А с какво е вързан сега плеъра? Композитен ли? Това е кабел с един чинч /камбанка/.
А с какво е вързан сега плеъра? Композитен ли? Това е кабел с един чинч /камбанка/.
на плеара има S-Video изход от там отива чрез преходник в скарт буксата на тв. и нищо
крайно време е да си подменя техниката
Пробвай го и на друг ТВ; Виж копчето на СКАРТ преходника дали е на IN; Превключи ли режима, дето ти бях пуснал в предния пост?
не мога да напрява никакви настройки пуканката не се вижда на тв.а някакви настройки в компа правят ли се
пребирам го в кашона ще чака за нов тв.
ааааааааааааа тръгна но за момент показа че пуканката зарежда обаче сега неизлиза нищо твто е черно
Абе не ти трябва да се вижда бре. Написаха ти: за да смениш да подава нормален ТВ сигнал натискаш TV Mode кпчето, поскаш го, чакаш 2 секунди и натискаш бутон 2. така би трябвало да подаде сигнал, който твоя телевизор да покаже. Айде пробвай и кажи какво е станало.Първоначално публикувано от dilyn
ethernall златен си!Първоначално публикувано от ethernall
Ще черпя! Точно Firewall е бил пречката!
P.S. Ако можеш и да ми кажеш какво да пипна в "стената", че да пуска "пуканката" и пак да си е включена?
и аз трЯБва да почерпа тръгнааааааааааааааБЛАГОДАРЯ ethernall
А защо няма звук и е черно бяло.
Избери на телевизора да не е AV1 или AV2, а S-Video или S-VHS.Първоначално публикувано от dilyn
В сетингите на файъруола, в Exceptions, маркирай File and Printer sharing и на General таба гледай да НЕ ти е маркирано Don't allow exceptions. Пусни станата. Сега като тръгнеш да шерваш папката най-отдолу на джама требе да пише нещо от рода: Windows firewall is configured to allow sharing this folder for the network или нещо такова. Tова е за XP. Пробвай и кажи дали става.Първоначално публикувано от kaloman
Още веднъж, да си жив и здрав! Бачка перфектно! Добре, че има такива като теб, lazarus18 и всички останали помагащи безрезервно!Първоначално публикувано от ethernall
![]()
Звук няма как да имаш през S-Video изхода на плеъра. Този преходник няма ли два чинча за вход? Ако има трябва да изкараш звука от плеъра с 2 чинча и да го вкараш във Скарта.Първоначално публикувано от dilyn
И като цяло - КУПИ СИ HD READY ТЕЛЕВИЗОР С HDMI!
това с телевизора е перфекното решение.благодаряLAZARUS