Здравейте,
един приятел ще си идва от US и се замислям какво да му поръчам С-200 или А-110.Дайте съвет.
Благодаря.
Здравейте,
един приятел ще си идва от US и се замислям какво да му поръчам С-200 или А-110.Дайте съвет.
Благодаря.
C-200 няма как да си купиш, че още не се продава, но А-110 може да си вземеш спокойно. Само знай, че доставките дори до Щатите отнемат време. Миналата година беше 10-12 дена.
HDTV медиаплеър - Popcorn Hour NMT A-110 вMetro - 399 лв
ОК но на сайта има цена 299$ и възможност за поръчка,сигурно ли е,че не може да се поръчва.Ако се продава него ли ми препоръчваш?Първоначално публикувано от lazarus18
В Щатите пак ще му излезне по-евтин, а и май вече в Метро е свършила промоцията.Първоначално публикувано от ceco7
casa, пробвай да го купиш, но ти дава само да се регнеш да те уведомят като е наличен. Аз съм го направил преди месец иоще няма вест от тях. А и никой друг по света също.
Ясно,благодаря.Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте,
неотдавана писах за проблеми със скороста за down/upload на мойта пуканка която клонеше към затихване.
Ето развитието: сменихме Transmission-а с BTPD /BitTorent/ и пренасочихме порта: 8881.
Сега нещата са ОК. Сваля с 1,5 - 1,7 Мб и качва с 700-900 Кб, което е съвсем друга песен, ограничен е до 2Мb Down/1,5 Mb Up и работи стабилно.
Всичко това с помоща на Румен от Popcornhour-BG.
Междувременно ми се скапа сателитния приемник Philips от ITV. Не подлежал на ремонт и ми предложиха Especta -1240, корейски. Знам, че тук не е мястото за тоя въпрос, но все пак, да го взимам ли или мога да си купя нещо по-добро от някъде?
Благодаря.
Пак няма място за диск. Пак добре, че мрежа са му сложили.Първоначално публикувано от Ivan444o
Дано пак е на толкова ниска цена.
В този ред на мисли Emtec Movie Cube N200-100euro.Работи с мрежа и се продава в Германия.Българския дилър на Emtec-Комел Софт нещо спи.Верно-август сезон за отпуска,но конкуренцията не чака.
Тука има малко лични впечатления от този модел.Първоначално публикувано от civica
http://mpcclub.com/modules.php?name=...t=emtec#168510
Само ще те помоля да ползваш нова тема за този плеър или някоя от общите теми за този род техника, че така флудим темата за PCH.
Виноват!Наистина няма да е лошо да има нова тема за мултимедиа плеърите ,че напоследък никнат като гъби и цените сигурно ще падат,с използването на новите чипове на Realtek,за обработка на HD видео.
Кажи какво точно направихте и къде го променихте,при мен е същия проблем,като се сваля един и същи файл,на компа с Биткомет върви с 2-3 мб скорост и сийдърите са в пъти повече,на пуканката е много зле,а незнам какво и къде да променя,пуканката е на около 2 седмици и мисля,че е с последния ъпдейт,иначе си чете всичко!Първоначално публикувано от mark_oni
С рутер съм,пуканката е вързана към него с LAN кабел!
Ако си купил Пуканката от Popcornhour-BG най-добре им се обади да ти съдействат. Румен е отзивчив човек и ще ти помогне.
При мен се оказа, че Transmission-а макар и с последния ъпдейт е отчаващ и скоростта се подобри с инсталирането на BTPD /BitTorent/ за който има мнение, че не е стабилен, но при мен няма такива признаци. Всъщност Румен свали BTPD и го инсталира, а Transmission си стой, но не го използвам.
Аз обаче вече забравих какво, къде и как. Във форума обаче има няколко човека който май знаят отговора на всеки въпрос, сигурен съм, че някой ще ти пише по-конкретно, ако имаш нужда.
А дали някой ще даде съвет дали и къде да търся нещо по-добро от Еspecta 1240 за сателитната, че с нея картината е по-зле от бракувания Philips на ITV ?
Той си е написал какво са сложили - BTPD.
Сложи си CSI
http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161
и пробвай с BTPD. И аз го сложих и наистина е по-бърз. Особено с ъплоуда.