт използва?