Страница 24 от 148 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Всичко точно си направил:
    - появяват се 3 дяла : за системата 250МБ, временен и за данни:
    - да нормално е да се губи защото производителите смятат един килобайт като 1000 байта, а не 1024
    - мисля, че поже да се форматира отново от сзщото място където се чеква за нов фирмуер
    - по-добре ползвай ext3, по-сигурен
    - За субтитрите - не знам, при мен е наред, предполагам самите субтитри не с наред
    - Ако беше обърнал внимание преди инсталация предупреждава, че целия диск ще бъде затрит
    - за папките - всичко е нормално, по късно при работа интерфейса директно може да прескача от видео в аудио, и това става именно като се знаят точните имена - така че имената трябва да са определени.

че с това имах в предвид, че всичко е протекло както трябва при теб.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2008

SUB субтитри обикновено имат проблеми. За това е добре да се конвертират в SRT. Аз ползвам за целта Subtitle workshop.

4. Тук е от
    Sep 2008

ethernall тествам скрипта ти. Изглежда всичко да е наред. Получило се е много добре! Може да помислим още какви подобрения да направим и евентуално някоя телевизия ако тръгне.

ПС: има начин също така докато плейва музика от диска да зарежда картинките, но все още не знам как.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Да оставя ли големите картинки или да сложа малките? Иначе да - би трябвало да може локално - аз така и мисля да направя - да ги сложа в локалната мрежа на сървъра и от там да ги лоудвам. Иначе за от диска на корна най-лесно е ако се инсталира веб-сървър и просто в урл-то на картините се дава да ги лоудва от localhost Би трябвало така да стане най-безболезнено Иначе - скрипта не е мой за съжаление Само позлвам готовите фаилове на FLaSH и сменям по тях. Не мога да се добера до един фаил обаче негов - "рандомизатора" ако мога така да се изразя. Тка трябва да е: http://hdd-player.de/pchweb/FLaSH/FL...urs/random.php обачекато се опитам да го отворя или даунлоудна идва само това:
    Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/www/web258/html/pchweb/FLaSH/FLaSH_Hours/random.php on line 3

Warning: implode() [function.implode]: Argument to implode must be an array. in /home/www/web258/html/pchweb/FLaSH/FLaSH_Hours/random.php on line 4
    Edit: Намерих уж кода на рандомайзера: http://pastie.org/352735 . Той FLaSH си е питал за това и си е написал тука: http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=14002 . За съжаление моя фаил не ще да работи - не знам защо Някой ако разбира от PHP да дадеедно рамо...

6. Тук е от
    Sep 2008

При мен с тея картинки изглежда добре, макар че наистина малко бавн се зареждат.

Иначе сървара ти Апач ли е? Пуснал ли си му РНР: libapache2-mod-php5

Edit: имам усещането, че последните 2-3 страници са доста информативни и допринасят пуканката да стане доста-по ползваема за българи, но разводняват малко темата за въпроси относно пуканката. Някой ако търси решение за проблема си ще има доста да рови в тея специфични неща. Не знам дали не е по-удачно тея постове да ги обособим (отделим) в отделна тема и в първия пост да се слага стегнато само есенцията - линкове, сбито описание, как се работи и подобни, а в останалите да си коментираме, като допълваме 1-я пост?

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Пуууу, оправих се - работи

трябва да е:
    <?php
    $playlist= file($_GET['url']);
    shuffle($playlist);
    echo implode($playlist);
    ?>
    Не разбирам от програмиране та за това толкова бавно става Иначе съ много съгласен да се спретне отделна тема специално за такава дискусия и да се синтезира всичко постигнато на първа страница. Даже мога да хостн нещо като мануал ако0 се посъберат повечко неща и стане глоямо.

Бавни са големите картинки защото са от 400КБ до 2МБ... Ако искате за по-бързо да турна по-малките - те са наполовина. както кажете. Аз си ги пуснах локално от сървъра и нямам грижи

8.  

9. Тук е от
    Jan 2006

Прочетох в един блог, че след тест за греене след 6 часа работа А-110-ката здраво парела. При положение, че няма вентилатор и се сложи и хард...
    Какви са наблюденията ви?

10. Тук е от
    Sep 2008

Специално при а-110 има промяна в сравнение с а-100 с охлаждането. Радиатора на а-110 е по-висок и опира в горния капак и то с термомост. Това е направено с цел целия алуминиев капак да се използва като допълнителен топлоотводник. В тоя смисъл въпреки че а-110 на пипане е по-горещ, чипа е значително по-студен от на а-100, който отвежда топлината единствено в кутията и разчита на дупките в страни.
    При мен съм сложил WD Green хард-диск, който не промени температурата в кутията съществено. Дори и след гледането на цял ХД филм не усещам да е по-загрято в сравнение със snad-by режим. Пък и да не забравяме че цялата кутия консумира със диска под 30W, което си е нищо в сравнение със процесор или видеокарта. Според мен на а-110 няма никаква нужда от допълнително вентилатори.

Edit: ethernall, май и аз така ще направя - ще си копирам снимкителокално, че тоя сървар бавен идва. А имаш ли идея как може да се слуша музиката от диска с картинки?

11. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Много добра работа сте направили. Поздравления!

Ако искате може да пробваме да качим снимките на нашия сървър откъдето би трябвало да се дърпат по-бързо отколкото на чуждия.

Наистина е добре да се пусне нова тема като сте готови с "крайния" продукт.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от jivkojj
    Edit: ethernall, май и аз така ще направя - ще си копирам снимкителокално, че тоя сървар бавен идва. А имаш ли идея как може да се слуша музиката от диска с картинки?
    Единия начин е с Апаш на попкорна, обаче вчера попаднах на една тема където пишеше как се оказва локален път - ще го прегледам и ще напиша как да си го направиш локално - трябва ти random.php, slideshow.jsp, в което е оказан локалния път до снимките и би трябвало да е това. Ще го пробвам и ще кажа.

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Ако искате може да пробваме да качим снимките на нашия сървър откъдето би трябвало да се дърпат по-бързо отколкото на чуждия.
    Ако искаш да ти ги подготвя на 2 големи архива 2-та комплекта снимки (1280х720 и 1920х1080) и да ти дам линк да ги дръпнеш отвкъщи - после само ще ми дадеш пътя до тях да го сменя във .jsp фаила.

Едит: Даже ако искащ да ти дам и .php и .jsp фаила да хостнеш...

Едит2: За локалните фаилове, това трябва да свърши работа:

Example:
    If you have a internal hard drive and your files are located in the \Music\Metallica\Master Of Puppets folder on the PCH hdd.

then you'd want the "PCH Directory" to look like this....

opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Music/Metallica/Master Of Puppets
    Демек в .jsp-to връзките трябва да са от рода на: file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Pictures/Slideshow/picture1_1920x1080.jpg вместо http://hdplayer.de/FLaSH/...../Picture1.jpg. Всъщност може цялата страница да си да сложи на диска на плеъра човек, само линковете трябва да се ъпдейтнат.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Може би наистина идеята да се линк-не директория от локалния диск е по-добра. Така всеки може да мята каквото му харесва в тази директория и да му се въртят негови снимки.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Това всичко да е локално си има предимството, че бързо се зарежда, но според мен е добре страницата със станциите да е качена някъде онлайн, макар и без картинките, или пък 2 версии - с и без картинки. Така всеки ще има достъп, без да минава всички теми да търси тоя или оня линк.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Може да се направи така: 2 версии - една без картинки (или само с картинките на FLaSH, както е сега) и още една сетната за плайване от локалния диск за попкорна с инструкция от рода на: Свали този фаил и го разархивирай едикъде си (с точен път) и тогава ще работи локално. Иначе има един генератор за плейлисти: http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=13804 , довечера ще гледам да пробвам дали работи с генерирани от него .jsp-та. Ако да - тогава ще е лесно за всеки да си плясне каквито иска снимки и да си генерира плейлист.

17. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

ЗДРАВЕЙТЕ!!!!
    ОТ СКОРО ИМАМ POPCORN Hour A-110 АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ПО НАГЛЕДНО КАК СЕ СВЪРЗВА ТОВА ЧУДО КЪМ КОМПА И КАКВИ НАСТРОЙКИ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРВЯТ
    С АНГЛИЙСКИЯ СЪМ МНОГО ЗЛЕ,АКО МОЖЕ С НЯКАКВИ ФОТОГРАФИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ЩЕ Е СУПЕР
    ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО РАЗИРАТ ОТ POPCORN Hour A-110 : bravo

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е нужно да пишеш в главни букви. Тук сме все отзивчиви хора и пак ще ти помогнем.
    Кажи сега какво точно искаш да постигнеш и с каква техника разполагаш и най-вече имаш ли рутер/switch.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 148 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе