Страница 138 от 148 ПърваПърва ... 88128136137138139140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,056 до 2,070 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

DVD Shrink не е програма за промяна на каквото и да е.
    Ползвай примерно TMPGenc и ги прави на avi с mpeg4 видео и AC3 звук.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    DVD Shrink не е програма за промяна на каквото и да е.
    Ползвай примерно TMPGenc и ги прави на avi с mpeg4 видео и AC3 звук.
    Благодаря ти.Аз исках да си останат в DVD формат,но ще опитам и така.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Тия дни попаднах на още 2-3 филма (...1080p.BluRay.Rip.mkv) на който върви само аудиото без картина. Да има начини да се преправи проблема моментално с премиксване под ново име, но въпросът ми е този нов кодек който взе по-често да се среща в някои рипове включен ли е в последния ъпдеит на A-110. След като четох, че са се появили бъгове след неговото инсталиране аз не съм го слагал на моя плеър. И каква е ситуацията около тази работа?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В сегашния послед софтуер я няма поддръжката на тази опция, заради която не тръгват тези MKV. То не е нов кодек, а една тъпа нова опция, която вече им стои избрана по подразбиране и куците енкодери я забравят. Тя не им помага нищо /освен, че файла става с няколко Kb по-малък/, но пречи на много плеъри.
    В серията 200 е фикснато това и предполагам, че в следващия софтуер на 100/110 ще го оправят.
    Дотогава опитай с тази програмка:
    http://www.networkedmediatank.com/sh...ghlight=header

6. Тук е от
    Apr 2009

дали има вече някаква търсачка във файловете за пуканката а-110 във новите ъпдейти

аз съм още с някакър доста стар понеже досега не съм виждал причина да го сменям

и въобще има ли някъде събрано инфо всеки един фирм за а-110 какво добавя и поправя от предишния

във форума на NMT ми се струва някак разхвърляна тая информация

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цъкай на release note.

8.  

9. uBo
    uBo е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Купих си хард диск за пуканката, аз ли трябва да го форматирам или pch-a трябва да го форматира защото го сложих чувам го че работи но в менюто го няма.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от uBo
    Купих си хард диск за пуканката, аз ли трябва да го форматирам или pch-a трябва да го форматира защото го сложих чувам го че работи но в менюто го няма.
    Трябва да го форматираш от плеъра.
    Setup - Maintenance - NMT Setup wizard.
    В това време трябва да е закачен към интернет или да си записал ъпдейта на USB.

11. uBo
    uBo е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Всичко е точно, благодаря.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

popcornhour случайно дали знаеш този бъг "header compression" ще бъде ли фикснат в следващия ъпдейт за A-110?

13. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте! Март месец, при предишния ъпдейт, имах проблем с инсталацията на приложенията. Така и не стана. Ако правилно съм разбрал, трябва да форматирам вградения твърд диск. Той е 1тб, пълен е и не искам да го форматирам. Наложи се да инсталирам по-стара версия - октомври или декември. Никакъв проблем при инсталирането, всичко си работеше. Видях, че има нов ъпдейт от август. Опитах с него - пак не стана инсталацията и отново се върнах на стария фърмуер. Така и не разбрах защо не става инсталирането. Прочетох, че и други имат този пролем. Да разбирам ли, че с ъпдейтите съм приключил?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    popcornhour случайно дали знаеш този бъг "header compression" ще бъде ли фикснат в следващия ъпдейт за A-110?
    Може само да се надяваме. При по-новите модели го поддържат и има логика да го оправят и при А-100/А-110.

DocR, каква грешка ти дава при опит за обновяване без формат на диска?

16. Тук е от
    Nov 2007

Абсолютно същото, както при предишния ъпдейт: Примерно с флашка - успешно инсталира фърмуера, рестартира и автоматично иска да инсталира приложенията, стигам от къде, соча му флашката - отговор "не намирам USB". Опитах същото през интернет - започва да сваля файлове и след време ми пише инсталацията пропадна рестартирай.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от docR
    Здравейте! Март месец, при предишния ъпдейт, имах проблем с инсталацията на приложенията. Така и не стана. Ако правилно съм разбрал, трябва да форматирам вградения твърд диск. Той е 1тб, пълен е и не искам да го форматирам. Наложи се да инсталирам по-стара версия - октомври или декември. Никакъв проблем при инсталирането, всичко си работеше. Видях, че има нов ъпдейт от август. Опитах с него - пак не стана инсталацията и отново се върнах на стария фърмуер. Така и не разбрах защо не става инсталирането. Прочетох, че и други имат този пролем. Да разбирам ли, че с ъпдейтите съм приключил?
    Мартенската и последната версия фирмуеър си искат нова версия приложения, които щеш-не щеш трябва да инсталираш, ако въобще искаш да ползваш приложения. Ако пък нещо са ти посчупени досегашните приложения ще ти иска пресен формат на целия диск за да преминеш към новата версия приложения. Не е изключено в момента само да си мислиш, че имаш функциониращи приложения. За съжаление в такъв случай - местиш всичко от диска, цялостен нов формат начисто и после инсталираш каквото искаш. Успех!

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Бих те посъветвал да инсталираш отново пред-предпоследния фирм заедно с приложенията и после пак да опиташ да сложиш новия фирм с неговите си приложения.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе