DVD Shrink не е програма за промяна на каквото и да е.
Ползвай примерно TMPGenc и ги прави на avi с mpeg4 видео и AC3 звук.
DVD Shrink не е програма за промяна на каквото и да е.
Ползвай примерно TMPGenc и ги прави на avi с mpeg4 видео и AC3 звук.
Благодаря ти.Аз исках да си останат в DVD формат,но ще опитам и така.Първоначално публикувано от lazarus18
Тия дни попаднах на още 2-3 филма (...1080p.BluRay.Rip.mkv) на който върви само аудиото без картина. Да има начини да се преправи проблема моментално с премиксване под ново име, но въпросът ми е този нов кодек който взе по-често да се среща в някои рипове включен ли е в последния ъпдеит на A-110. След като четох, че са се появили бъгове след неговото инсталиране аз не съм го слагал на моя плеър. И каква е ситуацията около тази работа?
В сегашния послед софтуер я няма поддръжката на тази опция, заради която не тръгват тези MKV. То не е нов кодек, а една тъпа нова опция, която вече им стои избрана по подразбиране и куците енкодери я забравят. Тя не им помага нищо /освен, че файла става с няколко Kb по-малък/, но пречи на много плеъри.
В серията 200 е фикснато това и предполагам, че в следващия софтуер на 100/110 ще го оправят.
Дотогава опитай с тази програмка:
http://www.networkedmediatank.com/sh...ghlight=header
дали има вече някаква търсачка във файловете за пуканката а-110 във новите ъпдейти
аз съм още с някакър доста стар понеже досега не съм виждал причина да го сменям
и въобще има ли някъде събрано инфо всеки един фирм за а-110 какво добавя и поправя от предишния
във форума на NMT ми се струва някак разхвърляна тая информация
Купих си хард диск за пуканката, аз ли трябва да го форматирам или pch-a трябва да го форматира защото го сложих чувам го че работи но в менюто го няма.
Трябва да го форматираш от плеъра.Първоначално публикувано от uBo
Setup - Maintenance - NMT Setup wizard.
В това време трябва да е закачен към интернет или да си записал ъпдейта на USB.
popcornhour случайно дали знаеш този бъг "header compression" ще бъде ли фикснат в следващия ъпдейт за A-110?
Здравейте! Март месец, при предишния ъпдейт, имах проблем с инсталацията на приложенията. Така и не стана. Ако правилно съм разбрал, трябва да форматирам вградения твърд диск. Той е 1тб, пълен е и не искам да го форматирам. Наложи се да инсталирам по-стара версия - октомври или декември. Никакъв проблем при инсталирането, всичко си работеше. Видях, че има нов ъпдейт от август. Опитах с него - пак не стана инсталацията и отново се върнах на стария фърмуер. Така и не разбрах защо не става инсталирането. Прочетох, че и други имат този пролем. Да разбирам ли, че с ъпдейтите съм приключил?
Може само да се надяваме. При по-новите модели го поддържат и има логика да го оправят и при А-100/А-110.Първоначално публикувано от soon
DocR, каква грешка ти дава при опит за обновяване без формат на диска?
Абсолютно същото, както при предишния ъпдейт: Примерно с флашка - успешно инсталира фърмуера, рестартира и автоматично иска да инсталира приложенията, стигам от къде, соча му флашката - отговор "не намирам USB". Опитах същото през интернет - започва да сваля файлове и след време ми пише инсталацията пропадна рестартирай.
Мартенската и последната версия фирмуеър си искат нова версия приложения, които щеш-не щеш трябва да инсталираш, ако въобще искаш да ползваш приложения. Ако пък нещо са ти посчупени досегашните приложения ще ти иска пресен формат на целия диск за да преминеш към новата версия приложения. Не е изключено в момента само да си мислиш, че имаш функциониращи приложения. За съжаление в такъв случай - местиш всичко от диска, цялостен нов формат начисто и после инсталираш каквото искаш. Успех!Първоначално публикувано от docR
Бих те посъветвал да инсталираш отново пред-предпоследния фирм заедно с приложенията и после пак да опиташ да сложиш новия фирм с неговите си приложения.