Страница 40 от 148 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

някой пробвал ли това
    Buffalo 1.0ТB LinkStation Live II NAS външен твърд диск
    Код: LS-CH1.0TL 1.0TB LinkStation Live II NAS сторидж с вграден BitTorrent + DLNA медия сървър.
    •Гаранция: 2 години Цена: 535.00

Buffalo Technology LinkStation Quad 4.0TB Network Attached Storage - 1650 лева

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    нещото което най-много ме притеснява в Линксиса е " Fat/Fat32/NTFS read only" имам усещането че ще бера ядове с разпознаваемостта !?!?
    Не, проблеми с разпознаването няма, проблеми има с размера на файловете.

Тоест, не проблеми, а непреодолимо препятствие. Максималният размер на файла при FAT32 е 2^32 - 1 = 4,294,967,295 байта.

Абе, мотика.

4. Тук е от
    Dec 2008

а за това какво ще кажеш!? чета всички мнения, зада стигнем най-близо до истината, нали така!?

http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=93

http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=86

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

а за това какво ще кажеш!? чета всички мнения, зада стигнем най-близо до истината, нали така!?

http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=93

http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=86
    Тези са популярни сред Попкорн потребителите, но май не се предлагат у нас. Иначе като чета са идеални. Дано не пропускам нещо.

6. Тук е от
    Dec 2008

ето и цените с и без дискове !?

http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_w_6...9&sprefix=qnap

7. Тук е от
    Dec 2008

има кой да ми ги донесе от Германия почти всяка седзица, ако консенсуса е за нещо такова, направо ще си заръчам едно токова !?!?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

има кой да ми ги донесе от Германия почти всяка седзица, ако консенсуса е за нещо такова, направо ще си заръчам едно токова !?!?
    Знаеш ли какво е "Per-user ACL"? Знаеш ли каква е разликата между JBOD и RAID 0? Ако отговорът е "да" без да трябва да питаш Гугъл, направо го поръчвай. Ако ли не, последвай съвета ми - за 400 евро можеш такъв Windows PC "сървер" да си сковеш, че ще ти върши повече работа.

10. Тук е от
    Feb 2009

Logitech предлага Squeezebox подобен на Popcorn player, но само за аудио.
    http://www.slimdevices.com/pi_squeezebox.html
    Интересува ме от къде може да се купи такъв player в България .
    Кой е официалния вносител на Logitech.
    И накрая мислите ли, че Popkorna покрива най- важните характеристики
    на този Logiteck- ки player по отношение на аудиото и може да бъде използван
    като аналогичен. Моля за сравнение на DAC-ове, поддържани аудио формати и т.н.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от setcom.dg
    Logitech предлага Squeezebox подобен на Popcorn player, но само за аудио.
    http://www.slimdevices.com/pi_squeezebox.html
    Интересува ме от къде може да се купи такъв player в България .
    Кой е официалния вносител на Logitech.
    И накрая мислите ли, че Popkorna покрива най- важните характеристики
    на този Logiteck- ки player по отношение на аудиото и може да бъде използван
    като аналогичен. Моля за сравнение на DAC-ове, поддържани аудио формати и т.н.
    Не съм имал щастието да видя това устройство, но щом е предвидено за музика със сигурност ще е по-добре от Попкорна.
    Той не е чак толкова добър за музика. Вярно, поддържа всички важни формати /без ape/, но самата му организация за музика не е чак толкова добра. Самия DAC не е нищо особено. Дори и през HDMI и външен DAC има какво да се желае.
    Всичко зависи какво очакваш. За нормална домашна употреба с невисок клас аудио техника върши идеална работа.

12. Тук е от
    Feb 2009

Благодаря Lazarus ,
    Отговори ми точно каквото ме интересуваше. Понеже имам и нелош телевизор ме интересуваше дали "Пуканката" е добра и в аудио частта, та да се възполвам.
    При мен музиката е на първо място затова ще търся squeeze box-a. Само си ги представи, лампов усилвател до net player, "минало" и "бъдеще", рамо до рамо, в обща ситема

Остава обаче проблема кой може да достави този player до България.
    Някой знае ли на Logitech продуктите кой се прави на официален вносител?

13. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не съм имал щастието да видя това устройство, но щом е предвидено за музика със сигурност ще е по-добре от Попкорна.
    Той не е чак толкова добър за музика. Вярно, поддържа всички важни формати /без ape/, но самата му организация за музика не е чак толкова добра. Самия DAC не е нищо особено. Дори и през HDMI и външен DAC има какво да се желае.
    Всичко зависи какво очакваш. За нормална домашна употреба с невисок клас аудио техника върши идеална работа.
    Е, хайде сега, какъв DAC, какви пет лева? Цифровата връзка през мрежовия/оптичен изход или през HDMI си е цифрова връзка. Дали ще е пуканка, iPOD, компютър, външен твърд диск или друго устройство няма никакво значение! А иначе, и squeeze е със самплинг 48 кХц

Вярно, за музика squeeze има много повече глезотии от РСН (където те също могат да се инсталират), ама те нямат нищо общо с качеството!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от setcom.dg
    Благодаря Lazarus ,
    Отговори ми точно каквото ме интересуваше. Понеже имам и нелош телевизор ме интересуваше дали "Пуканката" е добра и в аудио частта, та да се възполвам.
    При мен музиката е на първо място затова ще търся squeeze box-a. Само си ги представи, лампов усилвател до net player, "минало" и "бъдеще", рамо до рамо, в обща ситема

Остава обаче проблема кой може да достави този player до България.
    Някой знае ли на Logitech продуктите кой се прави на официален вносител?
    Мисля че Reset.bg се правят на вносител на Logitech!

Някой ползва ли DViCO TViX HD M-6500?
    Сравнено с POPCORN Hour A-110 дали е по-добро,в България TViX е доста по-скъп,но ако се поръча по eBay идва на цената на Попкорна.
    Видях че са с еднакви Сигма процесори,и от упътването на TViX неразбрах дали има торент клиент,или с две думи кое е по-добро от двете?

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Искам да питам има ли начин ако се свали Блу рей филм да се пусне филма на попкорна и да се избират аудиото и субтитрите.С аудиото пробвах но със субтитрите запецнах?Файла е m2ts.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма как да стане. СУбтитрите на Блу-рей филма не са във видео файла. Сваляш си .srt субтитри от някоя HD версия на същия филм, записваш ги в същата директория със същото име и си готов. В 99% от случаите пасват.
    Говори се, че от следващата версия на софтуера ще вкарат поддръжка на Блу0рей филми с менюта и тн.
    Tvix вече са го сложили на новата си бета версия така че явно е възможно. Естествено, става дума за опростена версия на менюто.

18. Тук е от
    Dec 2008

аз пък честно казано съм доста доволен от звука който вадя, като източника на файла го плейвам от РСНто !? Почти нямам забележки, лослес файл, добър (даже лампов) усилвател, ресивър, ако е дал господ стъпала и други екстри и можеш да вземеш акъла и на най-претенциозните.... единствните доводи ще са нерационални - робуване на марки, носталгия по миналото и прочие....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 148 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе