Страница 52 от 148 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Ако не го поддържа всички стойности на черното от 0 до 16 и на бялото от 235 до 255 ще се виждат като плътно черно или бяло. Така нареченото black crush и white crush. Пак казвам зависи и от сигнала, който подаваш.
    Свали този ДВД диск и пусни теста през Попкорна на BTB на различни настройки и ще видиш разликата.
    http://www.isaneri.it/bg/testDVD1_07.zip

2.  

3. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009

Кой NFS Server ще ми препоръчате да инсталирам за да си гледам ДВД от ПС.

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от npb
    Кой NFS Server ще ми препоръчате да инсталирам за да си гледам ДВД от ПС.
    Повярвай ми абсолютно безмислена гимнастика! Иначе аз го бях направил през myiHome. На сина ми NEO то струва 39лв. и "яде" всичко!

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Повярвай ми абсолютно безмислена гимнастика! Иначе аз го бях направил през myiHome. На сина ми NEO то струва 39лв. и "яде" всичко!
    Ами ако имаш около 600-700 музикални DVD та на компа или на NAS сървър,какво ще правиш.Ще ги записваш на диск ли.Ами HD та,какво ще ги правиш.Така,че има нужда и от NFS и не само.

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Ами ако имаш около 600-700 музикални DVD та на компа или на NAS сървър,какво ще правиш.Ще ги записваш на диск ли.Ами HD та,какво ще ги правиш.Така,че има нужда и от NFS и не само.

Разбира се , че има нужда от NFS, аз реших(незнайно защо), че иска да гледа ДВД като носител от лоудъра на ПС то и за това казах, че съм го правил и ми се стори безмислено!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако не го поддържа всички стойности на черното от 0 до 16 и на бялото от 235 до 255 ще се виждат като плътно черно или бяло. Така нареченото black crush и white crush. Пак казвам зависи и от сигнала, който подаваш.
    Свали този ДВД диск и пусни теста през Попкорна на BTB на различни настройки и ще видиш разликата.
    http://www.isaneri.it/bg/testDVD1_07.zip
    Хммм... интирйесно. Свалих диска и се оказа, че белите тонове се виждат до 254 и на 2-те настройки. Черното обаче се вижда някъде до към 18... Ако му засиля яркостта почва да се вижда и надолу (за сега съм го пробвал само на Full RGB). Това значи ли че ТВ-то ги показва? И трябва ли да се виждат тези под 16 принципно? Защото съм калибрирал ТВ-то с онова ДВД с X-a, сакото и ризата с копчета (интересното там беше, че така и не успях да покажа копчетата - ще пробвам сега пак. И един теоретичен въпрос - ако е сетнато на 16-234 - какво прави плеъра - шифтва тоновете нагоре ли?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По принцип повечето видео файлове са със орязани стойности от 16-235 така че нищо не губиш, но ако телевизора ти приема Full RGB /а съм сигурен, че го поддържа/, то е добре да ползваш плеъра с настройки 0-255, но ще ти се наложат леки промени на настройките.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    По принцип повечето видео файлове са със орязани стойности от 16-235 така че нищо не губиш, но ако телевизора ти приема Full RGB /а съм сигурен, че го поддържа/, то е добре да ползваш плеъра с настройки 0-255, но ще ти се наложат леки промени на настройките.
    Много благодаря Довечера ще го изкалибрирам наново

11. Тук е от
    Apr 2008

Здравеите. Искамда попитам защо кото гледам филм и го спра по средата ,следващия път като го пусна то почва пак от средата.
    Имам А-100

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от sanana
    Здравеите. Искамда попитам защо кото гледам филм и го спра по средата ,следващия път като го пусна то почва пак от средата.
    Имам А-100
    Защото вече помни докъде си стигнал и го пуска пак от там. Така е доста по-удобно отколкото ако се налага да търсиш до къде си стигнал преди това.
    Ако все пак искаш да тръгне от начало натисни 0.

13. Тук е от
    Dec 2008

четох,четох така и не можах да разбера какво е предимството да го ползваш като player пред pc-to? и защо от pc-to да прокарваш през player-a... по-добро качесто? или какво...

14.  

15. Тук е от
    Apr 2008

lazarus18 - ти си номер 1 ,благодаря ти много

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    четох,четох така и не можах да разбера какво е предимството да го ползваш като player пред pc-to? и защо от pc-to да прокарваш през player-a... по-добро качесто? или какво...
    Струва ми се,че ще трябва да прочетеш отново темата.Всичко е въпрос на личен избор.Някои избират NMT плеърите заради по-лесно,удобно и комфортно ползване.Други - заради "спорта".Трети защото имат възможност да си купят още една "играчка".Няма спор,че и PC то върши същата работа и не само.Така,че както казах - всеки сам решава.Поздрави.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    Като имаш този плеър компютъра се ползва само за съхранение на файловете и то ако искаш. Спокойно може да минеш и без него.
    А предимството му е това, че всичките ти постовете ти за проблеми с връзката на компютъра и телевизора щяха да отпаднат.

18. Тук е от
    Dec 2008

ясно значи тая щуротия не ми трябва angel angel

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе