Страница 139 от 148 ПърваПърва ... 89129137138139140141 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,071 до 2,085 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Пробвал ли си това:
    http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1067

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Хора да ви попитам , възможно ли е скоро да излезе ъпдейт с който оригиналните Блу-Реи да тръгват с менюта както на новата А-200 .

4. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от silver_boy
    Хора да ви попитам , възможно ли е скоро да излезе ъпдейт с който оригиналните Блу-Реи да тръгват с менюта както на новата А-200 .
    От тук нататък ще трябва да се радваме ако изобщо продължат да изкарват ъпдейти. Се пак устройството не им е приоритет имат си два нови модела да доизкосуряват.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от silver_boy
    А-200 с блурей менюта??? Може ли източник където да проверя това дали е истина?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

A-200 е със поддръжка на BD Lite. Няма пълни менюта, а олекотени така да се каже.
    Интересното е, че на повечето Блу-рей заглавия са ми тръгвали пълните менюта. Вярно, че повечето му заглавия не са филма, а концерти, демо и тостови дискове.

Не виждам да са изоставили поддръжката на А-110. Все пак не бих ви препоръчал да чакате поддръжка на Блу-рей. Първо за това се дължат лицензионни такси и второ за какво да го правят като вече не ги продават. Все пак имат нови продукти и всеки производител би запазил атрактивни функции за тях.

7. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, моля за помощ. От вчера се мъча с A110. Купих го с идеята, че ще мога да го "вържа" към настолният компютър и без да купувам допълнителен хард да си гледам филмите директно от него (мрежа). Днес ми отиде цялият ден в четене и опити да приложа на практика прочетеното но неуспешно.
    Значи, вързах пуканката с лан кабел към рутера вкъщи. Стацинарният ми компютър също е с кабел директно към рутера, само жена ми ползва безжичните възможности на рутера защото е с лаптоп. Та първо прочетох "ръководството" на MPC Club (1 страница на темата), направих абсолютно всичко, Gust account-и, Share..абе всичко (С XP7-ца съм)...но като дам пуканката да Browse-ва и да намери компа не става. Пробвах с HANE WIN NFS Server 1.1.70 програмката, пак следвах инструкциите но пак дърво(или просто не правя нещо както трябва...
    Смених кабела (викам да не би да е прекъснат нещо) пак нищо. Интересно ми стана, че като включвах "чинча" на кабела видях, че отзад в самият отвор (ETHERNET) има два индикатора които се предполагат че като включи кабел трябва да светят или зеленно или жълто, но при мене не светват ?!?..не знам дали е от значение, просто споменавам. Качих последната версия на фирмуеара с флашка, стана. Някой беше писал мисля на 5-та страница на темата, че трябвало да се даде "порт" от рутера към устройството, за да може да се "вижда"...влязох във функциите на рутера (TP-LINK), но не видях такава функция?
    Абе според мене забравям нещо много малко, но важно да направя...но съм направо блокаж вече, моля ако някой има идея да подскаже.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Първо влез в Menu - Setup - Network и виж дали си избрaл Wired Auto IP и дали плеъра е получил IP address.
    Не знам какъв е този Windows XP7, но ако предположим, че е Windows 7, то прочети тук как да настроиш компютъра, че да е видим по мрежата:
    http://www.networkedmediatank.com/wi...x.php/Windows7

Най-лено нещата стават така:
    шерваш нещо на компютъра където са ти файловете - да кажем Movies.
    отиваш в плеъра в Setup - Network Share и добавяш този share По следния начин - smb://192.168.2.100/Movies
    като на мястото на адреса слагаш този на твоя компютър и за парола и юзър тези, с които влизаш в компютъра.
    Не знам защо си се забил толкова, но това, което опитваш е нещо елементарно. Важното е да настроиш тъпия Windows.

10. Тук е от
    Mar 2010

Ами избрано е Wired Auto IP , но на IP Address стои самоедна чертичка..няма цифри, като вляза в configure IP, мога да променям само DNS Address Setup дали да е ауто или менюъл..но на ИП адреса, Събнет маска и Гейтъуеа полетата са си празни и неактивни....по настрройките на WIN 7 (да не е XP 7 ) всичко е точно сега проверих..
    Отивам да направя по простият начин нещата...обаче..давам browse (на Setup - Network Share) не ми дава празно поле където мога да напиша нещо, а ми излиза 01 NFS SERVER..като дам ENTER на него почва да мисли и след 2 минути изписва :
    NO Server Found!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Значи рутера ти не е настроен нещо да раздава IP адреси.

12. Тук е от
    Sep 2010

Имам А-110 от около година, купен от МЕТРО. Сложих един WD Green 1.5 T. Проблемът е сходен на доста постове в тази тема, но не намерих точно това което търся, затова питам отново. Копира страшно бавно от компютър към пуканка. Копирам през Самба, или директно през USB като външен хард. И в двата случая тръгва да копира с нормална скорост, после скоростта пада десетки пъти, като в края на краищата през мрежата така и не успява да завърши копирането. С течение на времето проблемът се влошава. Всяко копиране или сваляне на торенти завършва с рестартиране на пуканката, при която тя зарежда и нещо стърже по диска /някой каза че индексира информацията/ с часове, затова обикновено рестартирам нощем. Имам следните въпроси:
    1. Приятели компютърджии ме "зарадваха" че е гръмнал кеша на контролера на SATA. Дали е възможно, щото май ми изтече гаранцията, освен това не зная как може да се докаже, като след рестарт си работи нормално.
    2. Може ли това че дискът се пълни все повече да оказва влияние на скоростта? Определено самите менюта се браузват все по-бавно.
    3. В началото пусках по 5-10 торента, и можеше да плейва видео в същото време. Сега забива ако пусна втори торент. Това пък защо е? Забелязал съм, че се влошава с течение на времето, без значение от версията на фърмуера.
    4. Като разкарам вътрешния диск, пуканката си работи харабийски. В отчаянието си съм решил да си купя един мрежов диск и да го прасна към рутера, а пуканката да си го търси, пък торенти ще свалям с лаптоп. Обаче ми изглежда тъпо! Все пак ако мислите че е решение, да ми предложите мрежова кутия, щото диск си имам.
    Някакви идеи?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да не би модела на диска случайно да е WD15EARS?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Да не би модела на диска случайно да е WD15EARS?
    Какво беше там, размера на клъстера ли беше проблемен? Впрочем този параметър от пуканката не може да се променя. А ако се промени от друга машина, съответно и форматира ще има ли полза? И в такъв случай ще трябва и съответно необходимите дялове да се създадат извън плейъра. А тогава той дали ще ги хареса и приеме, че и да инсталира върху тях приложенията?

16. Тук е от
    Sep 2010

Диска е WD15EADS. Една друга идея е да го разделя на няколко дяла, ама не зная дали ще има смисъл.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Значи не е от диска. Аз ползвах такъв във А-110, после в А-200 и сега в Dune. Работи като пушка и е най-доброто за такова устройство. Ако проблема е в диска, то ще е заради дефект.
    Не е зле да го закачиш към компютър и да му пуснеш някакъв тест да го видиш да не е тръгнал да си отива.
    Я спри торент клиента изцяло и виж как се държи.

18. Тук е от
    Sep 2010

По принцип като спра всичко е с една идея по-добре. Това което ме притеснява е, че като започе да копира скоростта пада многократно с течение на времето. Затова се притеснявам проблема да не е в пуканката. Иначе диска уж го тестваха, щото аз десктоп вече нямам, и казаха че е наред. Намерих някакви координати на сервиз в по-горен пост, може да ида дотам да го тестват. Гаранцията е изтекла преди седмица за съжаление.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе