Страница 41 от 148 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Няма как да стане. СУбтитрите на Блу-рей филма не са във видео файла. Сваляш си .srt субтитри от някоя HD версия на същия филм, записваш ги в същата директория със същото име и си готов. В 99% от случаите пасват.
    Говори се, че от следващата версия на софтуера ще вкарат поддръжка на Блу0рей филми с менюта и тн.
    Tvix вече са го сложили на новата си бета версия така че явно е възможно. Естествено, става дума за опростена версия на менюто.
    ЗНачи ни остава да чакаме това да се случи ще е много приятно да може и субтитрите да си избираш директно от блу рей филма!

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    Мисля че Reset.bg се правят на вносител на Logitech!

Някой ползва ли DViCO TViX HD M-6500?
    Сравнено с POPCORN Hour A-110 дали е по-добро,в България TViX е доста по-скъп,но ако се поръча по eBay идва на цената на Попкорна.
    Видях че са с еднакви Сигма процесори,и от упътването на TViX неразбрах дали има торент клиент,или с две думи кое е по-добро от двете?
    Аз от скоро имам модела М-6500А.За сравнение не мога да кажа,тъй-като не съм виждал как работи пуканката.Качеството на звука е отлично,аз лично не мога да желая нищо повече като качество от плеъра.Гледам филми и слушам музика през HDMI.

4. Тук е от
    Dec 2008

QNAP или Synology, след здраво ровене пак съм пред дилема!? някой да каже мнение

http://www.qnap.com/images/products/...rison_NAS.html

5. Тук е от
    Dec 2008

Момчета, някой да е успял да подкара, Джубокса, и Мувибокса, че чак и някакво приложение за времето онлайн виждам че ползват хората !?!?

6. Тук е от
    Oct 2006

някой пробвал ли е пуканката с вай-фай ?
    аз съм от другата секта с и-стар плейър, но тъй като са с еднакви чипове на сибас, се интересувам как е вай-фай с последния фирмуеър на пуканката
    лични впечатления и практика съм писал тук :
    http://www.ruse-online.net/index.php/topic,374.0.html

относно файлов сървър.. скоро мисля към рутерчето линксис да тикна един юсб - харддиск, който да върши работа като общ сторидж за домашната мрежа.

7. Тук е от
    Dec 2008

пробвах я с ви-фи ТП линк адаптер, работи, но бавно и прекъсва когато го натовариш да прехвърля ХД файлове... Тъй като е въпрос на софтваре, а не на хард, то се надявам с новия фърмуеър да са пипнали и тази част .... иначе това ми беше голямата идея и на мене!!?!?!??

открих нов НАС, с характеристиките на QNAP TS409 Pro, но на половината цена, пак е с 4 по 1тера дискове и всякакви протоколи, мен лично хилядите вариянти на сигуност не са ми приоритет..
    http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=1049

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

10. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    пробвах я с ви-фи ТП линк адаптер, работи, но бавно и прекъсва когато го натовариш да прехвърля ХД файлове... Тъй като е въпрос на софтваре, а не на хард, то се надявам с новия фърмуеър да са пипнали и тази част .... иначе това ми беше голямата идея и на мене!!?!?!??

открих нов НАС, с характеристиките на QNAP TS409 Pro, но на половината цена, пак е с 4 по 1тера дискове и всякакви протоколи, мен лично хилядите вариянти на сигуност не са ми приоритет..
    http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=1049

ама обновил ли си софта на пуканката с последния фирмуеър , излязъл в края на януари ?
    щото точно това исках да разбера, дали с последния са оправени тези проблеми с вай-фай.
    щото и при мен е така. работата шрез вай-фай е доста удобна , но за съжаление , за сега, нестабилна.

11. Тук е от
    Dec 2008

има нов фърм за А 100, за А 110, го чакаме всеки момент, по принцип до сега е излизал до седмица след този за А100 !?!? До вчера поне го нямаще....

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Бавят софтуера за А-110 защото има проблем с ДВД-тата с новата версия при А-100.
    Ще го фикснат и тогава ще го пуснат.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Бавят софтуера за А-110 защото има проблем с ДВД-тата с новата версия при А-100.
    Ще го фикснат и тогава ще го пуснат.
    Силно се надявам да пуснат тогава и нов вариант за А100 - щото не ме кефи варианта да ни ползват само като бета тестери...

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

До колкото разбрах от форума, ще пуснат отново за А-100 и после за А-110. Явно доста бъглив се оказал последния, като гледам как за няколко дни се направих толкова поста с оплаквания.

16. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    Ей, инат човек!

Ето моето решение - едно P2.4 + 1GB RAM + 80GB disk +1Gb LAN ми излезе 170 лева (на старо) барабар с шестте USB порта. Добавяш външни USB или вътрешни дискове на вкус и готово.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Добре де, ти не разбра ли, че човека не иска компютър с хиляда стърчащи кабела и накичен с външни дискове?
    Иска да го напълни с дискове и да го забрави.

18. Тук е от
    Dec 2008

абсолютно вярно, и най-вече поради простата причина, че съм тотален потребител и просто не разбирам от карантията на ПСтата!?!? Така или иначе ще помагате в настройките, поне нека е фирмено пипнат и с гаранциий и прочие... иначе не че няма значение колко струва, ама ако си заслужава ще го лизинговам ебаси....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 148 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе