Страница 135 от 148 ПърваПърва ... 85125133134135136137145 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,011 до 2,025 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Пускай ги с бутона Play. С Enter пускаш само избраното.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Пускай ги с бутона Play. С Enter пускаш само избраното.
    Супер, благодря много!

4. Тук е от
    Apr 2009

от самия плеър ок ама същото ли важи и когато го достъпвам по мрежата като SMB

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от apokavk
    от самия плеър ок ама същото ли важи и когато го достъпвам по мрежата като SMB
    Ами да, защото дори и през SAMBA пак плейъра е този, който пише/трие върху диска. SAMBA всъщност ти помага да преглеждаш/триеш диска без да се налага да инсталираш драйвър за ext2/3, но ако диска е в друг формат отново САМО ще преглеждаш.

P.S. Абе може и FAT 32 да приема, но не и NTFS, и аз не съм напълно сигурен. Най-добре опитай сам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Въпроса ми е най-вече към lazarus18 (един рядко коректен и компетентен съфорумец):
    На някой да се е случвало, когато телевизора е подвключен чрез HDMI към пуканка А-110 да му се е рестартирал телевизора? При мен от както ползвам този плеър включен към Philips 46PFL9704H ми се е случвало около 15 пъти. Плеъра е настроен на 1080p 60Hz. Четох, че проблема май идвал от това, че Philips HDMI поддържа HDCP и това нещо обърква връзката. Това се случва, когато включа пуканката и телевизора започне да я търси, но не е постоянен проблема с рестарта. Може би има някаква последователност кое първо да бъде пуснато и избрано? Някаква идея?

7. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    На някой да се е случвало, когато телевизора е подвключен чрез HDMI към пуканка А-110 да му се е рестартирал телевизора? При мен от както ползвам този плеър включен към Philips 46PFL9704H ми се е случвало около 15 пъти. Плеъра е настроен на 1080p 60Hz. Четох, че проблема май идвал от това, че Philips HDMI поддържа HDCP и това нещо обърква връзката. Това се случва, когато включа пуканката и телевизора започне да я търси, но не е постоянен проблема с рестарта. Може би има някаква последователност кое първо да бъде пуснато и избрано? Някаква идея?
    Имах проблем с ТВ Сони,което след работа с пуканката и изключване на телевизора при повторното му включване изчезваха каналите и трябваше от копчето да го изключа и включа за да се оправи. Това се реши с ъпдейт на софтуера на телевизора,което става единствено в сервиз. При теб може би ще се реши този проблем по моя нячин.Питай в някой сервиз.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При Sony ъпдейта може би става само в сервиз, но при Philips нещата са по-лесни. До сега съм го ъпдейтнал с всички до последния. Това се случваше и с оригиналния при покупката и сега е същото и с последния.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо не опиташ ако е закачен само плеъра - без кабелни или други уреди.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 благодаря за светкавичната ти поява!
    Телевизора не е включен към кабелна. Гледам телевизия с външен сателитен приемник и отделно по HDMI мие включена пуканката. Да не би нещо да има връзка с управлвнието EasyLing?

12. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Айде честито ви нов фирм и на 110 за сега го има само като ъпдейт през самата пуканка. Скоро ще го има като файл и на сайта им вероятно. Аз съм вече с него. Кефиме това с музиката в него.

13. Member
    Тук е от
    May 2006

Честито. Вече го има на официалния сайт.
    http://www.popcornhour.com/download/...ware-A110.html

Имам един проблем след като го инсталирах. Имам няколко филма на DVD формат,които преди вървяха,но сега не. При стартиране на DVD-то от папката ми излиза съобщение "remember to always backup your hard disc" и после черен екран. Със стария фирм също излизаше това съобщение,но филмите тръгваха.Някой имал ли е такъв проблем и такова съобщение и как го е решил?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Здравейте,
    Имам странен проблем с пуканката-не доунлоудва и не аплоудва от ХД-торентите. http://hd-torrents.org/
    Виждам, че те са ограничили торент клиентите и изглежда БДПД не е сред тях.Заредих 2 торента да се теглят-не мърдат. Рестартнах я-не става.Сложих дори и новя фърм-не става.
    Някой да има подобен проблем?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

явно ще трябва да се слага transmission. някой да пробва коя версия работи с тракера

17. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Здравей Лазарус,
    Инсталирах 2.04, тъй като го има в НМТ КомСофтИнсталера, а и в сайта пише, че върви с него.
    Тръгна засега, но бутнах настройките по подобие на БТПД-DL 1500, UL 1000.
    Тук няма ограничение на конекциите или не видях от къде се прави. Оправих и порта в рутера, тъй като е различен от този на БТПД.
    Може би можеше да сложа и номера на порта от BTPD, но реших да не ги мешам.
    Сам
    Edit on 22.08.2010:Трансмишъна се държи стабилно, не забива, едновременно се теглеха 2 файла сега и двата се сийдват безпроблемно.

18. Тук е от
    Nov 2008

и при мен Принца на Персия на DVD не тръгва https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=231565&hit=1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе