Или пробвай да го клокнеш да видиш докъде ще стигне - може и да минеш тънко.Първоначално публикувано от roumen68
Или пробвай да го клокнеш да видиш докъде ще стигне - може и да минеш тънко.Първоначално публикувано от roumen68
roumen68:
С Media Player Classic не съм срещал проблеми при плейването или субтитрите, ако видеоматериала е читав, дори и при 1080р (в момента съм с InteCore2 T7400 2,16Ghz) Обаче... уж всичко е лесно, с лаптоп съм, лесно го вързвам, нооооо от началото на януари съм с А-110 и направо се родих! Разликата в удобството да ползваш нещо, което е направено да работи само като плейър, е невероятна. Веднъж направил настройките и не го мислиш. Всъщност не само плейър - и торентите си ги дърпа, без притеснение
А кое ще ти върши по-добра работа е въпрос на личен избор: основното предимство на DM800 е, че ще ти дава възможност за запис на излъчвани програми, но съм убеден, че няма нищо общо по отношение на възможностите за плейване - Пуканката работи почти всички известни формати, без да им се замисля.
Абе това е истината NMT си е ГОЛЯМО удобство! Всеки ден се убеждавам все повече в това. Нито за момент не съм съжалил за покупката на плеъра. Имам плеър и компютър свързани към телевизора, от компа пускам игри от плеъра филми. От сума ти време не се и замислям да ползвам компа за филми макар че е много мощен като хардуер и засеги нищо не му се е "опънало" от гледна точка на плейване!![]()
Кога ще го видим най-сетне новия фърм А110 !? Някакво инфо за "последни" обещания!?
Дали са оправили след като се изключи да му спира и вътрешния харддиск за да не се налага постоянно да се изключва от тока?
това беше едно от основните обещания !?!?
Готов е вече, всеки момент се очаква да го пуснат офоциално за сваляне. Дори тази сутрин има хора които са успели да ъпдейтнат докато е бил пуснат за малко експериментално. Става дума за А-110.
Поне при А-100 са го оправили.Първоначално публикувано от Sample100
слава на бог "Симба", изчака ми се чакалото, дано разочарованията са малко, щото може би очакванията са много, то е време за следващата версия ваче ...!?
Да запитам: само аз ли имам проблем със субтитрите на DVD рипове (video_ts директория)?
Когато го пускам от компютър, субтитрите си вървят, ама като натисна копчето sub на NMT казва, че нямало субтитри. А де?!?
След като вчера излезе най-накрая ъпдейта за А-110, стана ясно че ще има и бъг-фикс фирмуер и за А-100.
Аз ще изчакам торентите ми да се привършат и ъпдейтвам![]()
На официалния сайт, или през апдейта на РСНто може би ще го качат днес!? иначе през УСБ може да се качи от тук:
http://www.networkedmediatank.com/sh...=10437&page=33
Хора помогнете моля! Нормално ли е с настолния компютьр да свалям филми с максимална скорост от 2.4 мб/с (при полужение че толкова ми ограничението от оператора), а с пуканката (А-110) да свалям филми с 6-7мб/с ?
Така както си свалях филми с тази скорост пуканката заби....пробвах се да я рестартирам но ми даваше черен екран на монитора,пробвах се да я изключа от бутона "power"и пак не отчита нищо?Дрьпнах захранващият кабел и като зареди пак черен екран ми дава.............незнам каква е тая мистерия който знае да помогне моля :S
Това със забиването на високи скорости на пуканката е известен проблем. Процесора идва слаб. Или ограничи скоростите на теглене или пробвай други торрент клиенти.
А за черния екран пробвай с TV Mode + 8 или 9 или там какъвто ти е телевизора, Ако пак не тръгне, пробвай да откачиш харда. Ако и така не запали потърси инструкцията за recovery във форума:
http://www.networkedmediatank.com/
Задължително ограничи максималната скорост на сваляне до някаква safe стойност. Сега като е забило докато имаш активен торент се опитва да чекне торента и това го тормози здраво. Влез през компютъра в торент клиента и изтрий неприключените задачи.Първоначално публикувано от DIORSTOYANOV
Аз лично винаги махам торентите от клиента щом се свалят. Колкото по-малко товарите машинката толкова по-добре работи.
ПП. Още днес сутринта беше активен новия фърмуер за 110 през плеъра. Ъпдейтвайте смело!