Страница 90 от 148 ПърваПърва ... 40808889909192100140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110

Здравейте,
    един приятел ще си идва от US и се замислям какво да му поръчам С-200 или А-110.Дайте съвет.
    Благодаря.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

C-200 няма как да си купиш, че още не се продава, но А-110 може да си вземеш спокойно. Само знай, че доставките дори до Щатите отнемат време. Миналата година беше 10-12 дена.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

HDTV медиаплеър - Popcorn Hour NMT A-110 вMetro - 399 лв

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    C-200 няма как да си купиш, че още не се продава, но А-110 може да си вземеш спокойно. Само знай, че доставките дори до Щатите отнемат време. Миналата година беше 10-12 дена.
    ОК но на сайта има цена 299$ и възможност за поръчка,сигурно ли е,че не може да се поръчва.Ако се продава него ли ми препоръчваш?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ceco7
    HDTV медиаплеър - Popcorn Hour NMT A-110 в Metro - 399 лв
    В Щатите пак ще му излезне по-евтин, а и май вече в Метро е свършила промоцията.
    casa, пробвай да го купиш, но ти дава само да се регнеш да те уведомят като е наличен. Аз съм го направил преди месец иоще няма вест от тях. А и никой друг по света също.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    В Щатите пак ще му излезне по-евтин, а и май вече в Метро е свършила промоцията.
    casa, пробвай да го купиш, но ти дава само да се регнеш да те уведомят като е наличен. Аз съм го направил преди месец иоще няма вест от тях. А и никой друг по света също.
    Ясно,благодаря.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте,
    неотдавана писах за проблеми със скороста за down/upload на мойта пуканка която клонеше към затихване.
    Ето развитието: сменихме Transmission-а с BTPD /BitTorent/ и пренасочихме порта: 8881.
    Сега нещата са ОК. Сваля с 1,5 - 1,7 Мб и качва с 700-900 Кб, което е съвсем друга песен, ограничен е до 2Мb Down/1,5 Mb Up и работи стабилно.
    Всичко това с помоща на Румен от Popcornhour-BG.
    Междувременно ми се скапа сателитния приемник Philips от ITV. Не подлежал на ремонт и ми предложиха Especta -1240, корейски. Знам, че тук не е мястото за тоя въпрос, но все пак, да го взимам ли или мога да си купя нещо по-добро от някъде?
    Благодаря.

10. Тук е от
    Apr 2009

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Ivan444o
    Пак няма място за диск. Пак добре, че мрежа са му сложили.
    Дано пак е на толкова ниска цена.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

В този ред на мисли Emtec Movie Cube N200-100euro.Работи с мрежа и се продава в Германия.Българския дилър на Emtec-Комел Софт нещо спи.Верно-август сезон за отпуска,но конкуренцията не чака.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    В този ред на мисли Emtec Movie Cube N200-100euro.Работи с мрежа и се продава в Германия.Българския дилър на Emtec-Комел Софт нещо спи.Верно-август сезон за отпуска,но конкуренцията не чака.
    Тука има малко лични впечатления от този модел.
    http://mpcclub.com/modules.php?name=...t=emtec#168510
    Само ще те помоля да ползваш нова тема за този плеър или някоя от общите теми за този род техника, че така флудим темата за PCH.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Виноват!Наистина няма да е лошо да има нова тема за мултимедиа плеърите ,че напоследък никнат като гъби и цените сигурно ще падат,с използването на новите чипове на Realtek,за обработка на HD видео.

16. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от mark_oni
    Здравейте,
    неотдавана писах за проблеми със скороста за down/upload на мойта пуканка която клонеше към затихване.
    Ето развитието: сменихме Transmission-а с BTPD /BitTorent/ и пренасочихме порта: 8881.
    Сега нещата са ОК. Сваля с 1,5 - 1,7 Мб и качва с 700-900 Кб, което е съвсем друга песен, ограничен е до 2Мb Down/1,5 Mb Up и работи стабилно.
    Всичко това с помоща на Румен от Popcornhour-BG.
    Междувременно ми се скапа сателитния приемник Philips от ITV. Не подлежал на ремонт и ми предложиха Especta -1240, корейски. Знам, че тук не е мястото за тоя въпрос, но все пак, да го взимам ли или мога да си купя нещо по-добро от някъде?
    Благодаря.
    Кажи какво точно направихте и къде го променихте,при мен е същия проблем,като се сваля един и същи файл,на компа с Биткомет върви с 2-3 мб скорост и сийдърите са в пъти повече,на пуканката е много зле,а незнам какво и къде да променя,пуканката е на около 2 седмици и мисля,че е с последния ъпдейт,иначе си чете всичко!
    С рутер съм,пуканката е вързана към него с LAN кабел!

17. Тук е от
    Jul 2009

Ако си купил Пуканката от Popcornhour-BG най-добре им се обади да ти съдействат. Румен е отзивчив човек и ще ти помогне.
    При мен се оказа, че Transmission-а макар и с последния ъпдейт е отчаващ и скоростта се подобри с инсталирането на BTPD /BitTorent/ за който има мнение, че не е стабилен, но при мен няма такива признаци. Всъщност Румен свали BTPD и го инсталира, а Transmission си стой, но не го използвам.
    Аз обаче вече забравих какво, къде и как. Във форума обаче има няколко човека който май знаят отговора на всеки въпрос, сигурен съм, че някой ще ти пише по-конкретно, ако имаш нужда.
    А дали някой ще даде съвет дали и къде да търся нещо по-добро от Еspecta 1240 за сателитната, че с нея картината е по-зле от бракувания Philips на ITV ?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Той си е написал какво са сложили - BTPD.
    Сложи си CSI
    http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161

и пробвай с BTPD. И аз го сложих и наистина е по-бърз. Особено с ъплоуда.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе