Страница 18 от 57 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 842
Like Tree10Одобрявам

Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Медиаплеер - Popcorn Hour C-200

много ти благодаря, получи се...всъщност просто ги пуснах да се пренаправят в същия формат и вече работят А някой да сподели за рутер - кой от предлаганите на нашия пазар си заслужава- ползвам MN-200? Известен ми е листа със съвместимите устрийства и все още неработещия гигабит.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

А бе хора, какво толкова може да представлява това устройство, че да струва 965 лв. за да има някаква функционалност въобще (плеърчето, диск 1 TB и платка за wireless). Възмутен съм от високата цена. На практика за 700 лв. получаваш нищо, което евентуално може да стане нещо, ако си накупиш още 5-6 допълнителни джаджи. Не ми изглежда читава цялата работа и поне според мен не си струва парите. Ще изчакам да видя как ще развият технологията тия от popcorn и конкурентите им и кога ще пуснат по-нормални цени в BG. Все пак същото осакатено у-во се продава в т.нар. нормални държави по около 450 лв. Разликата е меко казано смущаваща. Или тамошните търговци го продават на загуба, а?...Между другото, що се отнася до дизайн, това у-во е доста грубичко и си е истинска тухла.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Къде точно си го видял за 450 лв в чужбина? Ако ми доставиш плеъра на тази цена в България аз лично ще ги купувам от теб.

Производителя затова е пуснал продукт със аналогичен хардуер на драстично по-ниска цена. В крайна сметка всеки сам да прецени дали по-скъпия модел му върши работа.

Не знам защо реши, че С-200 трябва да му се добавят още неща. Дори и "чист" може да въпроизвежда всичко по мрежата, която е достатъчно бърза дори и за пълни Блу-рей заглавия.

5. Тук е от
    Jun 2008

Как? Ако е до мрежата е далеч от телевизора и обратно. Или да си премебелирам хола?...
    Естествено, че не очаквам да срещна разбиране за мнението си у хората, които разпространяват продукта.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от jezoff
    не очаквам да срещна разбиране за мнението си у хората, които разпространяват продукта.
    Или пък от останалите хора...

Лек, каква ти е идеята не разбирам? Да мрънкаш на хората тука е безсмислено. Еле пък в тая тема, в която досега хората участващи намират стойността получавана срещу цената за напълно приемлива.
    Май просто си падаш мрънкалник... Я се стегни малко

7. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от jezoff
    Как? Ако е до мрежата е далеч от телевизора и обратно. Или да си премебелирам хола?...
    Естествено, че не очаквам да срещна разбиране за мнението си у хората, които разпространяват продукта.
    Напротив, разбирам те, но няма как да ти предложа устройство, което да има Блу-рей четец, 2,5" диск 500GB, WiFi n, масивна кутия с дисплей, радио дистанционно и да струва 200 лв.
    При теб разположението на уредите е специфично и е нормално да ти трябва допълнителна функционалност, която нашия продукт предлага само след монтиране на допълнително устройство.
    Все едно да се оплаквам, че компютъра ми за 2000 лв е далече от рутера и трябва да му купя още нещо за да го свържа с мрежата.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Напротив, разбирам те, но няма как да ти предложа устройство, което да има Блу-рей четец, 2,5" диск 500GB, WiFi n, масивна кутия с дисплей, радио дистанционно и да струва 200 лв.
    При теб разположението на уредите е специфично и е нормално да ти трябва допълнителна функционалност, която нашия продукт предлага само след монтиране на допълнително устройство.
    Все едно да се оплаквам, че компютъра ми за 2000 лв е далече от рутера и трябва да му купя още нещо за да го свържа с мрежата.
    Прекалявате с иронията!!!
    Потребителят е прав за цената и тя е 300 долара при курс 1.5 лева се смята лесно. От друга страна във целия Европейски съюз цената е 300 евро, а това пак е с 100 лева под Вашата. Предполагам, че получавате и търговска отстъпка от САЩ поне 20 % от цената. Тя, от своя страна, покрива транспорта Ви до Европа.
    Не знам как е при Вас, но и при мен при строежа на къщата не съм пуснал интернет в хола. Защото от 2-3 години има безжични устройства и това е бъдещето. Да се предлага домашен-интерактивен център в началото на 2010 година , без вграден WiFi адаптър на цена от 20 лева и смешно.
    От друга страна потребителя също е прав и за това, че устройството идва без HDD и това си е една инвестиция.
    Сметката от сайта Ви е проста Устройство+Донгъл+HDD 1.5 GB+DVD стрева - 1160 лева
    От друга страна всички производители правят така(личен пример ми е Давинко)

Не искам да Ви коментирам търговската политика (това си е Ваше право), само давам мнение по повдигнатата от Вас тема...... Не го приемайте като лични нападки.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Не искам да изпадам в полемика защо цените у нас са по-високи отколкото в други европейски държави. Ако някога стигнем и една десета от продажбите на една Германия или дори Румъния може и да стигнем цените им.
    Нека не забравяме, че за внос на стока от такъв тип и с такъв произход се дължи сериозен процент мито плюс ДДС.
    Съгласен съм, че понякога връзката с кабел невинаги е възможна, но производителя правилно е преценил да не оскъпява излишно продукта с вграден wifi адаптер. От всичките ни клиенти последните 2 години много малка част ги ползва безжично. Защо да плащат за нещо, което не могат да ползват?
    И последно една корекция - не може да се сложи и Блурей и 3,5" диск.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, следя темата с интерес, защото ми предстои покупка на мултимедиен плейър. Не смеех да се изказвам до сега, но нека "изокам" и аз - бе цената на тоя модел не е просто висока - тя е и АБСУРДНА и БЕЗСМИСЛЕНА! При положение, че съществуват плейъри с не чак толкова орязани СМИСЛЕНИ функции на цени в пъти по-ниски, не разбирам защо трябва да се набута човек за този точно?!? Пък тая логика, дето пазарът ни е малък и затова цените... хм... ми да затваряме държавата и да "клякаме" пред някоя с голям пазар... то и без това изтекоха качествените хора към държавите с "голям пазар"... пък тука останахме все ахмаци (или поне за такива ни смятат и чуждите, че вече и своите...).

12. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Колкото е да не обичам този израз мисля, че е подходящ в случая - за всеки влак си има пътници. Много потребители са склонни да платят 2-3 пъти повече за продукт, който им дава само 2-3% повече. Това важи за всяка техника, че и не само техника. Модела се продава доста добре по света и в при нас, така че явно има "пътници" за него.
    Точно затова малко след него се пусна модел, който е почти 2 пъти по-евтин и със съвсем малко по-малко "смислени функции".

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    И последно една корекция - не може да се сложи и Блурей и 3,5" диск.
    С това не съм съгласен ! Може да се сложи ! Блу-рея обаче е за лаптоп т. е. слим дизайн !Има го в нета , как изглежда и как работи !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

До...jezoff, hristobotev, Georgo и подобни...
    Винаги ще се намери някой недоволен, който да прави сметката на другите. Като не ти изнася, купи си желания продукт от Европа, Америка или от МАРС... Никой не те кара насила да си го вземаш от тук - демокрация е все пак.

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от nevian
    До...jezoff, hristobotev, Georgo и подобни...
    Винаги ще се намери някой недоволен, който да прави сметката на другите. Като не ти изнася, купи си желания продукт от Европа, Америка или от МАРС... Никой не те кара насила да си го вземаш от тук - демокрация е все пак.
    Колега, просто изказах обективно мнение. Дори поста ми бе доброжелателен, защото знам какво е да налагаш скъп продукт на беден пазар.

17. Тук е от
    Jun 2008

Пойна птичка, ако обичаш, внимавай с обръщенията !
    Форумът е място за свободно изказване на мнения и ти не си някой, който може да определи, кой как точно да ги изразява.
    Това, което съм написал е резултат от обширно разглеждане на всякакви форуми и ревюта и позицията ми е такава, защото не се чувствам убеден, че стоката си струва инвестицията. А аз се занимавам точно с това - на кой пазар - какво, защо и как (просто пазарът е друг). Не става въпрос за финансова трудност, а за това да придобия усещането, че купувам нещо, оправдаващо парите сложени зад него.
    Просто така разсъждавам. Обичам новостите, но не на всяка цена...

18. Тук е от
    Jun 2008

И още нещо - Моля хората, които разбират, да кажат, не е ли добра алтернатива например следната комбинация:
    SONY PS3 + 1TB WD Network HD, който се свързва директно към рутера и стриймва към плейстейшъна по wi-fi.
    Вярно, че за момента български субтитри при дивх не се четат, което налага да се инкорпорират предварително във файла, но пък вече имате блурей диск и... най-добрата игрова конзола. Това за сумата от 800 лв. без всякакви намаления.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 57 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе