Потвърждавам - недъгаво издание. След доизтегляне от друг тракер всичко е наред, тъй че извинявам се за ненужните постове. Ако не е против правилата - става въпрос за изданието на BD в замундата, което и без друго вече липсва.
Потвърждавам - недъгаво издание. След доизтегляне от друг тракер всичко е наред, тъй че извинявам се за ненужните постове. Ако не е против правилата - става въпрос за изданието на BD в замундата, което и без друго вече липсва.
Бе явно не е само от недъгаво издание. Аз дръпнах Avatar 2009 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-CtrlHD, m2ts файлът (44897476608 bytes) също не тръгва.
Явно и ти си изтегли неразкодиран файл, или поне така прочетох за него в нета. Намери си remux-нат рилийз. Аз сравнявах моя 40.7 GB m2ts с 10.9 GB 1080p mkv и не намерих големи разлики.
Вече има 1080р версия на Eureka. Перфектен е.
И някой ще сподели ли как разните мюксерообразни премахват защитите, та след тяхната веща намеса вече да имаме четим файл? Недейте така, това са градски легенди.
Няма как такъв тип програма да премахва защитите.
В рилийза Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA(19.5GB) си има български субтитри, обаче излизат на маймуница. Явно нещо трабва да се пипне по компютъра, но какво? Някаква помощ?![]()
Пробвай като дадеш в настройките на менюто за субтитри English. Може би са с Unicode кодировка.
Не става. Формата е UTF-8 и странното е, че и плейърите на компютъра, VLC, MPC и BS ги дават така. Всичко е наред обаче със субтитри от файл.
P.S. На друг филм, при субтитри отново UTF-8 излизат нормално и на PCH и на PC?
Проблема не е в кодировката. Всички филми с вградени субтитри на HiDt например, са със същата кодировка и си вървят нормално. Самия релийз са му засрани субтитрите.
И аз си го помислих, popcornhour. На Fight.Club.1999.720p.BluRay.DTS.x264-HiDt например си вървят субтитрите без проблем.
Колеги,абе някой знае ли от кои бутони на дистанционото като се натиснат заедно се сменя фрейма от 60hz на 50hz и обратно![]()
'Caps/Num' = Toggles between 50/60 Hz refresh rate. Can be used in browser.Първоначално публикувано от martinnb
Първо натискаш бутон TV MODE и после в рамките на 1-2 секунди - бутон CAPS/NUM. За "обратно" - повтаряш действието.Първоначално публикувано от martinnb