Страница 19 от 57 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

Колега , варианти има много ! Има плеъри , който поддържат външни устройства - през usb или sata - примерно BD-ROM ! Плеър с wifi + външен BD-ROM + външен твърд диск и цената е пак под 800 лв , доста под нея !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Всеки сам си преценява до къде може да стигне в харченето на пари за подобен вид устройства. Цената на продукта не е ниска, не е и средна, а е висока, но е съпоставима с цените в Германия, Франция и Великобритания - вижте цените на Dvico Tvix там за каква разлика говорим. Ясно е, че става въпрос за сериозно устройство, което работи стабилно и не среща никаква трудност във възпроизвеждането на Blu Ray заглавия от вградения HDD или оптично устройство. Ако ви трябва плеър за обикновени *.avi, *.wmv - та и др. подобни то този не е за вас, има далеч по-удачни предложения. Този е за хора, които искат максималното качество, без да дават пари за дискове. За два месеца откакто го ползвам вече съм му избил половината стойност само от изгледаните Blu Ray заглавия, които съм изтеглил от нета (някои от тях си ги запазих на харда). Плеъра е супер, не съжалявам за дадените пари и най-главното: АЗ СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН!

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    И последно една корекция - не може да се сложи и Блурей и 3,5" диск.
    И да, и не. Стандартно не става, да, но има начин да се направи "нестандартно". В допълнение на варианта на civica със слим у-во, аз съм направил една модификация, при която имам 3.5" диск и стандарно, пълноразмерно 5.25" DVD (нямам BD-устройство още и надали ще си взема, но то е със същите размери и съм сигурен, че ще стане и с него). Дискът се слага в задната част на кутията, като е необходимо съвсем малко и лесно модифициране. Aко има заинтересовани, ще разкажа по-подробно.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2010

stfn, може ли снимка? Ако имаш разбира се.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ermenkov
    stfn, може ли снимка? Ако имаш разбира се.
    Нямам в момента, но ще направя довечера и ще постна.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Както каза @popcornhour - за всеки влак има пътници и за всяка стока - пазар. Зависи от клиента - дали е готов да извади парите на момента за да получи насреща удоволствие от притежаването и ползването на продукта. Или да седне да прави безкрайни сметки и компромиси, да намери най-евтиното, отдалеч, с орязани възможности. За такива хора удоволствието е именно в това да се смятат за печени, защото не са се "прекарали".

Относно малките движещи се точици за които бях споменал в изображението - които изглеждаха като смущения в картината се оказаха от самите филми - при някои само, и то блурей. При пауза - замръзват.
    Няколко пъти вече ми се наложи да рестартирам пуканката с изключавне отзад, защото забива и не приема никакви команди, дори и да мине в стендбай. Това е може би най-дразнещото досега. Иначе като качество на картина и звук, като функционалност съм много доволен и изобщо не съжалявам за дадените пари.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

roumen68, известен и широко експлоатиран мотив е разбирането, че българинът го е страх най-много да не настине и да не се мине. Искам да те уверя, че в случая не става въпрос за тънки сметки, а за елементарна логическа съпоставка и оценка. Не изпитвате ли желание, когато навлезе нова технология, тя да е пълноценно предложение, завършен продукт, който е мислен и окомплектован. Не всички потребители са от клуб "млад техник" и не всички желаят да се занимават със събиране на части с надеждата да си направят машинката по свой вкус. Някои (като мен) са просто експлоататори, които нито имат време, нито желание да модифицират и конфигурират устройствата си, а просто да използват възможно по-оптимизиран и user-friendly хардуер за развлечение. В този смисъл, не мислите ли, че е по-логично да се вграждат фабрично основни части, като хард диск, wireless платка, блурей и т.н., след като упоменатите продуктови ревюта, откровено рекламират като уникални възможностите на плеъра именно на базата на неща, които той by default не притежава. Резултатът е, че накрая продуктовата функционалност е резултат от множество "ако", тоест далеч не е безусловна. Естествено осъзнавам, че в описания от мен случай цената ще набъбне значително (то и сега не е ниска...), но поне ще имаме усещане за пълноценност. Най важното е, че серийно-вградените части далеч няма да са на цените, на които ги купуваме тук допълнително като крайни дребни потребители и общата сума би била значително по-конкурентна от "направи си сам" варианта.
    Накрая бих искал да изразя учудването си от всички коментатори, които се занимават да анализират личността и начина на мислене на потребители като мен (без да ни познават и с очевидно заядлив характер на коментарите), вместо да отговорят на предизвикателството и с аргументи различни от "за всеки влак си има пътници" да ни докажат, че оценката ни е неправилна. Този начин на адресиране според мен е по-подходящ за чалга-форум.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Добре де, по какво се различава "завършения, окомплектован продукт", за който говориш с това да си го поръчаш с диск, WiFi и там още каквото ти трябва на теб и той да пристигне готов и сглобен?

11. Тук е от
    Jun 2008

Мисля, че го обясних вече - цената.
    А и не ми е приятно като съм се вдъхновил за някакъв уред и като го потърся, да се окаже, че нещата, които са провокирали интереса ми, да не присъстват в конфигурацията.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Не споря, че цената е висока. Със сигурност обаче, е най-ниската за продукт с тези функции и хардуер.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@jezoff,
    добре че твърдият диск се продава отделно. За няма и месец напълних моят, който е 1 Tb на 85%. Добре че и се вади така лесно, защото се замислям за втори, а след време сигурно и до 3-ти ще опра. Всъщност изваждането му и поставянето в пуканката е не по сложно от вкарване и изкарване на видеокасета от видео, буквално.
    Така че с новите HD формати на филмите с десетки гигабайти - една колекция от твърди дискове е точно толкова необходима, колкото една колекция от видеокасети от миналото.
    Относно wifi картата - аз нямам нужда от такава, защото цялата ми техника е струпана в един ъгъл и от рутера няма и 2 метра до пуканката. После - за прехвърляне на огромни файлове като блурей филми - добре че е с кабел, иначе ще става по бавно.
    Така че една вградена wifi карта би ме накарало да я платя излишно. Имам много техника, която има безсмислени за мен функции, които и струват пари и излишно я оскъпяват. В случая е добре че можеш да избираш опциите.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

Между другото защо като usb адаптер е предложен TL-WN821N Wireless N, след като същият не се разпознава от системата според линка, даден в сайта на popcorn за compatibility - "Dongle doesn't seem to be recognized and can't be approached from the settings menu"?

16. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Той е сложен за аксесоар за модела А-110. За А-200 ще има съвсем скоро подходящия WN-150, а за C-200 - MN200.

17. Тук е от
    Nov 2007

roumen68 какво стана с твоя рутер, стабилизира ли го и виждат ли се и достъпни ли са двупосочно всички устройства ? Замислил съм се за нов рутер и май най-предлагания е като твоя BELKIN F5D8235NV4 WIRELESS ROUTER N+....някой знае ли каква е разликата с другия подобен който не е N+ т.е. BELKIN F5D8236NV4 WIRELESS ROUTER N...не съм много наясно с уайерлес устройствата...нали и двата са с гигабит поддръжка-ако това е N стандарта или не е така? Ще го ползвам само безжично .

18. Тук е от
    Nov 2007

в момента съм си направил мрежа от С-200 с MN200 с вградения 1,5WD , лаптоп с XP , лаптоп с Виста , два-три външни харддиска - всичко се вижда във всички посоки, но трансфера който постигам е около 500к с един Netgear 54G подарък от интернет доставчика ми

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 57 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе