Не намирам нищо. Би ли ми помогнал, моля те?Първоначално публикувано от kirretto
Не намирам нищо. Би ли ми помогнал, моля те?Първоначално публикувано от kirretto
Ако въпросните FLAC са съпровождащи към някакво видео, т.е. са в общ контейнер мисля, че няма да можеш да ги чуеш.
Ако пък е само звук, то трябва да си сигурен, че е точно FLAC компресия, а не само разширение. Ползвай mediainfo за информация относно компресии, контейнери и т.н. Всъщност какво е разширението на въпросните файлове? Предполагам, че връзката към телевизора е HDMI и силно се надявам,че в настройките на A - 110 си разрешил звука през HDMI. И все пак имай предвид, че плейърът не е универсален "боец" и най го мъчат разни екзотики, пък били те и не дотам си тежки за възпроизвеждане. Успех!
Благодаря ти.
Тръгнаха нещата. Файловете са музика, не са в контейнер. Сетих се да сменя някои настройки на аудио/видео панела на пуканката. Кабела е ХДМИ, за съжаление нямам ресивър с колони и се оглеждам за нещо прилично.
Благодаря ти. Поздрави и извинения за създадените неудобства.
Сам
Няма нищо, просто исках да намекна, че ако нещата не са коментирани и въобще ако изскочи някакъв проблем е добре първо да опитаме сами да го решим, т.к. най - често решението е просто и е въпрос точно на настройки.
Привет, някой знае ли кога ще може да се плейва ДВД, през мрежа, че е много дразнещо това забиване, когато забравиш в какъв формат ти е дадено филм...!?
С кой протокол си? Всичките ми музикални DVD-та се плейват без проблем по мрежата и не ми е забивало. Използвам Samba. Като казвам плейват, имам предвид с меню, както си трябва. Да не би да ползваш myiHome?
не ползвам МуНоме... НФС и всички устройства се скиват в мрежата, това е единствения начин при който нямам проблеми със Субтитрите!?!? Ползвам 1Т WD в мрежа и само така плейва и Суб!? Но не мога да плейвам ДВДта!?
Да разбирам ли, че ползваш външен мрежов диск? Ако е така търси проблема там. От компютъра през Samba си вървят и ДВД-та и субтитри на всякакви файлове.
Външния диск е вързан за рутера... и се вижда от всякъде, но не пуска субтитрите през муноме!? Нещо от фирмения софт на WD !@!@ Може би и със ДВДта а етака , а!?
Не мога да се сетя дали не съм спрял Самбата, ще проверя довечера. Благодаря все пак, ориентирах се къде да ровя...
Няма как да ползваш MyIhome от този диск. Това е http стрийминг сървър на Попкорн, който не може да инсталираш на това устройство. Най-вероятно външния диск има uPnP стрийминг сървър, който се опитваш да ползваш, но той е куц и няма как да ти вървят субтитри и ДВД-та.
Виж дали външния диск има Самба протокол /би трябвало/, пусни го и ползвай него.
Fata, извинявам се за въпроса, но защо не свържеш външният си диск директно да речем към задният USB вход на A-110? Нищо не губиш, пък току виж нещата се оправили.
Пуканката не иска да подкара това- Avatar 2009 1080p Blu-ray EUR AVC DTS-HD MA 5.1
До колкото разбрах е било подкарано на Tvix 6600 и 6500, а е имало проблеми при А-200.
В медиа инфо пише следното:
General
ID : 0
Complete name : H:\Torrents\RED_BIRD_2D_F3\BDMV\STREAM\00002.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 44.3 GiB
Duration : 90ms----------------> ?????? 90ms ???
Maximum Overall bit rate : 48.0 Mbps
Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Duration : 2h 41mn-------------->!!!!!! O.K.
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Audio #1
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA
Duration : 2h 41mn
Bit rate mode : Variable
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Video delay : -9ms
Имам филм с подобни характеристики на харда, като единствената разлика е несъответствието с времето, отбелязаното с червено.
Някой да знае какъв е проблема?
Аз го пуснах да се сваля, но сутринта му оставаше още 2 часа и не съм пробвал.
Ти кой релийз си свалил? Да не е някой от нехакнатите?