Страница 124 от 148 ПърваПърва ... 74114122123124125126134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,846 до 1,860 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

И аз този съм пуснал да тегля. Утре вечер ще съм у нас да го пробвам.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

И при мен не тръгна.Remux-нах 002.m2ts фаила с Tsmuxer GUI и сега всичко е наред.Не можах да разбера защо оригиналният файл не иска да тръгне след като и аз имам други Blurayчета с които нямам никакви проблеми.

4. Тук е от
    Jan 2009

Колега как го Remux-на 002.m2ts фаила на TS ли ?И променя ли се качеството?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Направих го отново М2ТS като оставих само видеото и англииското DTS-HD MA аудио.Няма никаква промяна на качеството.И при TS няма да има.Тои видео кодека е един ,само сменяме контейнера които го носи и орязваме всичко ,което не ни трябва.Която и програма ще ползваш само се убеди ,че е от последните версии ако искаш да нямаш проблеми с HD звука.Ако не ти трябва,може лесно да го смениш на обикновен DTS.Понеже файлът е голям,може да отнеме повечко време.

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Аз тегля един remux заради DTS-MA, иначе се подсигурих и с едно 1080p mkv. И все пак ми е странно, защо не тръгва. А и поведението е особено, зарежда се, а не върви. Като реша да превъртя брояча тръгва, но не се случва нищо. Инфото не показва резолюция. Прочетох, че върви на Tvix 6600, но там чипа е друг и вероятно заради това. Някъде мернах, че се го подкарали и на 6500, което вече е странно, защото там чипа май е като в А-110. Обратно, направи ми впечатление, че някои с А-200 се оплакват, което не трябва да е така, Иначе DUNE Prime и С-200 го четат. Разбира се, това е прочетено в мрежата и не е сигурно на 100%, просто споделям. Интересно е някой собственик на плейър с RealTek чип да сподели информация.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Изглежда ,че причината е в новата защита ( BD+ 5 ) ,с която идва диска на Аватар и специално за C-200 е трябвало firmare update.Тука се подвърждава ,че A 110 не чете рипнати дискове с новата защита и така като гледам нямат и намерение да го ъпдейтнат.

Няма голяма логика да не чете след като защитата е премахната ,но явно все пак оказва влияние и има нещо по-различно,което остава от защитата във видео файла и кодека дори и след като се разбие.

http://www.networkedmediatank.com/sh...d=39542&page=1

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Колеги,понеже LCDто ми не подържа 24p real cinema a повечето филми са с тази скорост,гледам че въпросната remux-програма може да сменя 24fps на 25fps и 30fps.Та въпроса ми е как става номера без да се разминават картината и аудиото?Опитах няколко пъти но винаги има разминаване.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от martinnb
    Колеги,понеже LCDто ми не подържа 24p real cinema a повечето филми са с тази скорост,гледам че въпросната remux-програма може да сменя 24fps на 25fps и 30fps.Та въпроса ми е как става номера без да се разминават картината и аудиото?Опитах няколко пъти но винаги има разминаване.
    Ти луд ли си? Ще прецакаш филма.
    Всеки телевизор, излезнал последните години поддържа 24р по един или друг начин.

Caritas, тази тема, която си цитирал е за проблем с плейването на оригиналния BD диск, закупен от магазина. Същия проблем имат повечето налични BD плеъри.
    В нашия случай ние сваляме хакнатия диск без никаква защита.
    Свалянето на този релийз е било напълно излишно защото няма как да се подкарат менютата и субтитрите.
    Малко след това качиха 38GB ремукс, който е само видео и DTS-HD MA.

11. Тук е от
    Jan 2009

Абе той поддържа 24р но го обръща в 60hz и в някой моменти не е много плавно движението както при 25fps и 30fps. А ако го оставя на 24p има накъсване.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какъв е телевизора?
    Настрой плеъра да подава 60Hz и виж как е.

13. Тук е от
    Jan 2009

SAMSUNG 40''A550 1080p 2008model.Плеъра ми е настроен на 60hz,но мисълтъ ми е че когато гледам видео с 25 или с 30 кадъра,картината е идеално плавна без грам трептене.Естествено донастройвам плеъра да подава 50hz за 25fps и на 60hz за 30fps.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако конвертираш филма до 25 кад., ще вкараш това трептене в самия файл. Или пък ще върви с 4% по-бързо.
    Аз мисля, че с този телевизор може да подаваш и 24р директно. Ще се вижда добре.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Caritas
    Направих го отново М2ТS като оставих само видеото и англииското DTS-HD MA аудио...
    Пич, как го remux - на това DTS - MA с tsmuxer,след като версия 1.10.6 (последна) поне при мен даже не го вижда? Да не говорим, че при въпросното издание (теглил съм го от BG тракер, ако въобще има значение) мюксера изобщо се дъни - нито демюксва, нито ремюксва в каквото и да било - дава грешки и спира още преди 1% (не се занимавам от вчера с тези неща).

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Нямаше нищо по-особено при ремуксването.Торентът съм го теглил от HD Torrents.Аз не съм с последната версия на TSRemux GUI-да не би тази която имаш да не е стабилна?

Качих си 002 фаила и оставих отметките на VC-1 и DTS-HD MA,разкарах всички останали аудио потоци на други езици.Наистина нищо по-различно не съм правил.

DTS-MA си остана в новия фаил и ресиивера си го изкара и нямаше никакви проблеми.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Той мюксера не е обновяван от близо година, едва ли ползваш някой различен от моя. Въпроса ми как си го направил ремюкса беше риторичен. Както и да е, очевидно конкретният релийз не е в ред (може да са бързали да го ъплоуднат и е останал недоизтеглен).

P.S. Сега видях, че пишем за различни програми, но това едва ли е от значение, правят едно и също и поддържат HD аудио и двете. Явно проблема е във файла. Ще се сдържа да пиша откъде е изтеглен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе