Щом имаш ресийвър защо изобщо ти трябва звук към телевизора.
Щом имаш ресийвър защо изобщо ти трябва звук към телевизора.
Е как защо ? не винаги искам да пускам ресивъра ..
Ако пусна на малките някоя анимация задължително ли да пускам и ресивъра ?
А и така, като не работи ме дразни ....
Странно е. Щом изкарва видео сигнал и настройките са ти правилни /HDMI Audio - ON, всичко на ANALOG/, трябва да имаш звук. Опитай на друг HDMI вход.
Да... HDMI Audio е ON а другите параметри по-надолу ги пробвах и така и инак ... все не става..... към тв-то няма звук.... през HDMI....
Ако е в гаранция го носи за ремонт. Ако не е може да пуснеш отделен кабел чинчове до телевизора.
Интересното е, че от чинчове към СКАРТ работи, но резолюцията е ..... а като пусна HDMI за видеото и чинча за аудио към ТВ пак няма звук ..
Дали е до Firmware ?
Не е от фирмуеъра. Съжалявам, че трябва да го напиша, но плейърът ти е повреден. Бърже го носи в сервиза, докато не е изтекла гаранцията. Не е изтекла, нали?
Ъпгрейднах го и тръгна .. преди пробвах какви ли не настройки и аналог и всякакви екстри .. и не и не..
Както го ъпгрейднах, тръгна ..
имам следния въпрос, как да свържа А-100 с PC за да прехвърля филми на хард диска на плейъра без да го вадя?
Тъй като А-100 няма USB slave, варианта е през LAN (по-добре забрави за wireless) и някой от протоколите ftp или samba (ftp уж е по-бърз), но е ужасно бавно като цяло. За всичко това обаче трябва да си инсталирал NMT Apps на плейъра си и да си стартирал съответно ftp или samba. Успех!Първоначално публикувано от tattoo777
имам следния въпрос, когато стартирам филм на пуканка а-100, ми премигва екрана и ми изписва хдми, резулюцията от тв-то, това премигване нормално ли е?
И как да си форматирам хард диска от Попкорна ?
Имам ли възможност да разширя екрана на видео с формат 4:3, така че да изчезнат черните ленти встрани? Пробвах със зоом опциите, но там режимите изрязват отгоре и отдолу екрана, когато го разширявам настрани. Просто искам да разпъна картината - нищо, че образите ще се показват "сплескани", но да не е изрязано нищо от картината.
Имаш един режим /не Зуум/, при който запълва екрана винаги - независимо от това, че деформира. Fit to Screen или Full Screen беше.Първоначално публикувано от chriss
Нормално е. Дори ако ти е пуснат Framerate Sync ще премигва по няколко пъти.Първоначално публикувано от tattoo777
изключвам А-100 с POWER + DELETE, но после не мога да го включа! с кои клавиши се включва?
иначе вадя захранващия кабел и го включвам.
И от какъв зор го изключваш по този начин, какво целиш? И въобще що не вземеш, че и да прочетеш упътването?Първоначално публикувано от tattoo777