Всичко до 7.2 върви през оптиката (много опростено го казвам за да не те товаря), True HD и другите HD формати само през HDMI
Всичко до 7.2 върви през оптиката (много опростено го казвам за да не те товаря), True HD и другите HD формати само през HDMI
тоез да разбирам че ако си изтегля някой филм с блу рей качество или ХД няма да мине през оптиката? и още едно въпросче може ли да се измползва за уеб сървър да си кача моя страница на него?
Сетих се оня стар руски виц:Първоначално публикувано от airking
Новина от в-к Правда:
"Малка група от 100 000 тежко въоръжени китайски туристи навлезе на руска територия. Мирно орещия наоколо трактор - бързо и успешно неутрализира заблудените туристи, след което отлетя в околоземна орбита".
Та и ти така, WEB сървър на харда на пуканката. А как ще го управляваш от нея![]()
В доста ревюта четох че е възможно това. Затова попитах. Колкото и смешно да звучи за някой мисля че е за това този форум всеки да бъде в полза с това което разбира.
Колега блу-рей или с качество на блу-рей т.е. рип ? Блу-рея има много звукови пътечки , избираш си една и през оптиката няма проблем само да не е HD звук ! С риповете е същото т.е. те са по- малки файлове понеже , се използва кодек и HD звука е махнат в повечето случаи т. е пак няма проблем да прекараш звука през оптиката !Първоначално публикувано от airking
Изглежда, че може да се пусне уеб сървър. Прочети тука. Скрийншот-а също предполага, че е възможно:Първоначално публикувано от airking
ааа ето това имах предвид значи правилно съм го прочел.![]()
Благодаря много на всичко които ми помогнаха с отговорите си. Като си го взема ще пиша тогава ако има нещо което ме измачва
![]()
Здравейте фенове на С-200! Имам малък проблем, който ме дразни: когато изключа плеъра напълно губя настройките на субтитрите и трябва да ги въвеждам отново. Дали има начин да бъдат запаметени и да не ги бъзикам постоянно? Плеъра го изключвам напълно, защото не го ползвам всеки ден и само си пускам филми от харда без да е в мрежа, торенти и т.н.
Да, това е така. При гасене от тока /копчето отзад/ се губят тези настройки.
Няма никакъв проблем да държиш плеъра в стендбай режим.
Здравейте отново! Въпроса този път може да е глупав: Може ли плеъра да подкарва DVD-Audio съдържание?
Появи се много странен проблем...Rome.The.Complete.Series.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD...Както този релииз, така и същия филм в XviD проявяват един и същ каприз. Видеото и субтитрите се държат като два магнита, но не се привличат, а се отблъскват. Както и да ги преименувах и да сменях разширението на видеото и буквите те не се синхронизират. Разминаването е произволно и при опит за синхронизиране се изместват произволно в ляво, дясно и във времето. На компютър вървят нормално, това е само на С-200, както от вградения диск, така и по мрежата. Ако някой се е справил с този случай или му се е случило нещо подобно нека сподели !
при 720р версията са srt, a при XviD са sub, но както и да ги преименувах проблема остава
То не е само да ги преименуваш. Трябва да ги трансформираш в .srt с програма като Subtitle Workshop.